Speltips: Tidigt spel i Panama - Martinique

Tjena!

Fint flyt för tillfället med tre nya vinster i natt. Dels en halv vinst på underspelet i Palmeiras - Corinthians (0-2 slutresultat) och dels vinst på både pre- och livespelet (över 0.5 mål på Martinique respektive över 3 mål) i USA - Martinique (slutresultat 3-2). Gold Cup har bjudit på många bra spel hittills och den första gruppspelsveckan har levererat 6 vinster på 7 spel. Spelet som det blev förlust på, över 1,75 mål i Honduras - Costa Rica, var för övrigt det bästa spelet även om matchen på något outgrundligt sätt bara slutade med ett mål.

Det här inlägget var tänkt att handla om nattens match mellan El Salvador och Curacao egentligen. Jag skrev halva inlägget i natt och chansade på att oddsen skulle hålla sig så att jag kunde skriva andra halvan idag. Så blev det dock inte och efter ett kraftigt oddsdropp på El Salvador så var det bara att kasta det inlägget i soptunnan. Jag tror i vilket fall att El Salvador är det klart bättre laget och blir matchbilden rätt så kan det komma ett livespel därifrån istället. Det här inlägget får bjuda på en tidig rek till lördagens match mellan Panama och Martinique istället.

Panama har varit en rätt så trevlig överraskning så här långt. I öppningsmatchen mot USA höll de ställningarna väldigt bra och skapade även en hel del bra målchanser när matchen öppnade sig i den andra halvleken. Matchen slutade 1-1 till slut och om någon lag skulle avgå med segern hade det lika gärna kunnat vara Panama som USA. Efter det mötte de Nicaragua i den andra gruppspelsmatchen, i vilken de välförtjänt vann med 2-1. Det syntes rätt så tydligt att klasskillnaden var stor mellan de två lagen och efter att Nicaragua tagit ledningen från ingenting egentligen lade Panama in extra växel och vände matchen relativt komfortabelt. Spelarmässigt är Panamas trupp bättre än vad man kan tro med en hel del meriterade spelare från USA och Centralamerika. Panama spelar med en rätt så intressant 4-4-2-formation som är mer av en 4-2-2-2-uppställlning där ”yttermittfältarna” (snarare offensiva mittfältare i anfall) har väldigt stor del i anfallsspelet. Allra bäst hittills har en lite mindre meriterad spelare (åtminstone vad jag har förstått), Édgar Bárcenas, varit som spelar på en av de två ”ytterpositionerna”.

Trolig laguppställning för Panama är svårgissad men ser ut som följer:

Calderon

Murillo, Miller, Chen, Ovalle

Barcenas, Godoy, Gomez, Camargo

Diaz, Torres

Jag har redan skrivit om Martinique i ett tidigare inlägg så det känns lite overkill att gå igenom deras spelstil och så igen. De gjorde åter igen en bra match mot USA och även om de inte fick med sig några poäng så var det så klart meriterande med en 3-2-förlust mot så bra motstånd. Nu möter de ett övermäktigt motstånd igen, förvisso något mindre så, och normalt sett tror jag de får svårt att vinna mot Panama, vilket de troligen kommer att behöva för att gå vidare till kvartsfinal. Trolig laguppställning för Martinique ser ut som följer:

Olimpa

Vitulin, Delem, Cretinoir, Jean-Baptiste

Nedra, Herelle, Audel

Arquin, Parsemain, Abaul

Jag är inne på att vi får se en öppen matchbild mellan Panama och Martinique. Båda lagen är rätt så snabba och raka i sitt anfallsspel och framför allt Martinique är också väldigt aggressiva försvarsmässigt. Panama låg lågt och var passiva i långa stunder mot USA men det kändes mer som en anpassad plan mot det svåra motståndet än något annat. Utöver detta så är Martiniques lag väldigt offensivt balanserat och både mot USA och Nicaragua så har de visat prov på stora brister försvarsmässigt. Med den förväntade matchbilden och Martiniques defensiva svagheter i åtanke så tycker jag att över 2,5 mål till 2,04 hos SBOBet ser väldigt bra ut. Jag funderade en hel del på Panama -0,75 också, men väljer att köra dubbelflat på överspelet istället och hoppas att ”mitt” Martinique kan frälsa mig igen.

Lycka till vid rygg!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.