Speltips: Mot Chicago!

Godkväll kamrater!

Vi åker vidare ikväll till nattens enda match som kommer att utspela sig i Chicago. Nationals - Cubs gäller återigen efter en något bitter förlust igårkväll. Scherzer var helt fantastisk igenom 7 innings igårkväll där han inte släppte en enda hit till Cubs-killarna, plötsligt släpper han en hit och det kan man tycka inte är så farligt med tanke på hur sjukt stabil han såg ut i sitt kastande. ÄNDÅ väljer Baker att plocka ut honom för att få en leftie-leftie matchup och drar istället in Solis som genom säsongen gjort bedrövliga insatser med jämna mellanrum.

Scherzer ut, bullpen in och där och då just i den stunder så kan man säga att allt rasade för Nationals som lika snabba snabbt som man plocka in bullpen förlorade matchen när Cubs vände 0-1 till 2-1. Förstår verkligen inte hur Baker tänkte när han plocka Scherzer, jag menar fine att du vill ha en leftie-leftie fight. Men plocka för guds skull inte in en som Solis mot självaste cubs och egentligen - varför byta ut Scherzer överhuvudtaget när han hela tiden såg bra ut oavsett vem han mötte?

Ren idioti i mina ögon men Baker måste ha tänkt något vi andra inte tänkte på just då. Nu sitter Nationals rejält i skiten när man nu ska spela ytterligare en match i Chicago och man ställer upp med en av deras minst pålitliga pitcher - Tanner Roark. Hade man däremot stannat med Scherzer igår och valt att fortsätta med honom ä jag övertygad om att man hade plockat den matchen, haft råd att förlora nattens match för att sen åka tillbaka till Washington i ett avgörande möte med kanske Strasburg på kullen och ha väldigt goda chanser till att avancera vidare. Nu är det inte så och inte blir det bättre när självaste Arrieta står på kullen för Cubs.

_________________________________________

CHI Cubs - WAS Nationals

Speltips 1. CHI Cubs Flest hits @1.75

Bolag: Betsafe (push vid lika antal hits)

Värdering: 7/8 units

Spelstopp: 23:30

Speltips 2: T. Roark Under 5.5 Strikeouts @1.68

Bolag: Betsafe

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 23:30

_________________________________________

Startande för CHI Cubs -

Jake Arrieta, som går för en 3.53 ERA över hans 30 starter. Har med sig 168 innings, är noterad för 163 strikeouts och landar på en stabil 1.22 WHIP.

Jag har nog inte riktigt gillat Arrieta så mycket denna säsongen, kan bero på att jag i de matcher han inte presterat just har rekat i Cubs fördel och att han har varit den större anledningen till att man har förlorat där och då. Men faktum är - att ser man övr han insatser och starter han har gjort över säsongen så har han varit väldigt stabil och gjort bra starter i de flesta matcherna han har kastat. Bortser vi från han senaste start mot Cardinals så har han gått 45 innings över 8 matcher och släppt 36 hits. Har erfarenhet av slutspel från innan där han ligger på mycket bra siffror och bör kunna hålla nerverna i styr även i nattens match, fördel att han kastar på Wrigley Field!

Startande för WAS Nationals -

Tanner Roark, som går för en 4.67 ERA över hans 30 starter. Har med sig 181 innings, är noterad för 166 strikeouts och landar på en 1.33 WHIP.

Roark här då, det här är en kille jag har försökt att prata gott om och hitta de positiva hos honom samt de bra sakerna han gör. Ändå kommer det negativa och stöter bort det väldigt mycket som också gör att han går för en nästan 5.00 ERA. Vilket för mig är helt sjukt att man då väljer att starta med honom ikväll men samtidigt så han man inte mycket till val. Just där kommer strikeoutsen in i bilden, för att börjar Roark släppa hits och låt säg att han släpper 2-3 runs över de första 2-3 inningsen så kommer Baker att plocka honom Snabbare än snabbt och kasta in bullpen för att försöka rädda denna matchen. Detta är Roarks andra slutspels-start på 3 år och i den senaste starten i slutspels-sammanhang så hade han helt bedrövliga siffror.

Han ska alltså stå emot ett Cubs som senast igår visade hur man kör över pitchers som inte riktigt har varit stabila och så fort deras ess plockas ut. Varken Strasburg, Gonzales eller Scherzer är på kullen ikväll osm startande utan det är just Roark. Vad man här däremot kommer att göra likt Red Sox och Astros gjorde, är att man kommer ha ett av sina ess redo i bullpen för att kasta in en av killarna ifall Roark släpper hits/runs i början.

Mot ett Cubs som verkligen är i högform kan jag inte se hur Roark ska gå denna matchen utan att walka, släppa hits och runs. Att han på det ska få med sig strikeouts ser jag lite som mission impossible. Cubs plockar med sig en del hit på Roark, Arrieta med sin form håller Nats på låga siffror och man spelar av matchen på det man får med sig i början.

Betsafe ger oss 1.68 på Roark under 5.5 Strikeouts och 1.75 på Cubs Flest hits, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.