Speltips: Mot Miami!

En väldigt god tisdag till er kamrater!

Vi åker vidare inatt och destinationen har till nattens baseball fått bli Miami. Nationals är det som står för motståndet borta i Miami där en serie bestående av tre matcher ska spelas. Första matchen spelades igårnatt och jisses vilken match det blev!

Vi drar det lite snabbt tänkte jag -

-Roark startar för Nationals.

-Nationals tar en tidig 6-0 ledning.

-Marlins hämtar upp till 6-6.

-Det är Roark som släpper alla 6 runs i tredje inningen och det på sista striken.

-Roark kliver av efter 2.1 innings gjorda.

-Nationals återtar ledningen, 7-6.

-Nats bullpen släpper till 7-7.

-I nionde inningen släpper Romero och Nationals en walk off-hit,återigen på sista striken - och man förlorar matchen med 8-7.

Stökig match och det är givetvis under all kritik som finns att ett lag som Nationals släpper en 6-0 ledning och förlorar med 8-7 mot ett lag som Marlins. Andra förutsättnignar inför natten där jag är övertygad att Nationals inte gör om samma misstag som man gjorde igårnatt.

_________________________________________________

MIA Marlins - WAS Nationals

Speltips: WAS Nationals ML @1.900

Värdering: 7/8 units

Spelstopp: 01:10

Bolag: Pinnacle

_________________________________________________

Startande för MIA Marlins -

Edison Volquez, som går för en 3.72 ERA över hans 13 starter. Har med sig 72 innings, är noterad för 68 strikeouts och landar på en 1.35 WHIP.

Jag pratade ju om senast när vi rekade Volquez att gå över sina lina på strikeouts om hur bra han hade sett ut och vilka bra starter han kom ifrån. Det fortsatte riktigt aldrig i hans senaste start då han landade på endast 3 strikeouts och blev plockad efter enbart 4.0 innings. Han visade absolut 0 kontroll över sina kast, kastade riktigt dåligt med strikes, kom upp i en hög pitchcount väldigt snabbt och med det dog också armen givetvis ut. Han släppte 4 hits 5 runs och 4 walks under dessa få innings. Detta var mot Oakland, nu står han emot Nationals. Väldigt tuff uppgift för Volquez att vänta.

Startande för WAS Nationals -

Gio Gonzales, som går för en 2.89 ERA över hans 14 starter. Har med sig 87 innings, är noterad för 79 strikeouts och landar på en 1.27 WHIP.

Gonzales här har haft ett bra år i år. Om än något skakigt så har han trots det skött säsongen väldigt bra, några sämre insatser har hänt men då bör man ta sig en titt på motståndet så förstår man omedelbart. Sen början på Maj så har Gonzalez kastat i nio starter, 7 utav dessa nio har varit direkt bra insatser. Har visat bra kontroll över bollen, kastat strikes, gått djupt i nästan varje match och fått med sig en hel del strikeouts i varje match. Står nu mot ett Marlins som inte alls är i samma nivå som de lag han har kastat mot senaste tiden. Bör ha god chans att även inatt gå djupt!

Nationals förlorade igår med 8-7, väldigt snöpligt att bränna en 6-0 ledning som man gjorde men jag menar ska man vara ärlig - den förlusten låg helt och hållet på Roark trots att han inte blev noterad för den klart. Att släppa som jag nämnde 6 runs i en inning efter enbart 2.1 innings avklarade mot ett lag som Marlins ska inte riktigt hända. Roark är förvisso en av de sämre så att säga i den startande rotartionen men det är också där Gonzalez inatt kommer in i bilden för att göra med största sannolikhet en betydligt bättre start, gå långt i matchen och låta bullpen vila efter förra nattens väldigt tidiga inhopp.

Nationals snittar precis under 10 hits per match, samtidigt som man pumpar in 5.50 runs per snitt i match. Med tanke på hur många ruskigt tunga spelare man sitter inne på och som i klass med Astros så bör man kunna göra en relativ stor skada för att återigen även i denna matchen kunna ta ledningen tidigt. Skillnaden inatt ska vara att Gonzalez inte släpper lika mycket som Roark gjorde igår och att det leder till att Nationals jämnar ut denna matchserien. 7-4 Nationals?

Pinnacle ger oss 1.900 på att Nationals plockar den andra matchen, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt