Speltips: Mot Los Angeles!

God onsdag till er kamrater!

Ja herregud vilken start vi fick på denna finalen igår när Astros gästade Dodgers. Absolut toppnivå när det kom till pitching och defensivt spel - något mer avslaget på den offensiva fronten med tanke på hur bra dessa två lagen faktiskt är framåt. Vad det däremot bevisar är ju enbart hur extremt bra Keuchel men framförallt Kershaw var.

Kershaw gick 7 innings, släppte 3 hits, en run och klev av med 11(!) strikeouts. Enda misstaget Kershaw gorde var just den fastballen som han själv sa som gjorde att det resulterade i att Bregman kunde klämma iväg en homerun och få 1-1 på tavlan. Dodgers bullpen som jag skrev om i förra inlägget var i vanlig ordning fantastiska och släppte inte en enda hit när man tog över efter Kershaw.

Justin Turner, mannen som mer eller mindre var anledningen till att Dodgers vann detta första möte med 3-1 drog iväg en tvåman-homerun vid ställningen 1-1, 3-1 på tavlan och det var också det resultat som skrevs när matchen var slut som bekant.

Han har förresten gjort ganska mycket för mycket, kommer ni ihåg när vi hade Dodgers ML samt Dodgers att göra flest runs i en inning och han drog iväg en treman-homerun i nionde inningen mot Cubs så att båda spelen satt? Tack Turner!

Nytt möte i natt, game två och matchupen är Justin Verlander för Astros mot Rich Hill för Dodgers. Jag har sedan det blev klart att dessa två lag skulle mötas i Worldseries sagt att vinner man inte mötet när man har Verlander på kullen med tanke på hans djuriska form - ja, då kommer man heller inte vinna någon annan match.

________________________________

HOU Astros - LA Dodgers

Speltips: HOU Astros ML @2.010

Bolag: Pinnacle

Värdering: 5/8 units

Spelstopp: 02:05

________________________________

Startande för HOU Astros -

Justin Verlander, som i ordinarie säsong gick för en 3.36 ERA över 33 starter. Hade 206 innings med sig, noterad för 219 strikeouts och landade på en 1.17 WHIP.

Så jag kör igenom det lite snabbt en gång till. Det här är alltså bra siffror för en pitcher över en säsong, mycket bra. Kanske inte så bra med tanke på det jag säger att Astros bör vinna med Verlander på kullen för då bör han ju ha lägre siffror. Som jag har skrivit innan dock, sedan Verlander kom till Astros i slutet på September så har han varit ligans bästa pitcher sett till de matcher som spelats sedan början på September. 1.06 ERA(!) över 34 innings, 17 släppta hits och bara 4(!) runs. Har bara fortsatt under slutspelet där han mer eller mindre i varje match han startat mött otroligt bra lag och har där en 1.46 ERA. Gått 24 innings, släppt 17 hits och 4 runs samtidigt som han plcokat med sig 24 strikeouts. Sjukligt bra form på Verlander.

Startande för LA Dodgers -

Rich Hill, som i ordinarie säsong gick för en 3.32 ERA över 25 starter. Hade med sig 135 innings, var noterad för 166 strikeouts och landade på en 1.09 WHIP.

Även Hill här har som ni ser väldigt bra siffror med sig sedan ordinarie säsong och det här är väl lite vad jag har pratat om, Dodgers kan starta vem som helst av sina startande pitcher och ändå alltid ha en bra kille på kullen. Jag vill ändå lyfta en liten röd flagga just nu när Hill startar. Han har gått 2 matcer detta slutspelet, gått 9 innings och över detta släppt 6 hits, 3 runs och 4 walks. Sen kan man ju också notera det lilla antal innings han har gått över 2 matcher. Varför? Dimaondbacks och Cubs fick hans pitchcount att skena tidigt och man plockade honom. Inte lika bra form på Dodgers-pitcher inför match nummer två.

Så, hans pitchcount gick upp en hel del när han stod på kullen emot Dbacks och Cubs, nu ska han stå upp mot ett lag som har varit det lag denna säsongen som strikeat ut minst och som är även bättre än precis nämnda lag på att vänta ut rätt boll och därmed göra det jobbigt för pitchern som kastar = höjd pitchcount för Hill. Under denna tiden så bör man med hjälp av den offensiva styrka man har och Hills inte så supervassa form kunna dra in så pass många runs så man är säkra till det att Dodgers plockar in sitt vassa bullpen.

Verlander har haft en helt fantastisk tid som sagt sedan han anslöt sig till Houston i den ordinarie säsongen, slutspelet är inget undantag där har han fortsatt kasta vasst och fått med sig mängder med strikeouts mot vassa lag. Dodgers är inte ett extremt hot skulle man kunna säga just på den offensiva fronten, där ligger Astros en hel del före och med tanke på just det så bör man kunna förlita sig på Verlander även i natt så som man har gjort i tidigare matcher, låta honom gå 7-8 innings och hålla Dodgers på små siffror framåt samtidigt som han får runsupport.

Hill sitter inte på någon jätteform samtidigt som Astros pitcher är i sitt livs form och med betydligt mer erfarenhet kan jag inte se hur Verlander med sina tidigare upplevelser skulle vara nervös över att kasta i ett 0-1 underläge på bortaplan. Astros något lama offensivt igår, törs att komma ihåg att man stod emot Kershaw och inte Hill. Sistnämnda på kullen i natt istället, Verlander för Astros och med det materialet ska man kunna hoppa fram till en ledning innan Dodgers bullpen kommer in och utjämna denna serien innan man åker tillbaka till Houston. Måste-match för Astros som i natt flexar sitt offensiv. Altuve gör Astros bästa insats framåt?

Pinnacle ger oss 2.010 på att Astros plockar match nummer två, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.