Speltips: Megaskräll i Gulddivisionen?

Tjena!

Inga vidare resultat under gårdagens lopp på Romme. Både det sportsliga och det spelmässiga var iskallt, så det är bara att stryka den dagen och gå vidare. Positivt var i alla fall att Norrköping lyckades fixa halv vinst i -0,75-spelet mot Eskilstuna. Lite bittert dock att de släpper in ett mål vid 2-0 och sedan inte stänger matchen med ett 3-1 mål trots vad som såg ut att vara rätt massiv dominans (hade bara ett halvt öga på matchen).

Nya tag till dagens tävlingar på Åby, där det vankas storlopp i form av Kunga- och Drottningspokalen. Jag har rekat spel i båda loppen sedan tidigare och tänkte skriva lite vad jag tror om loppen och sedan har jag också en megaskräll att reka i dagens Gulddivision.

Vi börjar med megaskrällen som alltså återfinns i Gulddivisionen, där jag är inne på att 5 Billy Flynn är bättre än vad de flesta tror. Jag är så klart medveten om att segerchansen är väldigt liten i det här sammanhanget men intrycket i avslutningen senast imponerade på mig och en pallplacering känns inte utom räckhåll i mina ögon. Billy Flynn är en jänkare som var väldigt lovande under tvåårssäsongen i USA, då han tog åtta av sina elva segrar i karriären. Sedan har det gått lite i stå och förra säsongen skickade de över honom till Sverige där han gick helt okej utan att få vinna. Nu är han tillbaka med två lopp i kroppen efter uppehåll, i vilka han sett väldigt laddad och fin ut. I årsdebuten gick han runt 09 sista 700 för Björn Goop, utan att få fritt spelrum sista biten, och senast var det också en liknande avslutning bakom hästar som Twister Bi och Target Kronos. Jag gillar verkligen den här hästen och i en hyfsat trött Gulddivision måste jag testa platsen till 17,00 trots att det finns några hästar som är strået vassare normalt sett.

Sedan har vi Kunga- och Drottningpokalen där jag rekat spel på Ginny Weasly och Makethemark sedan tidigare i veckan. Både dessa spelen har droppat i odds men jag vill ändå slå ett slag för Ginny Weasly som går att få till 5,00 på bet365 och Unibet. Jag tror väldigt mycket på henne i Drottningens pokal i och med det sannolika loppscenariot att hon håller ut ledningen och körs i den positionen. Caddie Liseux hamnade hyfsat bra på det i tredje utvändigt i kvalen och avslutade 08,7 sista 500 i tredjespår, men var ändå chanslös på Ginny Weasly den sista biten. Det är helt enkelt väldigt svårt att ta något bakifrån i de här loppen om det inte har gått extremt fort där framme. Spelet på Makethemark kan då tyckas lite motsägelsefullt i och med att han inte tar någon ledning och riskerar att hamna halvdåligt på det i inledningen. Jag tyckte 4,15 kändes aningen högt ändå med tanke på intrycket senast i kvalet. Avslutningen sista 500 var bland det sjukare man sett och blir det bara inte ett uselt loppscenario så har han goda vinstmöjligheter. Risken för ett dåligt loppscenario är dock påtaglig och till lägre än 4,15 hade jag inte spelat.

Billy Flynn spelas på plats till 17,00 hos Unibet (finns till 15,00 hos Bet365 för de som inte kan spela hos Unibet) och om man inte tog Ginny Weasly till 5,50 när jag rekade tidigare i veckan rekommenderas 5,00 hos Bet365 eller Unibet.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt