Speltips: Mot Cleveland!

God dag till er kamrater!

Inte riktigt den starten man önskat sig va så här långt efter semestern tog slut. Vi inledde måndagen med att Nationals inte gjorde flest runs i en inning som vi hade spelat på att dom skulle göra och så här var det - Scherzer som jag skrev om gjorde ett alldeles fantastiskt jobb. Gick långt i matchen, släppte endast två runs över spridda innings och bara glänste över hela hans start - så han gjorde sitt. Problemet var väl Nationals antal gjorda runs, man vann matchen med 3-2 men även dom missade att trycka in mer än en run under en inning och med tanke på att O'Grady gick ut efter 1.1 inning kastad så borde man kanske gjort just det någon gång under matchen.

Även Yankees och Reds spelade inte direkt något vidare igårnatt och fick båda se sig slagna av Blue Jays satm Padres. Reds framför allt var lite extra synd med tanke på motståndet man hade på hemmaplan igår och borde med förutsättningarna som var vunnit matchen. Självklart trist men en förlust är en förlust och vi blickar framåt.

Jag åker ikväll till Cleveland där Rockies återigen gästar Indians. En första match som totalt dominerades av båda lagens pitchers och där det över hela matchen endast drogs ut blyga 9 hits. Indians vann den matchen med 4-1 efter att ha haft ett 1-0 underläge och två outs i sista inningen. En mycket sjuk comeback för Cleveland som vann matchen efter en 3-man homerun av Gomes. Jag har kikat lite på pitchers samt uppställningarna och ger ikväll Rockies fördelen.

__________________________________________

CLE Indians - COL Rockies

Speltips: COL Rockies ML @2.710

Bolag: Pinnacle

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 18:10

___________________________________________

Startande för CLE Indians -

Trevor Bauer, som går för en 5.00 ERA över hans 21 starter. Har med sig 113 innings, 124 strikeouts och landar på en hög 1.45 WHIP.

Bauer är en bra pitcher men som fick en ruskigt dålig första halva på säsongen, har höjt sig i hans senaste två matcher Yankees och Angels där han gått 15 innings och släppt 14 hits men bara 2 runs. Han får med sig en hel del strikeouts som ni ser så att säga att han är bra på den fronten är det ingen tvivel om. Han kämpar dock väldigt mycket som man också kan se med att inte släppta hits och har han verkligen en dålig kväll så finns det en direkt risk att han börjar walka folk han möter i jobbiga situationer. Kommer som sagt från två bra starter, men det bör inte glömmas att han står emot ett av ligans vassaste lag offensivt.

Startande för COL Rockies -

Antonio Senzatela, som går för en 4.78 ERA över sina 22 matcher varav 17 av dom är startande.Har med sig 107 innings, är noterad för halvt godkända 79 strikeouts och landar här på en 1.27 WHIP.

Senzatela fick en absolut bra start på säsongen första två månaderna, sänkte sig själv någonstans i mitten och släppte otroligt mycket under en väldigt kort tid mot allt möjligt motstånd och till slut så plockade man honom som startande pitcher. Han fick hoppa in efter startande pitcher och gå några innings, han kastade riktigt bra och det var precis som om han visade att när han blev bortplockad så höjer han sig och visar att han faktiskt är en bra pitcher. Har nu fått chansen igen mot Cleveland och här hade man aldrig satt in honom om pitcher-tränarna inte hade tyckt att han är redo för att starta matcher igen. Tuff uppgift för Senzatela men som får ses med god chans att kunna gå ur denna matchen med bra resultat med sig.

Jag nämnde innan att Rockies var vassa offensivt och faktum är så att man ligger i top 3 när det kommer till den offensiva biten i ligan. Man har 3 spelare i laget som alla tre är en av dom top 10 denna säsongen hetaste killar när det kommer till att slå in varandra, få iväg hits men framförallt till att få iväg homeruns.

Man snittar nästan sjuka 10 hits per match och nu möter man en Bauer som man väl vet kan ha otroliga problem om han fastnar i situationer där det är folk på baserna och ingen eller bara en out står på tavlan. Cleveland är även dom ett absolut bra lag offensivt, däremot inte alls som Rockies och när Senzatela ikväll kliver upp på kullen för att kasta sin första startande match på ett bra tag är jag övetygad om att han kan ha en bra start ikväll mot ett Indians som har många powerhitters och som som därmed strikear ut ofta.

Pinnacle ger oss 2.710 på att Rockies tar kvällens match, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.