Stefan Tirnanićs blogg

Speltips: Mot St.Louis!

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

God dag kamrater!

 

Vi åker vidare ikväll till St.Louis där Cardinals tar emot ett Reds vars säsong är över. Cardinals där emot, dom kämpar vilt och ligger i krig tillsammans med Cubs om att vinna divisionen och med tanke på man har sett ut sista tiden så har man god chans på att hota Cubs till det yttersta. Cubs ligger 2.0 matcher före Cardinals där jag nästan är helt säker på att man kommer tappa ledningen och bli av med divisionen, lite mer ingående om det imorgon.

 

_____________________________________

STL Cardinals - CIN Reds

Speltips: STL Cardinals Flest Hits @1.95

Värdering: 6/8 units

Bolag: bet365

Spelstopp: 02:10

_____________________________________

Startande för STL Cardinals - 

Lance Lynn, som går för en stabil 2.94 ERA över hans 29 starter. Har med sig 179 innings, är noterad för 139 strikeouts och landar på en 1.16 WHIP.

Lynn här har jag skrivit om tidigare när jag har rekat Cardinals. En bra pitcher med bra kontroll över bollen. Har haft en bra säsong egentligen hela säsongen i år om man bortser från några få plattmatcher i mitten av säsongen. Komm ifrån 2 starter där han gick totalt 14 innings och släppte endast 7 hits 1 runs. Bra form på Lynn som inatt inte borde ha större problem med Reds. 

Startande för CIN Reds - 

Robert Stephenson, som går för en 5.15 ERA över hans 21 matcher varav 7 är startande. Har med sig 64 innings där han är noterad för 69 strikeouts och landar totalt på en inte så bra 1.69 WHIP.

Den unge Redspitchern har inte fått starta förrän alldeles nyligen för Reds i deras matcher. Ett litet bevis på att säsongen är över, man roterar och samtidigt så testar/experimenterar man lite. En ojämn pitcher, som man inte riktigt vet vart man har honom. Har gjort både godkända och mindre godkända insatser så här långt. Släpper i snitt en hit per inning och borta i St.Louis kan det inatt bli fler än det. Tuff uppgift för Reds-pitchern som inte har alltför god form.

 

Jag har gått igenom detta ett x antal gånger. Reds är inget dåligt lag offensivt, man snittar bra när det kommer till hits och att få in runs men nyckeln till att man helt enkelt inte har vunnit matcher denna säsongen är först och främst pitchingen. Jag ska inte säga att Stephenson är ett exempel, men han är inte långt ifrån. Cardinals är även dom ytterst bra framåt och snittar ett bra antal hits. Man spelar på hemmaplan, man vet att man måste vinna matcher för att komma före Cubs, man har en extremt vass uppställning och möter en inte så säker Stephenson inatt.

            Bet365 ger oss 1.95 på att Cardinals vinner hitsen inatt, taget!

                                                  /Stefan Tirnanic

                                                     @MSrekare

 

Stefan Tirnanićs blogg

Stefan Tirnanić

Stefan är inte bara tokig utan fullkomligt galen i amerikanernas så enkla men så vackra spel baseball. Själv är han bättre på vinbrännboll än på faktisk baseball, och då blir det nog mest vin som gäller. Frågar man Stefans flickvän, miss B, vad MLB betyder för henne svarar hon kvickt "sömnlösa nätter". ML-spelen har gått bra sedan den dag Stefan började reka, och han skriker gärna ut sin glädje över en vinst kl 4 en tisdagnatt.

Sveriges bästa

Kända profiler