Torsdagens powerplay bjuder på sex matcher fån SHL, en match från hockeyettan samt en match från Schweiz. Häng med i jakten på åtta rätt då ett systemförslag följer nedan!

Spelstopp 18:59

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Frolunda HC HC Orebro
1. Frolunda HC - HC Orebro Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Först ut är toppmötet i Scandinavium där serietrean Frölunda tar emot fyran Örebro. Frölunda hemmastarkt men förlorade snöpligt mot bottenlaget Linköping senast. Örebro har ett par tunga avbräck och var i vissa stunder illa ute mot Oskarshamn senast. Alla tecken är av fördel att ha med här. Frölunda rättmätiga favoriter men streckvärdet finns i skrivande stund österut

HV 71 Rogle BK
2. HV 71 - Rogle BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

HV71 har verkligen vaknat till liv igen efter en tuff period. Innan förlusten på straffar mot Brynäs senast hade man fyra raka segrar i bagaget. Rögle är även dem formstarka och vann med 4-0 mot Växjö senast. Sätter förtroendet till hemmalaget då man har två imponerande vinster från Kinnarps Arena i ryggen och ser ut att inte bli alltför hårt streckade. Etta!

Djurgaardens IF Vaxjo Lakers
3. Djurgaardens IF - Vaxjo Lakers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

På Hovet gästar ett formsvagt Växjö det så formstarka Djurgården. Växjö som har det väldigt svårt i offensiven för tillfället ställs mot ett defensivt starkt Djurgården. Ettan är en eftersträvansvärd spik men ser ut att streckas hårt som sten. Därmed är det av vikt att plocka med ett eller två tecken till i hopp om en skräll från Lakers.

IK Oskarshamn Malmo IF
4. IK Oskarshamn - Malmo IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Oskarshamn mot Malmö i Be-Ge Hockey Center och vu tycker Malmö är lite för stora favoriter både gällande odds och streck. Oskarshamn stod upp bra mot Örebro fastän man inte hade den offensiva förmågan att bryta ned Örebro. Malmö kommer från en seger uppe i Leksand där Fredrik Händemark dominerade. Oskarshamn spelar ofta jämna matcher på hemmaplan och ska kunna lyckas knipa en poäng här.

Linkopings HC Leksands IF
5. Linkopings HC - Leksands IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Bottenmöte där det skiljer tio poäng mellan lagen. Dagens hemmalag med det försprånget men Leksand ska ha goda chanser att kunna täppa den luckan när det återstår tretton omgångar av grundserien. Finns gott om potential i denna trupp som ledde både en och två gånger i matchen hemma mot Malmö. Rejält lågt streckade och väljer att spika tvåan för bra värde.

Brynas IF Lulea Hockey
6. Brynas IF - Lulea Hockey Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Botten mot toppen gäller när elvan Brynäs tar emot suveräna serieledaren Luleå. Lagen möttes för knappt en månad sedan, och då gick Luleå segrandes ur striden med 3-1. Brynäs kommer från en straffseger mot HV71 medan Luleå kommer från en derbyförlust mot Skellefteå. Bra läge för Brynäs att kunna ta en hemmapoäng.

Kiruna AIF Kalix UHC
7. Kiruna AIF - Kalix UHC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Över till Hockeyettan där Kiruna tar emot Kalix. Kiruna är rättmätiga favoriter med tanke på lagets sju raka segrar. Dock ser man ut att bli lite väl hårt streckade men 1X bör räcka långt.

HC Davos HC Ambri-Piotta
8. HC Davos - HC Ambri-Piotta Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Sist ut hittas en match från Schweiziska högstaligan och matchen mellan Davos och Ambri-Piotta. Klar fördel hemmalaget som är över tjugo poäng före i tabellen och är ruskigt hemmastarka samtidigt som bortalaget för kvällen är seriens näst sämsta bortalag. Precis som i match sju ser ettan ut att bli hårt streckad. 1X bör räcka långt även i match 8.

Systemförslaget för torsdagens powerplay landar på 96 rader och som vanligt rekommenderar vi reducering via något spelverktyg!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

1
1
X
2
2
1
3
1
X
4
1
X
5
2
6
1
X
7
1
X
8
1
X

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Ett inlägg av