Speltips: Rivalitet i Boston!

God solig tisdag kamrater!

Eller ja, halvsolig nu. Jag berättade för Adam tidigare idag att jag var på iite extra bra humör just idag för att solen hade tittat fram i Ljungby under morgonen. Klarblå himmel och inte ett moln i sikte och jag vet inte riktigt vad det är, men jag blir automatiskt på bättre humör då speciellt under dessa månaderna som har varit och man inte blivit för bortskämd av den varan. Lika snabbt som jag blev glad över den ljusa närvaron lika snabbt vände det och vi fick oss en rent av brutal regn/hagelstorm som pågick i cirkus två timmar. Som han brukar säga Adam - ridå.

Nya solchanser imorgon.

Vi kör en snabb genomgång från de senaste spelen där vi hade en ruskigt bra kväll. Det är sällan jag svär när jag uttrycker mig i skrift men idag är ett undantag för att fy helvete vad bra det slutade och det gjorde mig ruskigt glad med tanke på att vi hade analyserat så pass många matcher som vi hade så pass bra och att dom alla förutom en hittade in. Red Sox där vi hade två spel hittade hem ganska tidigt och stabilt, Cardinals där vi även där hade två spel ute hittade hem inte lika stabilt men inte heller långt ifrån. Tigers,Cubs, Blue Jays löste även dom våra spel och det som inte hittade hem var spelet på OAK Athletics som stannade på betydligt färre hits än vad jag trodde dom skulle göra på hemmaplan.

En bra kväll.

________________________________________

Solen har sin lilla påverkan på mig och mitt humör men också baseballen och idag är jag extra glad för just en till sak. Ikväll spelas nämligen BOS Red Sox - NY Yankees, på självaste Fenway Park och jisses vad skönt att få inleda den serien på hemmaplan! Två av ligans absolut största rivaler, två just nu otroligt bra och vassa lag kommer att drabba samman, två lag som har börjat säsongen i toppen av dom bästa offensivt och två lag som även defensivt inlett säsongen väldigt stabilt. Herregud ja, nu kör vi.

BOS Red Sox - NY Yankees

Speltips: BOS Red Sox ML @1.884

Värdering: 6/8 units

Bolag: Pinnacle

Spelstopp: 01:05

Startande för BOS Red Sox -

Rick Porcello, går nu för en 5.32 ERA över 4 starter. Har gått 23 innings, fått med sig stabila 23 strikeouts och går just nu för en 1.52 WHIP.

Kikar man på Porcellos siffror i sig så är dom inte bra, visst? Dom speglar inte alls den nivån Porcello håller och ska hålla. Han gjorde en bra första match mot Pirates i år, en mycket sämre mot Detroit, för att sen mot Rays släppa en hel del till för att till slut då i hans senaste start mot Blue Jays göra en bra start igen. Om vi tar hans start innan Blue Jays mot Rays, så släppte han 8 runs. Dessa runs kom allihopa genom homeruns och totalt var dom 4 stycken, jag vet inte vad det var med Porcello då men absolut inget verkade stämma för den annars duktige högerhänta pitchern. Kommer ifrån en bra start senast och ståt nu på Fenway Park mot största rivalen - jag är säker på att han kommer släppa en del hits men också säker på att han kommer hålla ner runsen.

Startande för NY Yankees -

Luis Severino, går för en 4.05 ERA över hans 3 starter. Har över dessa gått 20 innings, fått med sig 27 strikeout och landar totalt på en 0.80 WHIP.

Luis här gjorde en usel första start mot Orioles. Höjde sig något mot Tampa Bay för att sedan avsluta mot White Sox där han vad jag skulle kalla det gjorde sin bästa start av nämnda tre. Han gick 8 innings och släppte 3 hits 4 runs. Vad som borde nämnas här är ju att White Sox som lag inte är ens i närheten av vad hans motstånd ikväll är, det vill säga Red Sox. Jag nämde att han gjorde en dålig start mot Orioles när han gick 5 innings och släppte 6 hits 4 runs, detta var just på bortaplan i Baltimore och ska man jämföra så är Orioles ett lag väldigt likt Orioles. Nu står han på ett kokande Fenway Park ikväll mot ett tungt offensivt Boston, repris från Baltimore?

I det här mötet förväntar jag mig mycket känslor givetvis, kanske till och med kommer det bli så att dom börjar kasta på varandra och riktigt heta känslor kommer fram? Red Sox har för det första där en fördel in case of då man har rutinerade spelare som varit med länge medan Yankees sitter på betydligt mindre rutinerade killar, nästan så det går att säga rookies. Inget hån eller så, dom har gjort det bra än så länge med sitt unga lag. Men just när det kommer till rivaliteten, att kontrollera känslor och situationer drar Boston en väldigt klar fördel.

Jag pratade också om att båda har börjat bra defensivt och offensivt, man har liknande siffror på nästan varje punkt bara det att Yankees snittar 5 runs per match och Red Sox 4. Samtidigt snittar Red Sox 9.52 hits per match medan Yankees har 8.89 hits per match. En Porcello på kullen för Red Sox som gör sitt tredje år för laget med ett fullt Fenway som stöd i ryggen och ett Yankees som jag är övertygad om inte kommer trivas på bortaplan i denna serien - bör kunna hålla Yankees på något låga run-siffror och kanske rent av göra sin bästa start på säsongen.

Red Sox har Pedroia som har börjat säsongen bra som lead-off hitter, man har Benintendi som har börjat säsong helt galet bra, man har Betts som slår i .333 och så har man en Moreland som är i topp 3 i ligan när det kommer till att slå doubles. Man har dessutom två extrema power-hitters - Ramirez och Sandoval och som båda är konstanta homerun-hot. Lägg då till att man har oavsett vem som är med i uppställningen ikväll, två av ligans bästa catchers offensivt OCH - man har fått tillbaka Jackie Bradley Jr. Det är egentligen löjligt vilken uppställning dom har, Red Sox. Mot en Severino som inte alls ser stabil ut på bortaplan dessutom ska man kunna få iväg en hel del hits i nattens match och med det få in ett bra antal runs för att ge Porcello run-support och vinna matchen!

Pinnacle ger oss 1.884 på att Red Sox tar första matchen i denna serien, taget!

/Stefan Tirnanic

@MSrekare






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.