Speltips: Mot San Francisco!

God onsdag kamrater!

En bra dag dag igår natt spelmässigt, min analys på spelet i Red Sox var inte riktigt helt rätt. Matchen slutade otroligt run-snålt och efter 9 spelade innings stod det fortfarande 0-0 på tavlan, extremt bra pitchin av båda lagens pitchers som totalt stängde ute minsta möjliga chans på runs. Red Sox vann till slut med 1-0 i elfte inningen och samtidigt som matchen i Orioles var slut så slutade även Nationals. Där borta med 4-2 i Nationals favör. Kul att vi hade marginalerna med oss i går.

Vi rullar vidare och åker mot San Francisco ikväll där en kort serie bestående av enbart 2 matcher spelas. Rockies är det som gästar Giants och här har vi ett Giants som detta året varit fullständigt katasrofala och där man mer eller mindre sen dag ett legat sist i divisionen och bland dom sista i hela ligan, sedan har förlusterna bara haglat in och deras säsong har varit över ett bra tag nu.

Sen har vi ett Rockies, ett Rockies som har varit otroligt tunga med storstjärnan Arenado i spetsen. Med Dodgers och Diamondbacks i divisionen så är det dock inte mycket man kan göra när man har dessa fantastiska lag mot sig, man ställde nog om ganska tidigt på att man kan glömma divisionen men därför riktar man sig istället in på en Wildcard plats och visst ser det ljust ut för Rockies del!

______________________________

SF Giants - COL Rockies

Speltips: COL Rockies ML @1.826

Värdering: 7/8 units

Bolag: Pinnacle

Spelstopp: 21:40

_______________________________

Startande för COL Rockies -

Tyler Chatwood, som går för en 4.57 ERA över sina 30 matcher varav 23 är startande. Har med sig 136 innings, är noterad för 111 strikeouts och landar på en 1.45 WHIP.

Alltså Chatwood är ju inte den optimala pitchern att reka i fördel. Han håller ingen direkt extrem klass i sin pitching där han i början på säsongen kämpade en hel del med kasten och kontrollen över bollen. Blev bortplockad som startande pitcher ett tag för att han skulle få samla sig, kasta utan press och så skulle man se helt enkelt om det hjälpte honom. Gjorde det väldigt bra, är nu tillbaka som startande pitcher och har över sina 9 senaste starter/inshopp endast släppt 4 runs. Vass form på Chatwood!

Startande för SF Giants -

Matt Moore, som går för en 5.39 ERA över hans 29 starter. Har med sig 167 innings, är noterad för 142 strikeouts och landar på en 1.50 WHIP.

Moore här är inte heller någon vidare stabil pitcher. Har gått en jämn nivå denna säsongen utan några större berg och dalbanor där han har hållt sin insatbila pitching hela tiden. Några fina insatser men oftast så har han varit på en nivå där han söäpper runt 6-7 hits och 4 runs under loppet av en fem innings. Har haft det extremt tufft mot Rockies denna säsongen, har mött dem 3 gånger och över dessa 3 starter har han gått 12.2 innings. Under dessa innings släppt absolut brutala 30 hits och sjuka 19 runs.

Jag har för mig att jag har nämnt det någon gång innan för er, det här med grunden till att Giants inte vinner några matcher denna säsongen. Man snittar alltså offensivt enormt svaga 3.94 runs per match och är med det itne så konstigt nog näst sämst i ligan när det kommer till att smälla in runs. Nu är inte Chatwood för Rockies ikväll någon high-class pitcher, men med tanke på Giants prestationer denna säsongen, sista tiden ochmd antalet runs man gör per match så bör han inte ha några större problem med att kunna hålla Giants på en lägre siffra.

Giants säsong är över som jag skrev tidigare, samtidigt som Rockies har precis allt att spela för. Man ligger på en WildCard-plats i dagens läge men det ska också nämnas att Brewers är hack i häl med bara 1 match bakom och pressar. Med endast 11 matcher kvar på försäsongen så är sådana här matcher mot ett lag som varit avsågat hela säsongen och som inte har något att spela för alls enormt viktiga. Nu förlorade man första mötet igår galet nog, det misstaget gör man inte om och särskillt inte när Moore står på kullen för Giants.

Nu säger jag inte att Moore kommer släppa lika mycket hits och runs som han har gjort i övriga möten mot Rockies, men med tanke på att Rockies är en av ligans tyngsta lag offensivt och med Moores form, så är jag övertygad om att man bör kunna få några runs på honom tidigt i matchen och få med sig denna otroligt viktiga match.

Pinnacle ger oss 1.826 på att Rockies vinner kvällens match, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.