Speltips: Mot Chicago!

Godkväll kamrater, hoppas ni har fått en bra start på helgen!

Efter att ha varit borta från bloggen ett tag så kör vi alltså ikväll igen och är nu inne på den andra halvan av säsongen. Bara en match utav alla spelas under kvällen och just i den matchen har jag hittat omgångens spel som liras borta i Chicago!

Chicago Cubs tar emot rivalen Cardinals där en serie bestående av tre matcher ska spelas. Vi har ett Cubs som förra året körde över precis allihopa men som denna säsongen trots att majoriteten av spelarna från förra året även finns med detta året - helt enkelt inte har varit i närheten så bra som man förväntats vara.

Sen har vi ett Cardinals, vad ska vi säga om dom...jo - det är väl egentligen inte så mycket mer att säga än att dom har skött sig och levt upp till sina förväntningar. Man ligger 4.5 matcher bakom ledande Brewers i division och har fortfarande väldigt goda chanser att ta sig förbi både Brewers som leder men först och främst Cubs som ligger på en andra plats. Mycket godkänt fall man lyckas ta två utav tre matcher här!

_______________________________________________

CHI Cubs - STL Cardinals

Speltips: STL Cardinals Över 3.5 Runs @1.847

Värdering: 5/8 units

Bolag: Pinnacle

Spelstopp: 20:20

_______________________________________________

Startande för CHI Cubs -

Jake Arrieta, som går för en 4.17 ERA över sina 19 starter. Har med sig 108 innings, är noterad för 105 strikeouts och landar på en 1.29 WHIP.

Ni kommer nog ihåg namnet Arrieta från mitt senaste inlägg innan uppehållet där jag nämnde att Arrieta var bland en av dom tre som har kastat en No-Hitter under de senaste 2.5 åren. Det i sig visar att han är duktig, han har potential och har bra kontroll över sina kast. Han gjorde en helt absurd säsong förra året men har verkligen inte varit i närheten av så bra detta året. Hans ERA på 4.17 är absolut inte dålig men definitivt inte heller bra.

Arrieta har över sina 4 senaste starter släppt 12 runs varav en start så släppte han inte en enda run och det var i matchen mot Cincinnati Reds, ett lag som har gått ruskigt tung sista tiden och kämpat med att vinna matcher. Ingen superform Cubs-pitchern kliver in med i kvällens match.

Cardinals snittar 4.49 runs per match samtidigt som man snittar 4.60 runs på bortaplan, man står nu mot en Arrieta som inte är i högform och kan med offensivet man har störa Arrieta relativt tidigt i matchen. Man kommer ifrån en serie mot Mets där man tryckte in 16 runs över fyra matcher, med lite hjälp av pitchingen kanske man till och med kan ta serien första match. Arrieta går 6.0 innings, släpper 3 runs därefter kliver bullpen in och släpper 2 runs. 5-2 Cardinals?

Pinnacle ger oss 1.847 på att Cardinals går över 3.5 runs under kvällen, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt