Speltips: Mot Boston!

Gooood söndag kamrater!

Vi hade ett spel igår på Cubs att gå över 7.5 hits. Ett spel som satt utan några större oroligheter eller problem och visst önskar man att det alltid kunde vara sådär lätt. Det var förövrigt den absolut bästa genomförda första inningen jag har sett under detta året av Cardinals som fullständigt spelade ut Cubs på ett sett jag knappt sett av någon annat lag så tidigt i en match. Man var otroligt aggresiva, man buntade emot shifts två gånger varav Carpenter lyckades på sin första pitch, man hade ett enormt tålamod och givetvis framför allt så träffade man bollen så man fick iväg hits. 6 hits efter de första två inningsen och strax efter det gick över 7.5 hits in. Otroligt bra utfört av Cards!

Vi ska till ett ställe och ett lag som jag inte har rekat så mycket detta året just för att man i nästan varje match har varit så pass stora favoriter. Jag pratar givetvis om kära Red Sox. Ligans i särklass bästa lag så här långt tar emot Twins för att avsluta denna serien på 3 matcher och kommer ni ihåg han Eovaldi för någon dag sedan som jag skrev om, han blev ju tradead en timme innan han skulle kasta för Rays i en match.

Vart han gick? - Jo, Red Sox. När han kastar? - Just precis, i kväll.

_____________________________

BOS Red Sox - MIN Twins

Speltips: BOS Red Sox ML @1.689

Bolag: Pinnacle

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 19:05

_____________________________

Startande för MIN Twins -

José Berríos, som går för en 3.48 ERA över 21 starter. Har med sig 134 innings, är noterad för 136 strikeouts och landar på en 1.00 WHIP.

Ja, den unge Berríos som är född samma årtal som jag -94, är en väldigt duktig pitcher som sedan förra året framtill nu har hållt en ganska så exakt linje när det kommer till ERA i längden. Jag vill dock påpeka att han är lite lik som Quintana igår och med det så menar jag ju att han kan stå för helt bländande starter men också för väldigt mycket mindre bra starter. I hans senaste 5 starter har han verkligen mixat, han har gjort två outstanding starter, två dåliga samt en medelbra insats. Då ska man även komma ihåg att 3 utav dessa lagen inte kan räknas som bra lag och inte i närheten av vad Red Sox är. Osäker form på Twins-pitchern alltså.

Startande för BOS Red Sox -

Nathan Eovaldi, som går för en 4.26 ERA över 10 starter. Har med sig 57 innings, är noterad för 53 strikeouts och landar på en 0.98 WHIP.

Så, Eovaldi alltså. Han gör sin första start för Red Sox i kväll och herregud vad viktigt det är för honom att göra en bra start. Red Sox samt Yankees fans är ett av de mest krävande fansen vi har i ligan men jag är lite inne på detta spåret. Eovaldi är sjukt glad över att han får komma till Red Sox och gör han första inningen bra i kväll ja - då kommer det spegla hela hans pitching i debuten och där han dessutom kommer få med fansen så det sjunger om det. En pitcher som släpper ytterst lite walks och hits i jämförelse med många andra pitcher i ligan. Har inte den bästa formen då han har släppt strax över 1 hit per inning över hans senaste 20 kastade innings, men - Red Sox har extremt duktig pitching-staff och givetvis har man slipat lite på Eovaldis fel han annars gör som man kanske inte gjorde i Rays organisation. Så, en pitcher som är fullt kapabel till att göra bra starter, får han till första inningen så kommer hans första match i Red Sox tröjan gå hur bra som helst. Ett extra plus att han får start första matchen hemma på Fenway Park.

Som jag skrev innan, Red Sox - ligans i särklass bästa lag. Man snittar 5.34 runs per match totalt, 5.88 runs på hemmaplan och med det så ligger man på första plats i ligan offensivt på bägge dessa punkterna. Defensivt, är man på andra plats i ligan totalt och på en femte plats på hemmaplan när det kommer till att släppa runs.

Även Twins är ett bra lag men man är medel när det kommer till den offensivaste biten i ligan och faktiskt så tillhör man den sista tredjedelen i ligan när det kommer till det defensiva. Det, är givetvis inte bra och särskillt inte när man möter ett lag som Red Sox på bortaplan. Sköter sig Eovaldi någorlunda och som jag återigen måste tjata om - gör en bra första inning ja, då vinner Red Sox ännu en serie i kväll.

Pinnacle ger oss 1.689 på att Red Sox plockar kvällens match, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt