Speltips: Spets och slut i V75-inledningen?

Tjena!

Kort inlägg då det är knappt med tid till spelstopp men tycker mig ha ett bra spel till dagens V75-lopp på Östersund.

I V75-1 spelar jag 6 Survival Kit som har en väldigt bra uppgift i mina ögon. Hästen är klar favorit men har en stor chans att nå ledningen och då borde han bli väldigt svårslagen. Normalt sett är kanske 7 Joy De Castella något Snabbare från start men med ett sämre utgångsläge och framför allt en sämre kusk i startmomentet så tror jag inte att den tar sig förbi i inledningen. Erik Adielsson som kör Survival Kit är en av Sveriges bästa kuskar från start och från voltstart är han kanske till och med den allra bästa.

Från ledningen tror jag som sagt att hästen är mycket svårslagen och lång distans borde vara ett plus då det är fråga om en väldigt stark och rejäl häst. Senast var Survival Kit inte som bäst då han var tvåa som favorit i ett lite billigare gäng. Den gången hamnade han dock dåligt till och därutöver var det inte vässat på samma sätt som till idag. Den här gången är hästen åtgärdad och uppfräschad och har också fått vässande jobb till den här uppgiften. Vad gäller grundkapacitet är står han bra till i det här gänget och även om han inte skulle nå ledningen är seger inte omöjligt, men jag tror som sagt att möjligheterna är goda till spets och slut.

6 Survival Kit spelas till 2,75 hos bet365! Spelstopp 16:15!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt