Stefan Tirnanićs blogg

Speltips: Mot New York!

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Goood solig söndag kamrater!

 

 

Vi beger oss ikväll till precis som rubriken lyder - New York. Mets tar emot Nationals denna söndagen för att avsluta en serie som spelats i fyra matcher. Mets ute efter att undvika sweepen efter att Nationals totalt kört över hemmalaget de första tre matcherna med resultaten 8-3,7-2,7-4. Nationals ställer upp med vad som kan sägas är deras förmodligen sämsta startande pitcher i rotartionen och Mets kunde inte få ett bättre tillfälle ikväll för att gå vinnande ur i alla fall en match i denna serien.

 

 

_____________________________________________

 

NY Mets - WAS Nationals

Speltips: NY Mets Över 7.5 Hits

Bolag: bet365

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 19:10

 

Speltips 2: NY Mets Över 4.5 Runs @2.05

Bolag: Bet365

Värdering: 6/8 units

______________________________________________

 

Startande för WAS Nationals - 

Joe Ross, som går för en hög 6.39 ERA över hans 8 starter. Har med sig 43 innings in i denna matchen, är noterad för 43 strikeouts och landar på en ostabil 1.50 WHIP.

Ross här som ni själva ser har inga resultat att vara vidare stolt över och speciellt inte han statistik när det kommer till att släppa iväg hits för över hans 43 innings har han så här långt släppt 57 hits. Vad beror det på? Jag skulle definitivt säga att det först och främst ligger i hans kast, hans special är hans sinker och den olikt andra typer av kast kommer inte alls i närheten av samma hastighet som övriga kast gör och därför resulterar det också ofta i att kasten är oftast väldigt hanterbara. 

Han har i sina senate fyra starter gått enbart 20 innings och detta mot lag som Athletics, San Diego, Braves och Orioles. Sistnämnda laget förstår man att man kanske inte gör en superstabil insats emot - men att släppa 32 hits och 18 runs totalt över dessa fyra senaste matcherna och mot det motståndet. Det är under all kritik.

 

 

Noll form på Ross som ikväll står på bortaplan mot Mets och ett fullspäckat Citi Field. Vissa av kanske då tänker att hur offensiva är Mets då? Går det att utnyttja Ross mindre bra kast? Jo då, Mets har när det kommer till just den offensiva biten skärpt till sig enormt och man snittar faktiskt strax under 9 hits per match samtidigt som man framåt gör 4.87 runs per match. Man har inte varit vidare offensiva i just denna serien men då ska det också sägas att man har fått möta betydligt bättre pitchers än vad man gör ikväll. 

Ett fullt Citi Field, ett Mets mot en instabil Ross där Mets tänker undvika sweep och med ett par riktigt tunga power-hitter i uppställningen. Det här går i Mets favör tack vare den offensiven ikväll.

 

     Bet365 ger oss 1.76 på att Mets går över 7.5 hits över 2.05 på över 4.5 runs!

                                                    /Stefan Tirnanic

                                                       @MSrekare

Stefan Tirnanićs blogg

Stefan Tirnanić

Stefan är inte bara tokig utan fullkomligt galen i amerikanernas så enkla men så vackra spel baseball. Själv är han bättre på vinbrännboll än på faktisk baseball, och då blir det nog mest vin som gäller. Frågar man Stefans flickvän, miss B, vad MLB betyder för henne svarar hon kvickt "sömnlösa nätter". ML-spelen har gått bra sedan den dag Stefan började reka, och han skriker gärna ut sin glädje över en vinst kl 4 en tisdagnatt.

Sveriges bästa

Kända profiler