Speltips: Mot Miami!

Gooood dag kamrater!

Lite snabbt om igår då. Vi hade två spel för kvällen som spelades borta i Pittsburg. Twins gästade hemmalaget och vi hade Twins att både gå över 7.5 hits samt att gå över 3.5 runs i matchen. En svår början för Twins där man inte fick iväg mycket hits och med det inte någon run heller för den delen. Taillon pitchade väldigt bra faktiskt och det var först när han blev plockad och bullpen kom in för Pirates som Twins startade igång på riktigt.

En explosion i sjätte inningen och vi fick in 4 runs direkt efter att taillon blev plockad. Hitsen stod där och då på 7, i den sjätte inningen alltå. Twins med det sagt hade 7e,8e och även 9e inningen på sig att få iväg en hit för att över 7.5 hits skulle hitta hem. Trots att Pirates plockade fram ligans kanske mest instabila pitcher, Neversauskus från Litauen så mäktade Twins inte med en hit till under återstående 3 innings. Detta trots att man i både 7e och 8e inning fick en lead-off walk. Extremt frustrerande men vi får nöja oss med att Över 3.5 hittade hem och det för kvällen endast blev -0.84u.

Vi trummar vidare och var ska vi? Jo, Miami! Varför? ''- It's Sale-day!''

_______________________________

MIA Marlins - BOS Red Sox

Speltips: BOS Red Sox -1.5 @1.74

Bolag: bet365

Värdering: 7/8 units

Spelstopp: 00:10

________________________________

Startande för BOS Red Sox -

Chris Sale, som förra året gick för en 2.90 ERA över 32 starter. Fick med sig 214 innings, blev noterad för 308 strikeouts och landade på en fantastisk 0.97 WHIP.

Ja, de flesta av er känner nog till Sale vid detta laget sen förra gången jag rekade Red Sox men också sedan förra säsongen. Då skrev jag att Sale var ett monster och det är inte så att jag får äta upp mina ord heller efter den starten vi fick se mot Rays i hans första match för säsongen. Sale gick 6 stabila innings där han släppte en endaste hit samtidigt som han skickade ner 9 Rays-killar på strikeout. Det enda jag har att påpeka som var negativt i den matchen var att hans pitchcount kom upp i en ganska så hög siffra snabbt. Sale hade garanterat kunna gå 8 innings om han nu inte hade legat på 92 pitches redan i 6e inningen. Annars var en av ligans bästa pitchers absolut felfri i första matchen för säsongen. 4.5 av 5 basebollar.

Startande för MIA Marlins -

José Urena, som förra året gick för en 3.82 ERA över 34 matcher varav 28 var startande. Gick 169 innings, fick med sig 113 strikeouts och landade på en 1.27 WHIP.

Urena som ni ser gjorde förra säsongen en ganska så bra säsong. Alltså ingen wow-säsong men heller ingen dålig, en vaniljaktig säsong helt enkelt. Får inte med sig så mycket strikeouts, släpper en del runs samtidigt som han ligger på en hyfsat normal WHIP precis som många andra. Den här försäsongen dock, har det verkligen inte sett bra ut och då kan man tycka att det bara är försäsong som många säger, att pitchers inte bryr sig lika mycket men det snackar egentligen inte bort det faktiska faktum att det såg riktigt illa ut. Gick 10 innings, släppte 11 hits 7 runs och walkade 8(!) och landade därför på en sinnes 1.84 WHIP. ''Okej, skit i hans försäsong, hur gick hans första match detta året nu då?'' Ja, han fick stå emot Cubs i hans första match. Gick där endast 4 innings, släppte 6 hits 5 runs och walkade 4(!) personer. Totalt bedrövlig första match och kliver nu ikväll in mot Red Sox som igår för övrigt såg glödheta ut med absolut noll självförtroende.

Red Sox vann första mötet igår med 7-3 mot Miami. Då hade Red Sox ändå Johnson på kullen som endast släppte en hit och en run. Bara en sån sak förklarar lite hur Marlins offensiv kommer att vara den här säsongen nu när man kör ett rebuild-lag. Ikväll är det glödheta Sale på kullen för Red Sox samtidigt som Urena får ställas mot ett Red Sox som jag nämnt innan, har ett x antal tunga spelare i sin lineup.

Hade Urena det svårt mot Cubs så tror jag han kommer få det även tyngre mot Red Sox ikväll och att det för Marlins del kommer bli lite av en bullpen-match. Jag nämnde också innan att Sale kunde gått 8 innings i hans första start, han gjorde inte det då på grund av pitch-counten men jag är helt inne på att han ikväll kan gå minst 7 starka innings samtidigt som han får en enorm runsupport av Red Sox.

Bet365 ger oss 1.74 på att Red Sox vinner med minst 2 runs, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.