Speltips: Mot Cleveland!

God onsdagskväll kamrater!

Jaaaa hörrni, stökigt är ordet när det kommer till Nationals - Cubs. Matchen blev inställd igår efter mycket om och men på grund av regnet som kom och som bara såg ut att fortsätta falla fortsatta timmarna. Roark var på kullen och gissa om varenda Nationals-fan hoppades på att matchen skulle bli inställd från början för att man visste att man istället kunde plocka in Strasburg istället för Roark och ha en god chans att vinna game 4 och spela avgörandet borta i Washington.

Så blev inte fallet eftersom Baker gick bara en timme efter beslutet att matchen inte skulle spelas ut och sa att man kommer att starta Roark oavsett vad och att man litar 100 procent på honom. Ni kan bara tänka er vilken shit-storm det blev på den fronten och inklusive jag själv blev otroligt förvånad över vad Baker precis hade sagt.

Men, Baker har kommit på andra tankar och för bara två timmar sedan släppte man bomben att man återigen ändrar och väljer att byta startande pitcher och självkart - vem inte om självaste Strasburg. Helt fantastiskt bra gjort tycker jag och även alla andra Nats-fans som nu vet om att man har bra chanser till att vinna denna matchen och i game 5 starta Scherzer som senast såg sjukt bra ut. Hoppet är återställt, jag har pratat om dessa två lagen och vad man är kapabla till innan och med det sagt så har jag valt att ikväll spela Nationals att vinna matchen. Arrieta är som sagt väldigt bra, men det ska sägas att Strasburg är även bättre och lite lik Severino - gjorde en kass första start i slutspelet men upprepar inte det två gånger.

Vi har ett möte till som startar lite senare, det gäller nämligen Indians - Yankees borta i Cleveland och här är det vinna eller försvinna. Den som vinner går vidare och får möta Astros samtidigt som den som förlorar ja - det laget åker ut. Yankees har gjort det extremt bra som har kommit tillbaka från ett 0-2 underläge och har minst sagt nu satt en enorm press på Indians. Man startar extremt rutinerade CC Sabathia och här kan jag knappt tänka mig ett bättre val av pitcher till just denna match.

________________________________________

CHI Cubs - WAS Nationals

Speltips 1: WAS Nationals ML @2.050

Bolag: Pinnacle

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 22:00

CLE Indians - NY Yankees

Speltips: CC Sabathia Över 4.0 Strikeouts @1.96

Bolag: Betsafe

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 02:00

_________________________________________

Startande för NY Yankees -

CC Sabathia, som går för en 3.69 ERA över hans 27 starter. Har med sig 148 innings, är noterad för 120 strikeouts och landar på en 1.27 WHIP.

Sabathia, veteranen som faktiskt tillhörde Indians i 8 år och som debuterade där i högstaligan 2001(!) lämnade för att åka till New York och för att kasta i Yankees. Gjorde några bra år för att sedan ha ett inte katastrofalt år kanske men inte heller bra. Har sedan 2012 bara varit bättre och bättre där han har visat en väldigt god nivå och att han har några år på nacken har inte alls synts till. Gör i år sin bästa säsong sedan 2012 och enligt mig så är han den pitchern som är mest redo för denna typen av match i ett såhär viktigt skede.

Startade game två faktiskt när den matchen spelades borta i Cleveland och gjorde en otroligt vass insats framtill den 6e inningen när Indians till slut fick hål på honom och man plockade bort Sabathia. Då klev han av med 5 strikeouts där han faktiskt med lite flyt definitivt hade fått med sig ett större antal. Står fast vid att han är en pitcher som vet hur man ska hantera sådana här starter, som minst sagt har erfarenhet, som har visat en god form sedan en tid tillbaka och som har fantastikt bra kontroll över bollen.

Varför jag också väljer att plocka Sabathias strikeouts är för att Indians är ett lag som gärna slår mycket bollar, man strikear inte ut hur som helst nödvändigtvis men det ska sägas att alla pitchers Indians har mött genom säsongen har heller inte den slidern som Sabathia kastar. Indians har nu en enorm press på sig och att kliva in här i denna matchen efter att man tappat två raka och försöka få igång offensiven när Sabathia kastar som han gör kan göra att man strikear ut en del. En så låg lina som 4.0 där vi får pengarna tillbaka på exakt 4 strikeouts, till det oddset - det tar jag direkt!

Pinnacle ger oss 2.05 på att Nationals plockar game 4 och betsafe ger oss 1.96 på att Sabathia går över 4.0 strikeouts, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.