Nära åtta rätt igår då spiken på Karlskrona såg fin ut med två minuter kvar men där matchen slutade 3-3. Nya tag under onsdagens för att försöka hitta ett vinstgivande systemförslag.

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


IF Björklöven BIK Karlskoga
1. IF Björklöven - BIK Karlskoga Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Seriefinal i Umeå mellan Björklöven och Karlskoga. Björklöven åkte under söndagen på säsongens första nederlag i bortamatchen mot Kristianstad där man var det klart bättre laget men Isak Wallin i hemmakassen gjorde en kanonmatch. Björklöven ser riktigt bra ut men Karlskoga har även dem inlett säsongen på ett bra sätt och vann senast med hela 9-1 hemma mot Västervik. Vi tycker dock att Björklöven är alldeles för bra för att gå poänglösa härifrån och streckar ettan och krysset.

MODO Hockey Almtuna IS
2. MODO Hockey - Almtuna IS Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Modo kommer från två raka förluster men vi tycker att laget ska vara en helgjuten spik på onsdagens kupong. Hemma är man starka och tagit sju av nio möjliga poäng och möter här jumbon Almtuna som inte bör ha alltför mycket att sätta emot om Modo kommer upp i nivå.

Mora IK Tingsryds AIF
3. Mora IK - Tingsryds AIF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Efter en trevande inledning på säsongen har nu Mora tagit tre raka segrar varav en på straffavgörande. Tingsryd har blandat och gett resultatmässigt hittills in på säsongen och placerar sig en poäng före Mora i tabellen. Vi tycker Mora är rättmätiga favoriter men krysset tas med då Tingsryd varit starka i spelet på bortaplan.

Södertälje SK HC Vita Hästen
4. Södertälje SK - HC Vita Hästen Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Två lag som haft en lite tyngre inledning på säsongen. Vita Hästen vann premiären mot ett bedrövligt AIK men har sedan dess förlorat fyra av sex matcher. Södertälje har även dem haft det tufft men trots allt kryssat respektive vunnit hemma mot Mora och Modo. Vi tycker det ska vara fördel åt Södertälje-hållet i denna drabbning.

Timrå IK VIK Västerås
5. Timrå IK - VIK Västerås Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Trean mot fyran i tabellen mot varandra och trots förlust mot AIK på Hovet senast tycker vi att Timrå ska kunna dra det längsta strået hemma mot Västerås. Obesegrade inför matchen på Hovet där AIK gjorde mål på allt i den första perioden och stängde matchen. Västerås har samtidigt varit som starkast på hemmaplan och har endast en trepoängare på bortaplan.

Västerviks IK AIK IF
6. Västerviks IK - AIK IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Bottenmöte mellan lag tolv och tretton i Hockeyallsvenskan och det är två lag som radat upp förluster i inledningen av säsongen. Två lag som släpper in mycket bakåt och denna matchen kan nästan sluta hur som helst. Vi tar med alla tecken här.

Mariestad BOIS Lindlövens IF
7. Mariestad BOIS - Lindlövens IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Två topplag från den västra hockeyettan som här drabbar samman och vi ger Mariestad utgångstipset. Ett bättre lag i grunden och har hittills ställts mot tuffare motstånd medan Lindlöven i princip endast ställts mot bottenlag. 1X Bör räcka långt då man inte förlorat på fulltid på hemmaplan den här säsongen

Nybro IF Tranås AIF
8. Nybro IF - Tranås AIF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Vi ger Nybro utgångstipset i hemmamatchen mot Tranås. Ligger tvåa i tabellen, en poäng före Tranås, med en match mindre spelad och har fem raka segrar och hittills inte tappat poäng hemma, dock mot relativt svagt motstånd. Vi känner oss trygga med 1X


Systemförslaget inför onsdagens powerplay landar på 192 rader och vi rekommenderar som vanligt reducering via något spelverktyg!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

1
1
X
2
1
3
1
X
4
1
X
5
1
X
6
1
X
2
7
1
X
8
1
X

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Ett inlägg av