Speltips: Spets och slut för Mo Farah?

Tjena!

Ingen succé på travet igår men överlag har det ändå sett bra ut de senaste veckorna. På Vaggeryd i söndags satt fyra spel till 5,00-13,00, där Pacific W.F. vinnare till 13 var särskilt skön att sätta. Kim Eriksson körde snyggt i rygg ledaren och kunde avgöra rätt så enkelt när attacken sattes in på upploppet. Även på fotbollen har det sett bättre ut på slutet efter en annars tuff period i april. Serierna i England börjar dock närma sig sitt slut så där kommer volymen trappas ned lite så småningom.

Ikväll är det V64 på Axevalla och kvaliteten på loppen är lite sisådär om vi ska vara ärliga. Jag har satt mig in i loppen ändå och tycker mig ha hittat åtminstone några spelobjekt som ser intressanta ut. I något fall avvaktar jag dock balansinformation och andra rapporter innan jag tar spel.

Spelet som jag tar tagit så här långt är vinnare på 3 Mo Farah i V64-5. Det här är en häst som får sägas ha varit något av en besvikelse med tanke på vilka förhoppningar som fanns redan vid födseln. Den numer femårige hingsten såldes för miljonbelopp på auktion och har en väldigt spännande stamtavla med Muscle Hill och Moonlight Kronos som föräldrar. Även om han kanske inte riktigt levt upp till förväntningarna tycker jag ändå att det finns en hel del kapacitet i hästen. Senast fick Mo Farah testa lång distans och även om han var något uppanmäld tycker jag han var lite svag i avslutningen (runt 14 sista 500 efter en fin resa invändigt).

Den här gången är dock lättare emot, en mer passande distans och framför allt ett utmärkt utgångsläge. Mycket kan avgöras i starten där den andre förhandsfavoriten 1 Robban MJ kommer göra allt som går för att hålla upp ledningen. Jag ser dock favoritscenariot som Mo Farah till spets och därifrån blir han svår att slå om han sköter sig.

Mo Farah spelas till 4,50 som vinnare på Betsafe.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt