Speltips: Mot Chicago!

God eftermiddag kamrater!

Trevligt igår när vårt spel på Red Sox - Yankees hittade hem. Inte helt lugnt ska ju sägas då Yankees hade mer eller mindre absolut noll offensivt framtill den sista inningen. Red Sox explodera direkt och redan innan halva matchen gått hade man tryckt in 6 runs på den förre A's pitchern Sonny Gray. En Gray som jag på förhan var mer orolig över skulle sköta sig bättre och vara svårare att få hål på än vad Porcello skulle vara men det visade ju sig vara väldigt fel.

En ruskigt dålig insats av Gray men en desto bättre av Porcello. Eller, egentligen en helt felfri insats av Porcello som framtill den sjunde inningen om man bortser från hans Hit By Pitch hade en perfect game. Inte en enda hit släppte han på 6 innings och då mötte han sjukt tung uppställning. Ordingen - Gardner, Judge, Stanton, Sanchez, Gregorius. Fem extremt tuffa spelare att ta sig förbi men Porcello löste det gång på gång utan en enda hit samtidigt som han fick med sig 6 strikeouts.

Han gjorde en så stabil insats man bara kan göra mot Yankees hemma på Fenway Park. Man plockade ut honom och tog in lite mindre bra pitcher mot slutet, som också var vår biljett för att spelet skulle hitta hem. Med 3 på baserna i nionde inning och 0 outs, smäller Sanchez iväg en dubbel som får hem alla 3 som befann sig på en bas, slutresultatet skrev 6-3 och vi plockade hem båda lagen att göra 3 runs eller fler. Kul!

En riktigt tuff natt den här omgången där det är många bra matchups och linor som är mitt i prick, därför väljer jag just ikväll en enkel version där jag är helt glasklart inne på att Cubs plockar första mötet hemma när Braves gästar Chicago.

______________________________

CHI Cubs - ATL Braves

Speltips: CHI Cubs ML @1.515

Bolag: Pinnacle

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 20:20

_____________________________

Startande för CHI Cubs -

Yu Darvish, som går för en 5.23 ERA över 2 starter. Har med sig 10 innings, är noterad för 13 strikeouts och landar på en 0.97 WHIP.

En riktigt missvisande ERA för Darvish som förra året anslöt sig till Dodgers sen på säsongen efter att ha varit Rangers bästa pitcher 5 år i rad. Det var ett snabbt äventyr i LA med World Series inkluderat då han nu inför denna säsongen fick en riktigt bra deal och gick över till Cubs. Missvisande ERA sa jag, det är för att han i första starten detta året mot självaste Marlins gick 5 innings och släppte 5 hit 5 runs därav hans höga siffror. Har annars sedan 2012 gått på en så jämn och stabil nivå man bara kan göra, visade i start två att han inte gör samma misstag och gick 6 innings mot Brewers där han endast släppte 2 hits 1 run. Hade en bra försäsong och kliver in i denna matchen men fullt självförtroende.

Startande för MIN Twins -

Aníbal Sanchez, som går för en 2.25 ERA över 2 starter. Har med sig 8 innings, är noterad för 8 strikeouts och landar på en 1.63 WHIP.

Även här har vi en statistik som är missvisande. Bra siffror på Sanchez och då kan man ju tycka att Braves sitter på en bra pitcher. Faktum är att Sanchez kommer ifrån tre raka fullständigt bedrövliga säsonger där han över dessa 3 säsonger har ett snitt på 22 startade matcher och ett snitt på en 5.75 ERA. Gör sin första säsong med Braves detta året efter att ha varit i Detroit och Tigers i 6 raka år. Har fått en bra start, det ska man inte sticka under stolen med men förr eller senare kan jag garantera att han kollaps kommer komma. Han möter inte nu ett mindre bra lag på hemmaplan utan står emot Cubs på Wrigley Field och den där lilla kollapsen jag skrev om, det är full möjligt att den kommer i kvällens match.

Vi har två lag här som är ganska lika offensivt än så länge, man står på i princip samma siffror offensivt men det ska sägas att Cubs har flertalet personer i sin uppställning som ännu inte har kommit upp i sin faktiska nivå dessa första matcherna i säsongen. Man står nu mot en Sanchez som kommer ifrån några dåliga säsonger, som släpper väldigt mycket hits och där kommer Cubs bra in i bilden just för att man har ett lag som slår in varandra gång på gång när man har ett så offensivt kapabelt lag. Man lämnar sällan så mycket folk på baserna om det är Cubs-spelare i scoring-postion. Darvish gjorde en ytterst bra insats mot Brewers som kan liknas med Braves, ett plus att han ikväll står på hemmaplan och har väldigt goda chanser för att göra en start. 7-4 Cubs och Sanchez släpper 4 runs?

Pinnacle ger oss 1.515 på att Cubs vinner match ett i denna serien, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.