Speltips: Mot Tampa Bay!

God dag kamrater!

Bra kväll igår där Nationals dominerade i princip från början till slut mot Miami. Man skötte sig defensivt, inte minst offensivt och pitchingen från Gonzalez tyckte jag var absolut outstandning. 12-3 skrev på tavlan som slutresultat och Moneyline gick in utan några större problem. Tänk om det alltid vore så lätt va?

Vi beger oss mot Tampa Bay och Tropicana Field ikväll där det är serie-final mellan Tampa Bay och Cincinnati. Siffrorna skrev till 7-3 i Reds favör i första matchen och i andra matchen hade vi en Rays-vinst med 1 run, 6-5 skrevs det på tavlan i den matchen. Reds skulle kanske ha gjort det bättre igår, man hade betydligt fler hits utåt än vad Rays hade, man skapade en hel del tillfällen för att utöka sina runs men trots detta tappade man matchen efter 6 snabba runs släppta i mitten på matchen.

Jag fortsätter att ge Reds fördel i denna serien och är övertygad att man tar denna serien med 2-1 när Rays ställer upp med en inte allt för bra startande pitcher!

___________________________________________

TB Rays - CIN Reds

Speltips: CIN Reds ML @2.260

Värdering: 6/8 units

Bolag: Pinnacle

Spelstopp: 18:10

___________________________________________

Startande för CIN Reds -

Tim Adleman, som går för en 4.22 ERA över hans 11 starter. Har med sig 64 innings, är noterad för klart godkända 54 strikeouts och landar på en 1.23 WHIP.

Adleman här för Reds har ju inga Chris Sale-siffror, vad har däremot har är stabilitet. En otroligt jämn pitcher som kastat på samma nivå oavsett vilket motstånd han har fått stå emot. Om man ska säga något negativt så är det väl hans månad i Maj. Den var inte helt felfri kastad men trots det inga jättesläpp i sina startande matcher. Har gjort Juni månad väldigt bra och då har han kastat mot Cardinals, Dodgers och återigen Dodgers. Inga lätta matcher där inte men har ändå kunnat visa upp bra kontroll över bollen och kastat ett högt antal strikes i hans totala pitch-count. Bra form på Adleman som fortsätter att vara solid när det kommer till att inte släppa runs.

Startande för TB Rays -

Erasmo Ramirez, som går för en 5.17 ERA över hans 18 matcher varav 7 är startande. Är noterad för 41 strikeouts och landar på en 1.28 WHIP.

Ramirez här har precis börjat starta matcher igen, förra säsongen gjorde han endast en enda startande match och frågan är ju då om han verkligen håller som en startande pitcher? Lite av det beviset har vi redan fått, för i hans fyra senaste starter mot Texas, Seattle, Oakland och Detroit har han gått endast 17 innings(!). Över dessa innings har han släppt 31 hits och 21 runs. Absolut kasst kan nog alla som har den minsta aning om MLB hålla med om. Står ikväll mot ett lag som är betydligt mer hit-glada än majoriteten av precis nämnda lag och väntas få en tuff start - även ikväll.

Reds fick en väldigt fin start på säsongen i år, den bästa starten man haft på år till och med och givetvis så var det väldigt glada miner över det i Cincinnati. Nu har man dock tappat igen och ligger på ett 30-40 W-L detta trots att man är ett top 10-lag offensivt sett i ligan. Med en fördel så kommer oftast en nackdel och här är det inget undantag. Man släpper strax över 5.30 runs per match defensivt och självklart så är detta en anledning till varför man har förlorat matcher i år.

Man snittar över 9 hits per match, man pumpar in strax under 5 runs per match, man har en bra pitcher med en mycket stabil form på kullen ikväll samtidigt som man möter en pitcher med bedrövliga insatser senaste tiden och absolut 0 form. Man ställer upp med ett otroligt bra lag inför kvällen och bör ha goda chanser till att vinna denna serien i Tampa med 2-1.

Pinnacle ger oss 2.260 på att bortalaget vinner serien, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt