Tisdagens powerplay innehåller samtliga sju SHL-matcher och avrundas med en toppmatch från den schweiziska ligan. Några hårt streckade favoriter som bör garderas i jakt på högre utdelning. Häng med nedan i jakten på åtta rätt där ett systemförslag följer.

Spelstopp 18:59

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Brynas IF Linkopings HC
1. Brynas IF - Linkopings HC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Först ut är mötet i ERP Monitor Arena där Linköping är på besök och på jakt efter hemmalaget Brynäs. Det skiljer fem poäng lagen emellan i tabellen med en match i handen för Linköping. Brynäs rättmätiga favoriter här efter en stark vinst hemma mot Luleå med 5-1 och sedan en fullgod insats borta mot Färjestad under lördagen som dessvärre slutade med förlust. Linköping även dem med bra prestationer på slutet och segern borta mot Frölunda i Scandinavium sticker givetvis ut. Brynäs streckas allt hårdare och det kan vara läge att gardera upp den givna ettan.

Frolunda HC IK Oskarshamn
2. Frolunda HC - IK Oskarshamn Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Toppen mot botten då Frölunda tar emot Oskarshamn hemma i Scandinavium. Frölunda ska givetvis vara klara favoriter här med tanke på styrkan i hemmaspelet samtidigt som Oskarshamn har det fortsatt tufft på bortaplan. Ettan streckad till 87% i skrivande stund och krysset är en given gardering och potentiell rensare.

Leksands IF Rogle BK
3. Leksands IF - Rogle BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Dags att vinna nu va, Leksand? Ingen effekt ännu av tränarbytet hos dalalaget som fortfarande har det oerhört svårt att vinna ishockeymatcher. Mållösa hemma mot Luleå sist och nu är det ett formstarkt Rögle som besöker, som vunnit fyra av sina fem senaste matcher och har ett spelmässigt övertag på Leksand. Rögle streckas hårt, men den vänstra halvgarderingen rensar bra och Leksands möjligheter till att ta poäng finns hemma i Tegera Arena.

Lulea Hockey Malmo IF
4. Lulea Hockey - Malmo IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Luleå är klara och rättvisa favoriter hemma mot Malmö. Man är seriens bästa hemmalag och har vunnit fem raka uppe i Coop Norrbotten Arena. Malmö befinner sig i fin form även dem och kommer senast från en 5-1-seger mot Djurgården. Ettan är ingen dålig spik med halvgarderingen smakar allra bäst.

Skelleftea AIK Djurgaardens IF
5. Skelleftea AIK - Djurgaardens IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Vi stannar i de nordliga delarna av landet men i Västerbotten där Djurgården är på besök. Två formstarka lag där hemmalaget nog får ses som det för dagen allra bästa med sina 14-4 i målskillnad de senaste fyra matcherna. 1X bör räcka långt.

Vaxjo Lakers HV 71
6. Vaxjo Lakers - HV 71 Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Smålandsderby i VIDA Arena mellan ett Växjö som efter endast ha gjort två mål på totalt fyra matcher lyckades besegra Oskarshamn med 5-3 i lördags. Kan man rida vidare på den vågen tro? HV71 är faktiskt seriens bästa bortalag och kommer från en starkt vändning i E4-derbyt mot Linköping där 2-0 i baken hämtades upp och resulterade i en seger med 4-2. Alla tecken.

HC Orebro Farjestads BK
7. HC Orebro - Farjestads BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Rivalmöte i Behrn Arena i Örebro där Färjestad besöker. Örebro spelmässigt bra mot både Frölunda och Skellefteå men totalt noll poäng med sig därifrån. Var dessutom det bättre laget när dessa två lag möttes i Karlstad i början av månaden. Färjestad har sju raka bortaförluster och bra slagläge för Örebro som er erkänt starka i hemmaborgen. Ettan betalar bra, och spikas!

HC Davos EV Zug
8. HC Davos - EV Zug Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Toppmatch i Schweiz mellan Davos och Zug där båda lagen är klara för slutspelet. Zug i serieledning med sex omgångar kvar och Davos som trea. Hemmastarkt Davos som endast åkt på en nollpoängare på sina tio senaste matcher, och det mot just dagens motstånd Zug. Räcker till minst en poäng idag? Vänstra halvan betalar bra och tvåan utelämnas helt.

Systemförslaget för tisdagens powerplay landar på 144 rader och vi rekommenderar reducering via något spelverktyg!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

1
1
2
1
X
3
1
X
2
4
1
5
1
X
6
1
X
2
7
1
8
1
X

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Ett inlägg av