Speltips: Mot Chicago!

En god lördag till er kamrater!

Bra kväll igår när Cardinals över 3.5 runs hittade hem. En bra början för deras del när man tryckte in 2 runs på Arrieta relativt tidigt. Tänkte faktiskt att det inte skulle bli några större problem när man hade 2-2 på tavlan efter tredje inningen. Vad som sen hände dock var att arrieta höjde sig rejält, kastade bra och Cardinals hade inte alls för mycket rent offensivt.

Vad man däremot lyckades med var att få upp Arrietas pitchcount så Maddon och company fick plocka honom någon gång i sjätte inningen. In kommer bullpen som till en början sktöer sig väldigt bra, väldigt bra framtill åttonde inningen när Cardinals fullständigt exploderade med hjälp av kass pitching och tryckte in sjuka 9 runs under en inning. Cardinals vann, gick över sin lina och vi fick hem spelet. Kul!

Jag tänkte att vi åker vidare till precis samma stad även ikväll - Chicago. Det är alltså Cubs - Cardinals igen i match två och här ger jag Cubs en direkt fördel efter att ha sett startande pitcher för Cards.

_______________________________________________

CHI Cubs - STL Cardinals

Speltips: CHI Cubs Ö 7.5 Hits @1.80

Värdering: 6/8 units

Bolag: bet365

Spelstopp: 22:05

________________________________________________

Startande för STL Cardinals -

Adam Wainwright, som går för en 5.07 ERA över sina 19 starter. Har med sig 102 innings, är noterad för 92 strikeouts och landar på en inte så bra 1.49 WHIP.

Wainwright här som ni ser sitter inte på några supersiffror. Hade en helt okej början på säsongen, släppte inte så mycket runs men redan från början hade han en hel del problem med att inte släppa hits. Därav hans höga WHIP. Han kastar mycket mitt i boxen och givetvis resulterar det i att man får med sig hits som slående lag. Har över sina 40 innings släppt 49 hits. Lite mer än en hit per innings och det ska sägas att han har stått emot lag som har varit betydligt mycket sämre än vad han står emot nu. En väldigt tuff uppgift väntar Wainwright nu när han möter ett revanschsuget Cubs.

Cubs mötte Martinez igår, en pitcher med en enorm strikeout förmåga och en av de vassare i Cardinals och ändå fick Cubs totalt med sig 12 hits i matchen igår. Cardinals har haft en av ligans sämsta bullpen på senare tid där dom har haft enorma problem med att försvara ledningar och/eller att man har släppt mycket runs sista halvan av matchen. Man släpper en hel del runs men framför så släpper man en hel del hits. Cubs snittar 8.33 hits per match, man ska ligga högre med tanke på laget man har och ikväll ges man väldigt goda chanser till att få upp snittet en aning!

Bet365 ger oss 1.80 på att Cubs går över 7.5 hits i kvällens match, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt