Speltips: Mot Pittsburgh!

En god dag till er kamrater!

Bra kväll igår när kvällens spel på att Blue Jays skulle gå över 8.5 Hits. Fick en ganska bra start följt av en inning där man inte fick ut någon hit men som i sin tur ledde till en fullkomlig explosion i 5e inningen. Man fick in 8 hits och kort därpå slog ut sin nionde hit. Extremt bra match av Blue Jays framåt och slutresultatet skrevs 11-3.

Två till intressanta matcher spelades igår, eller ja - så här i efterhand var det väldigt intressat att se. Red Sox lirade borta i LA mot Angels, man hade 2.50 före matchen på att vinna första matchen i serien och det oddset kan jag med största säkerhet säga att vi aldrig igen kommer får se denna säsongen. Varför? Jo - Price skulle starta för Red Sox som gjorde en sjukt kass insats i hans senaste start och sen samtidigt stog fenomenet Ohtani på kullen för Angels och som har gjort det ruskigt bra. Plus, plus att Angels har varit lika bra som Red Sox framåt så här långt.

För er som inte vet så gör Ohtani sin första säsong i MLB och varför han är ett fenomen? Jo - Othani här kan både kasta och slå. Det i sig är kanske inte så konstigt då vi har stött på sådana innan, men saken är den att han gör det snuskigt bra både slag-mässigt och kast-mässigt. Många pratade om att han är en ''bust'', dvs att så fort han går över från Japan till USA kommer han inte alls att göra lika bra ifrån sig och därmed floppa. Sluta upp som ett fiasko helt enkelt.

Har dock gjort det ruskigt bra framtill igår då när Red Sox direkt fick hål på honom så det sjöng om det. Han blev plockad på grund av något i handen efter 2 innings och Red Sox bara fortsatte att mata på offensivt medans Price skötte sig ypperligt i sina kast. 10-1 till Red Sox och man drog iväg sjuka 6(!!!) homeruns under nattens match.

I en annan del, New York. Spelades Yankees - Marlins. Ligans på förhand ihop med Astros mest favorit-tippade lag mot ligans ja...sämsta lag, skulle avsluta en kort serie på två matcher. 1.27 fick man senast jag kollade på Yankees igår och runt 3.40 på Marlins. Större glapp går knappt att hitta odds-mässigt och vad händer? Marlins går ut och totalt slaktar Yankees borta på Yankee-stadium. Man vinner med 9-1 till slut och gissa hur Yankees twitter såg ut efter att man postat slutresultatet?

Hur som helst, jag tänker att vi beger oss mot Pittsburgh ikväll där Rockies gästar!

________________________________

PIT Pirates - COL Rockies

Speltips: COL Rockies Ö 7.5 Hits

Bolag: bet365

Värdering: 6/8 u

Spelstopp: 18:35

_______________________________

Startande för PIT Pirates -

Chad Kuhl, som går för en 5.74 ERA över 3 starter. Har med sig 15 innings, är noterad för 13 strikeouts och landar på en hög 1.79 WHIP.

Kuhl med sin tredje säsong i högstaligan, har aldrig riktigt gjort någon bra säsong rakt av och är mer osäker när han ska kasta än säker. Gör precis som många andra några starter som är väldigt bra men floppar och återgår till sitt vanliga jag i matchen efter. Denna säsongen har han också börjat totalt urdåligt. Har gått 15 innings på tre starter, alltså 5 innings i varje start och då har han mött Tigers, Reds, Marlins. 3 lag som räknas landa på den mest negativa delen i botten av alla lag. Över dessa 15 innings har han släppt 24 hits, tillägger återigen att det är iskalla lag han har fått stå emot och ska nu möta Rockies som har betydligt bättre styrka framåt. Har en fördel som pitchar på PNC Park men det gör inte att Kuhl kommer undan släppta hits.

Rockies har inte haft en supervass start på säsongen. Man går för en 11-8 record men man har behållit större delen av laget och viktiga spelare från förra säsongen när man gjorde det ruskigt bra och som gör att man har kvar samma potential till denna säsongen. Man har vunnit båda första två mötena mot Pirates och kan ikväll alltså gå för en sweep. Man har några spelare som har fått en bra start på säsongen framåt och med Kuhl på kullen för Pirates bör flertalet andra ikväll kunna bättra sina siffror, därmed kliva över linan på 7.5 hits.

Bet65 ger oss 1.76 på att Rockies går över 7.5 hits, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.