Speltips: Mot Houston!

God eftermiddag kamrater!

Inte riktigt mycket att säga om matchen inatt, egentligen bara att vi fick se en match som hela tiden dominerades av båda lagens pitchers och där offensiven hos både Yankees och Tigers inte hade så mycket att säga till om. Väldigt snålt på runs-fronten och jag tror inte något av lagen riktigt var nöjda med över hur man svingade.

Astros vann matchen med 2-1 i en mestadels så sömnig match med få höjdpunkter!

Två matcher i slutspelet ikväll där den ena börjar 22:00 och den andra drar igång runt 02-snåret och jag tänker faktiskt att vi även ikväll åker mot just Houston för game 2 där Astros ställer upp med en nästan vassare pitcher än vad man gjorde igår. Verlander som bara forstätter att vara glödhet sedan han kom till Astros står på kullen för hemmalaget och en Severini som inte varit alltför stabil under detta slutspelet står på kullen för gästande Yankees!

_____________________________

HOU Astros - NY Yankees

Speltips: HOU Astros ML @1.763

Bolag: Pinnacle

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 22:00

____________________________

Startande för NY Yankees -

Luis Severino, som gick för en 2.98 ERA över ordinarie säsong och hans 31 starter. Hade med sig 193 innings, 230 strikeouts och landade på en 1.04 WHIP.

Jag skulle definitivt säga att Severino är Yankees bästa pitcher och utan tvekan ligger på top 10 i ligan med sig hårda fastball. Har gjort en helt fantastisk säsong som jag skrivit om innan där han i mer eller mindre varje start har gått djupt i matcherna, fått med sig en otroligt mägd strikeouts och uppenbarligen släppt lite defensivt. Har dock under hans två matcher i slutspelet inte varit lika vass där han släppt betydligt mer än vad han vanligtvis gör. Har gått 7.1 innings i två starter där han har släppt 8 hits och 6 runs och 4(!) homeruns totalt. Något sämre form på Yankees-pitchen som inte fåt det lätt när han ikväll kastar på bortaplan.

Startande för HOU Astros -

Justin Verlander, som gick för en 3.36 ERA över 33 starter under ordinare säsong. Hade med sig 206 innings, noterad för 219 strikeouts och landade på en 1.17 WHIP.

Jag har skrivit en del nu om Verlander också och har man inte hängt med innan så kan man ju statistiskt sett tycka att Severino ju verkar som en bättre pitcher. Men alltså för att klargöra - sedan Verlander kom till Astros så har han utan någon som helst tvekan varit ligans absoluta bästa pitcher och som sitter på en rakt av brutal form. Har under slutspelet startat en gång och hoppat in en gång, gått 8.2 innings där han släppte 7 hits och endast 3 runs. Bra form på Astros-pitchern som ikväll självklart har en fördel av att pitcha på hemmaplan.

Vad Verlander däremot inte har fått med sig under dessa innings som han har pitchat är just strikeouts som han annars är enormt duktig på. Sen å andra sidan tänker jag på matchen igår och sättet Yankees spelade på, sättet dom dom hanterade bollarna som kom emot dem och hur man svingade. Det kan ha varit bland det värta jag sett i slutspelsammanhang. Yankees är ett lag som har flera spelare som strikear ut en del men igår var absolut bedrövligt. En Verlander som annars är väldigt bra på att kasta och få med sig strikeouts kan även han ikväll få med sig en hel del strikeouts, just med tanke på att 14 av 27 spelare igår rök på K's. Brutalt.

Astros rök en hel del på groundouts och fly balls igår, man strikeade ut endast 5 gånger och faktum är att man är ett lag som ryker väldigt få gånger inom den kategorin. Blir Severino som han var i WildCard-matchen framförallt så kan Astros knipa sig en väldigt tidig ledning, med Verlander då också på kullen som har en extrem erfarenhet och som vanligt - med den offensiva styrka man sitter på, så ska man bara plocka även game 2 när man lirar på Minute Maid.

Pinnacle ger oss 1.763 på att Astros även tar match nummer två i denna serie, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt