Speltips: Mot New York!

Gooood eftermiddag till er kamrater!

Vi tar och går igenom matchen mellan Yankees - Astros lite där game 4 spelades borta i New York. Vi hade Yankees att vinna och mycket talade för hemmalaget just med tanke på hur man spelade i game 3 samt att man hade Gray på kullen när Astros ställde upp med en något svagare McCullers.

McCullers i fråga kastade inte alls dåligt och inte alls så som jag trodde att han skulle kasta, han fick inte med sig vidare mycket strikeouts men han kunde ändå hålla Yankees på 0an när det kom till runs genom fly och ground balls. En pitchers-duel minst sagt framtill den 6e inningen när Yankees släppte 3 runs defensivt. Astros ökade på i kommande inning, vi hade 0-4 på tavlan och ett dödstyst Yankee stadium.

Här tänkte nog allihopa att det här var tok-kört just för att Yankees inte hade haft något framåt under hela matchen precis som Astros framtill nyligen. Vad händer? Judge kliver fram som första slagman i sjätte inningen, drar iväg en homerun som seglar förbi hela New York och vi har 1-4 på tavlan. Litet hopp tänds. Vad gör Hinch? Jo - han plockar ut McCullers ur matchen på grund av det, fullständigt uselt move från honom och in plockar han Devinski + Musgrove för att lösa resten av matchen.

Vi får med oss 2-4 i den inningen och jag tänker omedelbart att det kan hända, det är inte så stor chans men den finns där i alla fall, att Yankees kvitterar. Yankees bullpen skötte sig felfritt och det är återigen Yankees tur att slå. Där i den inningen när Musgrove släpper in två personer på baserna så var Yankee-stadium precis som en kokande kittel. Judge kliver återigen in och får med sig en double, vi har 4-4 på tavlan och Gregorius kliver in. Han drar också iväg en hit för att sen bli uppföljd av Sanchez som drar iväg en double och får in både Judge och Gregorius. 6-4 på tavlan, Yankees har vänt och arenan fullständigt exploderade! Man plockade sedan in den hårt kastande Chapman som fick ut alla tre Astros-killar som skulle slå och matchen var över. Absolut magiskt!

Nu kan man ju tycka att jag borde byta serie och reka något i Dodgers - Cubs, där står det nu 3-0 och Dodgers har chans till att avgöra inatt. Jag väljer att hoppa den på grund av okalra tankar i den matchen och siktar återigen in mig på Yankees - Astros som vi dessutom följt stenhårt i denna serien.

_____________________________

HOU Astros - NY Yankees

Speltips: HOU Astros ML @1.884

Bolag: Pinnacle

Värdering: 8/8 units

Spelstopp: 23:00

_____________________________

Startande för HOU Astros -

Dallas Keuchel, som i ordinarie säsong gick för en 2.90 ERA över 23 starter. Hade med sig 145 innings, var noterad för 125 strikeouts och landade på en stabil 1.12 WHIP.

Well well, här kommer Keuchel och ska kasta. Det är inte så att till exempel McCullers som kastade igår är dålig, men Keuhel och Verlander är de två pitchers i laget som mer eller mindre har en garanti på att man kan kasta bra i en match men framallt kasta djupt och då pratar vi minst 6 kastade innings. Keuchel har inte gjort något fel i detta slutspelet som enbart fortsatt sin extremt goda form sen ordinarie säsong. Var den soms startade första matchen denna serien och gick där 7 innings där han släppte 4 hits och inte en enda run samtidigt som han bara walkade en person och fick med sig ruskiga 10 strikeouts. Har väldigt svårt att se hur Yankees i denna matchen ska kunna störa en Keuchel i högform.

Startande för NY Yankees -

Masahiro Tanaka, som i ordinarie säsong gick för en 4.74 ERA över 30 starter. Hade med sig 178 innings, var noterad för 194 strikeouts och landade på en 1.24 WHIP.

Jag pratade lite om garantier hos Keuchel, hur han i princip alltid kastar på en extremt hög nivå och hur han som oftast går väldigt djupt i matcherna och Tanaka han har gjort det bra även han denna säsongen där han höjt sig en del mot slutet, men där är inte samma sorts garanti på att han kan gå långt och vara på samma nivå genom en hel match. Tappar Tanaka fokus eller när han är i pressade situationer så tappar han det rejält oftare än vad han räddar sig från det. Gick 6 innings i Houston denna serien, släppte 4 hits 2 runs men fick bara med sig 3 strikeouts. Är helt överygad om att trots att han pitchar på hemmaplan inatt så kommer han att få en tuff start.

Jag ska vara ärlig och säga att jag trodde definitivt inte Yankees skulle hämta upp 2-0 underläge till 2-2. Det skulle som minst stå 3-1 i mina tankar och det var väl att Yankees skulel vinna matchen igår -som man nu sjukt nog gjorde efter 0-4 underläge. Yankees vet om att man måste vinna denna matchen för att man sedan åker till Houston och i så fall spelar två matcher där borta.

Men nu är det ju som så att man möter först Keuchel ikväll som man ska försöka göra skada på, sedan ska man stå mot självaste Verlander i game 6 som var ett djur senast i starten mot Yankees. Lite halvtuffa motstånd att stå emot alltså och man ställer ikväll upp med den enligt mig minst säkra pitchern i deras startande rotartion. Tanaka är bra, det kan inte sägas annat som sagt. Men han är inte så bra för att hålla Astros på samma låga siffror som Keuchel kommer att göra.

Jag skrev igår om hur Yankees i game 3 hanterade bollarna bättre än vad man gjort de senaste 10 matcherna och det hade ju varit en jäkla fördel om det hade fortsatt. Nu gjorde det inte det kände jag utan man var lite stirriga och hamnade ofta i counts med 2 strikes precis som innan då man strikeade ut 10+ gånger i matcherna man spelade.

Keuchel har en extremt bra kontroll över bollen, jag kan inte se hur han inte ska få med sig strikeouts som ska vara hans vapen till nattens match, få run-support av offensiven och med det kunna hålla Yankees på låga siffror precis som i game 1 för att åka tillbaka till Houston med en 3-2 ledning i serien.

Pinnacle ger oss 1.884 på att bortalaget tar en match i Bronx, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt