Speltips: Mot St.Louis!

Goooood dag kamrater från ett soligt Serbien!

Det blev en bra kväll även igår när vårt enda spel på Rockies att vinna mot Diamondbacks gick in. En något eller väldigt frustrerande första halva fick vi dock gå igenom när Dbacks ledde med 1-0 och Rockies i varje inning hade en eller flera chanser till att kvittera matchen. Inte förrän i sjätte inning fick vi oss en liten mini-explosion där Rockies drog in tre runs. Man fortsatte på samma bana inningen efter det och drog in ytterligare två runs. Matchen slutade 5-1 till Rockies och vi kunde räkna in Rockies ML.

Ett spel gäller även denna omgången där vi i natt ska åka till St.Louis och där Cardinals tar emot ett enligt mig offensivt glödhett Reds. Nu gäller visserligen inte spelet på Reds utan vi ska ha hits åt Cardinals håll och gissa vem det är som ställer upp? Jo, det är vår vän Harvey igen. Är det 5e gången vi spelar emot honom nu?

___________________________

STL Cardinals - CIN Reds

Speltips: STL Cardinals Ö 7.5 Hits @1.71

Bolag: bet365

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 02:15

__________________________

Startande för CIN Reds -

Matt Harvey, går för en 4.80 ERA över 15 starter. Har med sig 86 innings, är noterad för 64 strikeouts och landar på en 1.29 WHIP.

Som jag skrev, jag tror det är femte gången vi spelar emot Harvey och när vi har spelat vinnare eller runs till det andra laget så har vi egentligen bara fått in ett spel, Cubs i hans senaste start. Nu skiftar vi lite och kör hits just för att linan ikväll är så ''låg'' som den är men främst för att Harvey släpper en hel del hits genom hans starter. Totalt över hans 86 innings så har han släppt 89 hits detta året, alltså en hit per innings i snitt. I hans senase start nu mot Cubs, gick han 5.2 innings och släppte 9 hits. Släpper alltså i regel nu för tiden inte så många runs, men har en väldig tendens till att sätta sig i svåra situationer genom att släppa hits.

Vad som ska sägas här också som hjälper oss en del extra i natt är att Reds är ett av de värsta lagen när det kommer till defensiven i ligan och det är som jag har sagt innan, hade man varit bättre så hade man kunnat vara ett topplag med den offensiven man har.

Cardinals snittar 8.32 hits per match vilket i sig är absolut bra, inte stenbra men det är definitivt okej. Man har stjärnan Carpenter, Dejong, Martinez, Molina och Ozuna som alla slår i bra siffror. Inte heller lika bra som Rockies jag skrev om igår, men heller inte långt ifrån. Att man i sin senaste match mot White Sox skickade ut 16 hits under matchen gör inte saken värre och speciellt inte nu när man möter en pitcher som inte går för strikeouts och man där har bra chanser till att få ut bollen i spel.

Bet365 ger oss 1.71 på att Cardinals kliver över 7.5 hits, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt