Speltips: Mot Chicago!

God lördag kamrater!

Angående nattens match mellan Orioles - Tigers. Vad ska jag skriva tänkte jag innan, men det är nog inte mycket mer att skriva än att Tillman gjorde sin bästa start på länge och visste hur han skulle slå ut Tigers för att bortalaget inte skulle få med sig varken hits eller runs. Tillman gjorde för övrigt sin första match där han gick 7 innings sedan Augusti förra året, det visar väl också lite på hur osäker han har varit i sitt pitchande men samtidigt - kul att han fick göra en bra start och det är absolut inte jag tar ifrån honom.

Orioles förvånade mig kanske lite ändå, eller - egentligen inte. Men på något sätt blir jag fascinerad när man har en enda kille i laget som slår i bra siffror, en som slår i medelbra siffror och så 7 andra i den startande uppställningen som slår i fullständigt bedrövliga siffror. Oavsett, så vann Orioles den fighten och vi åkte på en förlust.

Ikväll åker vi mot Chicago, som drar igån 20:20 och som är ett makeup-game sen den första April. Brewers gästar Cubs som ställer upp med Quintana på kullen.

______________________________________

CHI Cubs - MIL Brewers

Speltips: MIL Brewers Ö 6.5 Hits @1.76

Bolag: bet365

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 20:20

Speltips 2: MIL Brewers Över 2.5 Runs @1.80

Bolag: Bet365

Värdering: 4/8 units

______________________________________

Startande för CHI Cubs -

José Quintana, som går för en 7.78 ERA över 4 starter. Har med sig 19 innings, är noterad för 16 strikeouts och landar på en inte så stabil 1.78 WHIP.

Quintana här som ni ser har inte fått den bästa starten denna säsongen och ses klart för egen del som Cubs sämsta pitcher just nu. Lever kvar lite hos många från förra säsongen när han gick från White Sox till Cubs och där var det precis som om han fick en boost av att bli tradead för borta i Chicago ska det sägas att det inte var några super-insatser. Har över sina 19 innings släppt 24 hits och 17 runs, alltså mer än en hit per inning och nästan en run per inning. Har en fördel som pitchar på hemmaplan ikväll men kommer inte undan 5-6 släppta hits och 2 runs när han väl blir plockad i sjätte inningen.

Brewers har startat säsongen väldigt bra, som förväntat. Man har ett 16-10 record och har sett bra ut både defensivt och offensivt. Man snittar 8 hits per match och 4 runs per match, mot en Quintana som inte alls har sett bra ut inledningsvis så bör man ha goda chanser till att fortsätta på samma spår som säsongen har börjat. Man inleder kvällen med Cain, Yelich och Braun. Tre otroligt tunga spelare som slår i bra siffror och bör kunna göra skada på enbart Quintana ikväll.

Bet365 ger oss 1.76 på att man gör över 6.5 hits och 1.80 på att man går över 2.5 runs,taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt