Speltips: Mot Miami!

God solig onsdag till er kamrater!

Det blev lite stökigt igår med spelen då alla fyra spel vi hade på Cardinals precis innan matchstart voidades då startande debutanten för Brewers skadade sig innan han skulle upp på kullen och kasta. Man plockade istället väldigt hastigt in Suter som inte heller riktigt är någon glänsande stjärna och vi valde att gå in på enbart -1.5 Cardinals.

En jämn början där Suter klarade av starten galant men som efter ett par innings blev för mycket för hans del och där Cardinals väldigt snabbt drog nytta av han något försvagade arm. Man fick in några runs, kontrollerade hela matchen efter det och efter matchens slut stog det 6-0 till Cardinals.

Jag har tänkt att åka till Miami ikväll där ligans första match ikväll ska spelas, A's gästar Marlins för en kort serie bestående av två matcher. Två lag som inte har haft för mycket att skryta om denna säsongen och där den offensiva biten har lyst med sin frånvaro då och då. Från en debutant iår till en annan ikväll när Athletics ikväll ställer upp med Gossett. Intressant!

___________________________________________

MIA Marlins - OAK Athletics

Speltips: MIA Marlins ML @1.625

Bolag: Pinnacle

Värdering: 7/8 units

Spelstopp: 18:10

Speltips 2: E. Volquez Över 5.0 Strikeouts @1.90

Bolag: Betsafe

Värdering: 5/8 units

____________________________________________

Startande för MIA Marlins -

Daniel Gossett, och som jag nämnde. Debutant. Gossett här gör sin första match i högstaligan ikväll alltså och även han likt Woodruff ska avverka den på bortaplan. Oavsett vad man säger så anser i alla fall jag att det är betydligt svårare att göra sin debut på bortplan än på hemmaplan. Mycket för att man är nervös, säkerligen en hel del tankar som går i huvudet, gör man fel - ja då eldar bortapubliken på det. Hade han kastat hemma, så hade han i alla fall kunnat ha hemmapublikens stöd i ryggen. Nog om det. Gossett tycker jag har gjort en helt okej säsong så här långt i minors, han har gått 11 matcher och slutade på en 3.41 ERA, godkänt alltså. Släpper ändå en hel del hits i sina innings och då ska man återigen komma ihåg att detta är minors vi pratar om. Relativt tuff uppgift att vänta ikväll.

Startande för MIA Marlins -

Edison Volquez, går för en 3.41 ERA över sina 12 starter. Har med sig 68 innings, ät noterad för stabila 65 strikeouts och landar på en 1.31 WHIP.

Här har vi en intressant pitcher. Han har haft en klart bra säsong, pitchat i den nivå han nog tycker är godkänt att ligga, har bra kontroll och för att inte tala om hans form. I hans start för tre matcher sedan mot Phillies gick han 6 innings och släppte endast 3 hits 1 runs. Detta följde kära Volquez upp med att i nästa start mot Diamondbacks gå en no-hitter match. Alltså - han släppte inte en enda hit på hela matchen. Totalt över hans tre senaste starter han han gått 22 innings, släppt 6 hits och bara en run. Den formen hörrni, den skojar man inte bort.

Jag pratade lite om den offensiva styrkan hos de bägge lagen, om hur den har varit lite upp och ner. Som jag skrev innan - det är väldigt lika där Marlins snittar något högre runs per match än vad Athletics har gjort hittills. Vad som egentligen skiljer lagen åt skulle vara hitsen där Marlins plockar med sig 9.27 hits per match och A's ligger på en 7.97 per match.

När man nu dessutom möter en debutant som inte varit helt stabil när det kommer till att inte släppa hits i ens minors, då borde man kunna höja snittet på runs också och kunna plocka med sig en ganska komfortabel vinst. Man körde över A's igår med 8-1, man har Volquez på kullen ikväll som kan hålla dom på låga siffror men också så saknar A's en av sina viktigaste spelare från start. Intressant match där jag är övertygad om att Marlins går vinnande ut striden.

Pinnacle ger oss 1.625 på att hemmalaget tar båda matcherna i serien samtidigt som Betsafe ger oss 1.90 på att Volquez går över 5.0 strikeouts. Taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt