Speltips: Mot Los Angeles!

God afton till er kamrater!

Vi rullar vidare och i detta inlägget åker vi mot huvustaden Washington DC där Nationals tar emot Dodgers. Ett extremt hett möte på förhand med inte så jättehett kanske när man inser att båda lagen är klara för slutspel och förmodligen inte går in lika hårt. Särskillt inte när man redan har extremt bra records. Men huvudsaken är att man får känna lite på varandra i en serie där man varje dag får möta bra pitchers och batters, till inför slutspelet.

_________________________________

WAS Nationals - LA Dodgers

Speltips: WAS Nationals Flest Hits @1.86

Värdering: 5/8 units

Spelstopp: 02:15

Bolag: bet365

__________________________________

Startande för WAS Nationals -

Stephen Strasburg, som går för en 2.64 ERA över hans 25 starter. Har med sig 156 innings, är noterad för 182 strikeouts och landar på en 1.03 WHIP.

Väldigt bra siffror på Strasburg som ni själva kan se och vi kollar inatt på top två bästa pitchers Nationals sitter inne på. Har haft en otroligt jämn säsong där han behållit sin nivå på pitchengen på ett bra sätt, hade en vad man skulle kunna säga - mindre bra månad i Juni men rent överlag har han gjort helt outstanding insatser. Har över sina senaste 5 starter gått 35 innings och över dessa släppt bara 21 hits 2 runs. Extremt vass form på Nats-pitchern inför natten.

Startande för LA Dodgers -

Hyun-Jin Ryu, som går för en 3.59 ERA över sina 21 starter. Har med sig 117 innings, är noterad för 109 strikeouts och landar på en 1.34 WHIP.

Inte lika bra siffror som Strasburg har men det ska ändå sägas att det är en fantastiskt pitcher Dodgers ställer upp med. Det är väl lite deras fördel att oavsett vilken pitcher man startar med, så har man aldrig någon som inte är bra. Men i alla fall, något sämre än Strasburg som håller en fantastisk klass. Har även han gjort en relativt jämn säsong där han dock någon gång har gjort en plattmatch men överlag sett över alla dessa månader så är han absolut godkänd. Släpper inte så många runs, däremot släpper han en hit per inning och på bortaplan mot ett av ligans tyngsta offensiv kan Ryu komma att släppa inte nödvändigtvis runs - men en del hits.

Nationals har denna säsongen likt andra storlag bara pumpat in runs. Med runsen så har det givetvis följt med en hel del hits och inför kvällen ligger man på ett snitt där man slår ut strax över 9 hits per match. Man har ett lag där mer eller mindre vartenda spelare slår i 0.300 snitt och det är väl en hel del till varför man också tror att Nationals tar sig en bra bit i år. Inte så konstigt.

Dodgers något sämre på den offensiva sidan, man har absolut ett bra snitt både run och hits mässigt men något efter Nationals och med en Strasburg i extrem form så kan det bli aningen tufft för LA-laget. Nu säger jag inte att det kommer pumpas iväg hits inatt, men en 8,9-5,6 hits i Nationals fördel är ett klart möjligt scenario.

Bet365 ger oss 1.86 på att Nationals vinner nattens hits, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt