Speltips: Mot Baltimore!

Gooood dag och trevlig fredag till er kamrater!

Precis som vanligt så kör vi en kvick genomgång från igår. Vi hade två spel ute, Dbacks att gå över 7.5 Hits och Tigers att vinna i matchen mot Pirates.

Dbacks hade inga problem att med att få hål på Lively som enbart han släppte 7 hits innan han plockades av för matchen. Där och då när han redan såg så instabil ut som han gjorde i första inningen efter att ha släppt 3 hits så kunde man räkna ut att det inte skulle bli några vidare problem med att trycka in fler hits. Man plockade av Lively och bullpen kom in som omedelbart släppte några hits. Vårt spel hittade hem innan första halvan av matchen och vi kunde räkna in hitsen.

Tigers var näst på tur och det här spelet tycker jag är en riktigt sorglig historia. Varför? Jo - från det att första inningen startade framtill den nionde så hände absolut 0 i matchen, bägge lagen hade lite småchanser fram och tillbaka men absolut inget som hotade till att någon run skulle slås in. Vi går in i den nionde inningen och Pirates plockar in sin closer.

Halvbra som han är så lyckas Tigers ladda baserna, alltså ha en person på varje bas utan en enda out. I det läget har vi en 90%-ig chans för att att det ska bli minst en run samtidigt som det är förväntat att det blir 2.37 runs i snitt vid sådana lägen och sen vid en out, så sjunker det till runt 70% för att det ska in en run. Tigers lyckades inte få ut bollen utanför infield en enda gång och klev av planen med 3 outs och alltså inte en enda run inslagen. Det är så nära misär man kan komma i baseball-sammanhang. Pirates tur efter det och man slösade ingen tid, Dickerson klev upp, avgjorde matchen med en homerun och resultatet skrev 1-0 till Pirates. Tror ni man blir lite arg?

Hur som helst, jag tänker jag ge Tigers en ny chans till natten. Man åker till Baltimore i natt där Orioles ställer upp med sin absolut sämsta pitcher man sitter på.

_______________________________

BAL Orioles - DET Tigers

Speltips: DET Tigers ML @2.010

Bolag: Pinnacle

Värdering: 7/8 units

Speltopp: 01:05

_______________________________

Startande för DET Tigers -

Mike Fiers, som går för en 3.71 ERA över hans 3 starter. Har med sig 17 innings, är noterad för 10 strikeouts och landar på en 1.41 WHIP.

Fiers som gör sin första säsong i Tigers efter att ha varit borta och kastat för Astros i tre raka säsonger. Gjorde inget super-år förra året som man kanske tänker att han bör ha gjort med tanke på att Astros vann men höll en ganska hyfsad nivå. Har däremot fått en bra start denna säsongen där han mött lite blandat av motstånd. Bortsett från Fiers senaste start mot Royals så sitter han på en bra form och när jag säger bortsett från senaste starten så syftar jag på hans antal släppte hits. 10 hits över 6 innings är givetvis inte så godkänt men jag får också säga att han bara släppte 2 runs i den matchen. God form på Fiers som i Tigers vill visa att han fortfarande är en pitcher att lita på och bör kunna hantera ett riktigt avsågat Orioles på ett bra sätt denna natten.

Startande för BAL Orioles -

Chris Tillman, som går för en 9.87(!) ERA över 4 starter. Har med sig 17 innings, är noterad för 8 strikeouts och landar på en absolut skyhög 2.37 WHIP.

Här har vi en väldigt intressant pitcher. Tillman har genom hans år i högstaligan varit väldigt bra och pitchat på ett sätt som gjorde att man kunde placera honom i listan bland de bättre kastarna i ligan. Förra året dock, så skenade det totalt för Orioles-pitchern. En ERA närmare 8.00 över 19 starter och totalt 24 matcher samtidigt som han hade en 1.89 WHIP. Inledde detta årets försäsong lika förbannat dåligt och då tänker man att kanske kastar han något bättre när säsongen drar igång men icke. 9.87 ERA över 4 starter och han bara fortsätter att vara totalt urkass gång på gång, jag har ingen aning om vad som har hänt och jag tror inte någon annan har det heller för den delen.

Ett självförtroende som är kört i absolut botten för Tillman och inte är det bättre att han har ett lag som snittar endast 3.28 runs per match offensivt. På hemmaplan, snittar O's sjuka 2.33 runs, i särklass sämst i liga samtidigt som man är en av de top 3 sämsta i ligan på den defensiva biten och släpper 5.60 runs.

Nu är inte Tigers ett stjärnlag som kommer utmana om något slutspel denna säsongen, men vad man har är ett lag som gillar att svinga och man möter inatt en pitcher som kastar sina fastballs mitt i zonen som bara öppnar upp för hits och runs. Tigers vilade två spelare igår som man får tillbaka till detta mötet. Fullt lag och styrka mot en mycket instabil Tillman samtidigt som Fiers har en god form. Det här går i Tigers tecken.

Pinnacle ger oss 2.010 på att Tigers tar match ett, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.