Speltips: Mot New York!

God måndag kamrater, hoppas ni har fått en bra start på veckan!

Vi kör en liten kvick genomgång från nattens match mellan Dodgers - Cubs.

En otroligt svag match offensivt där båda lagen mer eller mindre inte hade någonting alls framåt och efter 8 innings hade man inte mer än 7 hits och 2 runs totalt räknat från de båda lagen. Ni kan bara tänka er vilken enorm pitcher-fight det var. Jag somnade faktiskt precis innan nionde inningen skulle börja och då hade vi 1-1 på tavlan. Lesters strikeouts var i hamn, det visste jag redan men när min flickvän väckte mig 06.00 på soffan och jag vaknade så hade jag ingen aning om vilket slutresultat vi fick i matchen.

Ser sedan att Dodgers med 2 outs och två personer på baserna genom walks klippte iväg en homerun. 4-1 skrevs tillslut resultatet genom Turners homerun som faktiskt drog in varje poäng Dodgers fick in i matchen. Helt outstanding insats av Turner!

Både Moneyline och Dodgers Flest runs i en inning hittade hem samtidigt som Lesters strikeouts redan var klara och vi kunde konstatera att vi hade en bra natt.

Vi tar och åker vidare där vi inatt åker mot New York, Bronx och Yankee Stadium. Yankees ligger efter med 2-0 i matcher i denna serien efter att ha förlorat båda matcherna borta i Houston med 2-0. Många anser att man vinner nattens match mycket på grund av hemma-fördelen. Samtidigt så startar Morton och jag är inte alls lika säker på varför hemmafördelen skulle ge Yankees vinsten. Varför? Jo - just på grund av att Morton startar för Houston inatt. Mer om det strax.

_________________________________

NY Yankees - HOU Astros

Speltips: HOU Astros ML @2.219

Bolag: Pinnacle

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 02:00

_________________________________

Startande för NY Yankees -

CC Sabathia, som i ordinarie säsong gick för en 3.69 ERA över 27 starter. Hade med sig 148 innings, var noterad för 120 strikeouts och landar på en 1.27 WHIP.

Såååå, Sabathia upp på kullen igen och här ska det sägas att det ligger en enorm press på Yankees-pitchern som nu förväntas pitcha på ett liknande sätt som han gjorde mot Indians och alltså hålla Astros på så låga siffror offensivt som möjligt. Är det möjligt då? Jag menar - starten mot Indians var absolut magisk även om han konstigt nog blev plockad ganska snabbt så fort han gjorde ett misstag av Girardi men nu möter han ett lag som till och med är nivån vassare än Astros och som utan tvekan kommer dra iväg några hits ganska tidigt i matchen med tanke på vilka spelare man har och deras prestationer i detta slutspel. Ska man plocka Sabathia tdigt återigen och återigen förlita sig på bullpen? Han var fantastisk i hans senaste start mot Indians, men jag är övetygad om att Sabathia inte gör samma typ av insats två gånger och särskillt inte när han nu står mot ett till och med bättre lag.

Startande för HOU Astros -

Charlie Morton, som i ordninarie säsong gick för en 3.62 ERA över 25 starter. Hade med sig 146 innings, var noterad för 163 strikeouts och landade på en 1.19 WHIP.

Det där skulle jag nog säga är Mortons absolut främsta vapen. Att han kastar sin fastball så bra och så pass hårt så han får med sig så många strikeouts samtidigt som man lägger till en riktigt lurig curve-ball, då är det inte konstigt han strikear ut folk. Han är otroligt överskattad och är det någon match Yankees och deras fans tänker att man ska vinna så är det mot just Morton. Men man glömmer också hur bra han har varit och är när han står på kullen speciellt när han är före i counten så är han extremt bra på att få med sig outs. Yankees har varit rakt av bedrövliga till när det kommer till att slå svinga, man har strikeat ut som aldrig förr, varit ivriga när man ser bollen komma emot sig och svingat på väldigt onödiga pitches. Vem gynnar detta om inte enbart Morton och Astros?

Jag är övertygad om att Correa, Springer, Bregman och Altuver tidigt kan chocka Yankee-stadium och slänga iväg några hits på Sabathia som resulterar i runs speciellt med tanke på hur man har slagit sista tiden. Nämnda herrar har också genom säsongen har också haft enormt bra resultat emot vänsterhänta pitcher och vad tror ni Sabathia är? Jo - vänsterhänt.

Nu kanske vissa av er tänker att det var jämna matcher i Houston och att Yankees lika gärna hade kunnat vara det laget som plockade 2 matcher eller i alla fall en av matcherna som spelades i Houston.

Då säger jag att Astros mer eller mindre i 18 innings, alltså under båda dessa matcherna spelede under kontroll nonstop och där Astros var det lag som konstant hotade med en större ledning men inte riktigt kunde få hem runsen. Jag säger som jag gjorde igår mellan Dodgers - Cubs, det kommer inte bli 10-0 till Astros här, men jag är övertygad om att man kommer få hål på Sabathia någon gång under de fyra första inningsen, samtidigt som Morton kastar på en bra nivå, chockar hemmafansen och efter det spelar man av matchen på det resultat man har med sig från de startande kastarna i matchen.

Pinnacle ger oss 2.219 på att Astros går upp i en 3-0 ledning, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.