Speltips: Mot Minnesota!

God dag kamrater!

Inte vidare godkänt igår efter att endast ett av fyra spel satt. Orioles fick inte ens chans att komma in i matchen efter att Brewers totalt kört över dom bokstavligen direkt i matchen och de första omgångarna. Blue Jays pitcher Stroman hade endast en strikeout efter 3 innings, han blev senare plockad på grund av en skada men hade då endast 3 strikeouts med sig och även där gick spelet på strikeouts förlorat. En för övrigt stabil insats av Stroman men att få med sig strikeouts var inte hans grej igår.

Blue Jays fick iväg några hits med jämna mellanrum, man gjorde dock inte den skadan jag trodde man skulle kunna göra på Tanaka och resultatet av det var att man kom över sin lina på 7.5 hits men inte riktigt orkade klättra över 3.5 runs.

Jag beger mig mot Minnesota ikväll där en av ligans sämre pitchers ställer upp när Angels kommer på besök ifrån Los Angeles och vad passar bättre än att ett spel på hits när vi har Gibson på kullen för Twins som släpper en hel del hits.

____________________________________________

MIN Twins - LA Angels

Speltips: LA Angels Flest Hits @1.90 (push vid lika)

Bolag: Betsafe

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 20:10

Speltips 2: LA Angels ML @2.100

Bolag: Pinnacle

Värdering: 5/8 units

____________________________________________

Startande för LA Angels -

JC Ramirez, som går för en 4.60 ERA över hans 18 matcher varav 15 är startande. Har med sig 92 innings, är noterad för 75 strikeouts och landar på en 1.29 WHIP.

Ramirez har gjort ett bra jobb som startande pitcher, gått en jämn säsong så här långt där han har hållt en bra nivå över hans matcher. Har givetvis gjort några plattmatcher även han likt många andra men till hans försvar så kan man räkna dom matcerna på en hand. Har gjort fantastiska insatser mot lag som Yankees, Red Sox och Astros. Står nu mot ett lag som är betydligt mindre bra i jämförelse med precis nämnda lag. Kommer in med en godkänd form, släpper inte för många hits och bör här ha en god chans till att gå 6-7 innings utan att släppa vidare mycket.

Startande för MIN Twins -

Kyle Gibson, som går för en 6.11 ERA över hans 14 starter. Har med sig 70 innings, är noterad för 46 strikeouts och landar på en stenhög 1.78 WHIP.

Gibson här har inga superfina siffror som ni ser. Har gjort en katastrofal insats rakt igenom hela säsongen. Av hans 14 starter har han endast i 2 matcher kunnat gå en längre bit in i matchen och hålla motståndet till låga siffror. Har över hans 70 innings släppt totalt 92 hits och 52 runs. Gibson bör egentligen inte vara en startande pitcher hos Twins med tanke på hur mycket han släpper men framförallt för att han inte har visat på att han kan ändra sitt sätt att kasta på och bli bättre inför andra halvan på denna säsongen.

Ramirez som jag nämnde kommer in i denna matchen inte med en superform men med ett par helt kalrt godkända insatser bakom sig för att inte tala om topplagen han har mött. Angels med Ramirez på kullen alltså samtidigt som man slår mot en insatbil Gibson ska kunna få in ett par runs tidigt i denna matchen för att sen kunna spela på ledningen. Angels saknar ju sedan en tid tillbaka sin absolut bästa och viktigaste spelare Mike Trout, man har å andra sidan gjort det väldigt bra utan honom även om jag hade sett att man kanske bör skärpa sin offensiva front lite.

Nu möter man en pitcher som släpper otroligt mycket över få innings och har alla möjligheter i världen att öka sitt offensiva snitt framförallt på bortaplan. Båda lagen väntas ställa upp med bästa möjliga lag med tanke på den helgdag vi har idag på i USA. I grunden har Angels en fördel och med pitcher-uppställningen ger jag Angels ikväll även en större fördel.

Betsafe ger oss 1.90 på att Angels vinner hitsen och push om det stannar på lika. Pinnacle ger oss 2.100 på att bortalaget tar kvällens match, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt