Speltips: Mot New York!

Gooood dag kamrater!

Vi kan ju inleda dagen med en snabb genomgång från igår. En bra kväll som slutade i att fem utav sex spel satt men lite dumt funtad som man är så är man inte 100% nöjd utan hade viljat ha med den där sjätte matchen också, ni vet - mycket vill ha mer. Hade man inte varit i närheten hade det inte spelat någon roll men det gällde Cardinals över 7.5 hits och det var det spelet jag direkt tänkte att ''den här sitter stenklart''. Varför? - Jo, Cardinals hade 7 hits efter 5 innings och hade alltså på sjätte, sjunde, åttonde och nioende inning att dra iväg en enda hit så hade vi varit hemma.

Nu lyckades man inte men det vilket är smått sjukt men att de andra spelen satt vägde upp den förlusten och jag åtmistone slapp ta det så hårt. Annars gjorde Yankees jobbet som aldrig var hotade i våra två spel, Cardinals vann sin match likaså Phillies och Cubs vann sin match efter en fantastisk vänding. Man låg under med 5 poäng två gånger i matchen, 0-5 och 2-7. Man lyckades vända matchen efter en fantastisk hit-streak i matchen blandat med lite hjälp av Reds pitchers och man vann tillslut med 8-7. Kortfattat - bra spelkväll!

Vi rör oss mot New York ikväll där Mets tar emot Rays. Mets som mer eller mindre är helt under isen tar emot Rays som trots ett rebuild-år har gjort det extremt bra denna säsongen! Mets ställer upp med vad jag skulle säga ligans i dagens läge sämsta pitcher och här är jag ute efter hits!

_______________________________

NY Mets - TB Rays

Speltips: TB Rays Ö 7.5 Hits @1.74

Bolag: bet365

Värdering: 7/8 units

Spelstopp: 19:10

_______________________________

Startande för NY Mets -

Chris Flexen, som går för en 10.80(!) ERA över 3 insatser, har med sig 3.1 innings, 1 strikeout och landar på en sinnessjuk 3.60 WHIP över dessa innings.

Okej hörrni, man ska aldrig skriva att en pitcher är riktigt kass eftersom man är i högstaligan av en anledning och för att andra ser något i en, kanske att man behöver lite tid bara. Men alltså - Flexen är ett undantag, den här killen är så dålig man egentligen bara kan bli på den här typen av nivå. Han gör ikväll sin första start för säsongen och som jag skrev har han gjort tre inhopp tidigare där han totalt har gått 3.1 innings. Här över dessa har han släppt 9 hits, 8 runs och 3 walks samtidigt som han bara mäktat med en enda strikeouts. Inte den skarpaste pitchern alltså.

Det var precis samma sak förra säsongen men då fick han starta 9 matcher över totalt 14 insatser. Då gick han 46 innings, släppte 62 hits och 44 runs med 35 walks(!) och fick med sig ändå godkända 36 strikeouts. I de lägre divisionerna för året har han inte heller några bra siffror där han går för en 4.80 ERA över 13 starter och 90 hits släppta över 67 innings. Kanske som jag skrev, behöver Flexen 2-3 år till för han är trots allt bara född 94a, men just nu - så är han verkligen inte där ännu.

Jag hade kunnat lira linan som ligger på över 4.5 runs på Rays just nu, om man inte hade haft såna jäkla problem med att slå in varandra när man drar iväg hits. För - Rays drar nämligen iväg 8.5 hits per match men ligger samtidigt endast på 3.80 runs i snitt per match. Även om Mets väljer att ställa upp med Flexen som man nu gör så är det inte säkert att Rays vinner matchen eller går över sin lina just för att man inte har den typen av lineupen som slår in varandra när man når bas. Nu kanske man går över ändå, men jag väljer ändå att enbart köra på Rays hits där det är ett enormt värde ikväll mot Flexen. Man fick ut 9 hits i matchen igår, Flexen släpper 6 idag och bullpen släpper övriga hits. Ett bullpen som inte heller är av den starkaste graniten!

Bet365 ger oss 1.74 på att Rays går över 7.5 hits, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt