Speltips: Mot Miami!

Goood dag kamrater!

Ja, vad ska jag skriva om igår natt egentligen. Så här var det väl lite - i första inningen drar Cardinals ut 3 hits och inleder hur starkt som helst och i andra inningen dra man iväg ytterligare en hit så att man efter två innings står på 4 hits. Där och då tänkte jag att det är är ju stenklart och att det inte finns en chans att man inte lyckas dra in 4 hits till under loppet av 7 innings. Nu blev det dock som så att från det att man drog iväg sin fjärde hit - så fick man inte ut en endaste hit under resterande innings som var kvar att spela. Helt absurt om ni frågar mig men också en väldig besvikelse givetvis eftersom vi satt på över 7.5.

Nya chanser idag och jag tänkte att vi beger oss mot Miami där vi återigen satsar på hits. Denna gången gäller det dock Phillies som gästar Marlins och där Marlins ställer upp med Richards.

________________________________

MIA Marlins - PHI Phillies

Speltips: PHI Phillies Över 7.5 Hits @1.74

Bolag: bet365

Värdering: 5/8 units

Spelstopp: 22:10

________________________________

Startande för MIA Marlins -

Trevor Richards, som går för en 5.24 ERA över 12 starter. Har med sig 56 innings, är noterad för 53 strikeouts och landar på en skyhög 1.61 WHIP.

Det är precis så här det ser ut för Miami och deras pitchers, samma siffror på egentligen allihopa och där har man också anledningen till varför man har förlorat så mycket som man har gjort. Lägg där till att man experimenterar mycket denna säsongen. Richards är ett exempel, han gör sitt första år i högstaligan denna säsongen och trots att han hade fina siffror i de mindre ligorna så har han fått en extremt tuff start denna säsongen, vilket visar hur stora glapp det är mellan ligorna nedanför och MLB. Richards har släppt 62 hits över hans 56 innings samtidigt som han har walkat 29 personer. Har ruskigt dålig kontroll över bollen och har därför gjort så pass många dåliga starter som han hittills har gjort.

Nu säger jag inte att det är det tuffaste laget i ligan han möter offensivt för Phillies har inte sin styrka på den fronten och även om han inte har ett tungt offensivt lag så toppar man ändå sjukt nog NL East före både Braves och Nationals. Man snittar 7.88 hits som inte är det bästa man kan ha som ett topplag i ligan men man spelar smart. Inte nog med att Richards inte har varit bra denna säsongen så har man även ett av ligans sämsta bullpen som i denna serien givetvis gynnar Phillies. Man drog iväg 8 hits igår natt och har goda chanser på att återigen få ut minst 8 hits.

Bet365 ger oss 1.74 på att Phillies går över 7.5 hits, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt