Speltips: Mot Washington!

Gooood dag kamrater!

Jag är tillbaka från semestern och nu i fortsättningen gäller precis som vanligt här i livet igen - jag pratar givetvis om jobb men framförallt bloggen.

Fantastiska tre veckor som har bestått av total avkoppling rakt igenom, god mat och en hel del vin, hyfsat väder må jag väl säga men visst är det så att i alla fall vi som bor lite längre ner inte har fått något riktig sommar? Och på tal om väder så gjorde jag en snabb visit till Prag förra veckan - 32 grader varmt och klar himmel fick vi. Nu ska jag ju inte klaga men jisses så varmt, svetten rann konstant och då kunde man ändå sitta i skuggan med en kall och trots det rann det nedför pannan.

Är jag nöjd över tre veckor ledigt? - Absolut.

Är jag taggad för att fortsätta på säsongen? - Absolut!

Nu kör vi -

Jag tänkte att vi beger oss mot Washington inatt där killarna från Miami gästar, vi har ett Marlins som egentligen hela säsongen har varit inte mer än mellanmjölk och konstant legat på ett minus när det kommer till WIN-LOSS och sen så har vi hemmalaget som tillsammans med Dodgers och Astros i ligan fullständigt slaktar varje motstånd man möter. Tar man en titt på kvällens pitchers så kan vi nog alla vara överrens om att det ska mycket till för att inte bli en överkörning även här.

_____________________________________________________

WAS Nationals - MIA Marlins

Speltips: WAS Nationals att göra flest poäng i en inning @1.71

Bolag: bet365

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 01:00

______________________________________________________

Startande för MIA Marlins -

Chris O'Grady, som går för en 5.40 ERA över hans 5 starter. Har med sig 25 innings, är noterad för 24 strikeouts och landar på en hög 1.60 WHIP.

O'Grady här har egentligen denna säsongen bara gjort en enda direkt bra match utav hans 5 startande och den kom mot Cincinnati Reds. Gjorde å andra sidan en ''helt okej'' insats mot Dodgers men släppte 5 hits 3 runs och fick plockas tidigt på grund av hans höga pitchcount. Mötte faktiskt just Nationals i hans senaste start på hemmaplan och gick då endast 3.1 innings där hans släppte 7 hits 6 runs över 75 pitches. Så fort ett bra lag kommer mer i bilden så har han svårare att hantera sina kast och sin stil, går upp i count väldigt snabbt och släpper därefter en hel del. Kass form på O'Grady som ikväll möter Nationals på bortplan. Tufft.

Startande för WAS Nationals -

Max Scherzer, som går för en 2.22 ERA över sina 22 starter. Har med sig 146 innings, direkt sjuka 201 strikeouts och landar på en brutal 0.84 WHIP.

Well....han kallas inte Mad Max för inget. Ni ser väl lite själva - absolut sinnessjuka resultat från Nats-pitchern som enligt mig just nu är en av dom absolut bästa i ligan. Scherzer som ni kan lista ut har inte gjort många matcher där han varit dålig under hans start, frågar ni mig så är det 2 stycken. 2 starter av 25 har alltså varit dåliga där han i dom starterna mötte Mets och Diamondbacks. Det kan han få komma undan med. Går in här med en ruskig form och ska plocka ner ett medelmåttigt Marlins 364 av 365 dagar om året. Scherzer går 8 innings och släpper 2 runs?

Nationals är i top 3 när det kommer till offensivet i ligan, man har riktigt tunga killar i uppställningen, i princip alla oavsett vem man ställer upp med har ett bra .AVG och ofta slår dom i .300 vilket i sig pratar för sig självt. Marlins då? Jo Marlins har ett absolut okej offensiv, inte den offensiva styrkan Nationals har men man plockar Phillies och White Sox alla dar i veckan till exempel.

Vad som kommer sätta stopp på Marlins är just det vi precis skrev om, Mad Max. Att möta en sån pitcher och hålla en ''okej'' nivå funkar inte just för att du kommer omöjligen komma någonstans när du ska försöka träffa hans fastball och den kommer emot dig som en Quidditch boll. Då måste du vara spelare som Dodgers och Astros för att ha en god chans och träffa bollen så pass många gånger så att det resulterar i flera runs under en inning.

Nationals har den typen av spelare, man spelar på hemmaplan denna kvällen och möter en pitcher som var totalt oduglig när man för en vecka sedan spelade i Miami. Just därför plockar jag att Nationals under en inning kommer få in flest runs.

Bet365 ger oss 1.71 på att Nats drar iväg flest runs i en inning, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.