Svenska Spel har skjutit in 250.000 kronor extra på powerplay även denna tisdag och vi är med och hugger på åttan även ikväll!

Spelstopp 18:59

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

HV 71 Lulea Hockey
1. HV 71 - Lulea Hockey Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Först ut hittas HV71-Luleå. De redan klara och överlägsna seriesegrarna Luleå luftade truppen senaste bortamatchen mot Djurgården och möjligen är det samma koncept som gäller för ”Bulan” under kvällens bortamatch. HV71 spelar å sin sida om de absoluta topplaceringarna och har chans på andraplatsen. Just nu ligger man femma, men har tre poäng upp till lag två, tre och fyra. Gjorde en fin insats i Scandinavium i lördags och tog en straffseger mot Frölunda. Spel fem mot fyra har varit vägvinnande för smålänningarna och fortsätter man på det spåret har man goda vinstchanser här. Ettan betalar bra och kan mycket väl spikas, men med tanke på att Luleå, trots ingenting att spela för och luftad trupp, gjort bra insatser på slutet är krysset en bra säkring om plånboken håller för det.

Skelleftea AIK Vaxjo Lakers
2. Skelleftea AIK - Vaxjo Lakers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Skellefteå är ett av de lagen som HV71 jagar i kampen om andraplatsen. Just nu som tvåa och möter här ett Växjö som för stunden inte har någonting att spela för. Ligger tia och har säkrat sin plats i play-in då varken elfteplacerade Brynäs kan jaga ikapp avståndet eller niondeplacerade Malmö hämtas upp. Både motivation och klass högre hos det gulsvarta hemmalaget. Ettan har dock streckats högre än Eiffeltornet och att plocka med både kryss och tvåa är fördelaktigt.

Farjestads BK Linkopings HC
3. Farjestads BK - Linkopings HC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Hårt streckad etta hittas även i Karlstad där Färjestad tar emot Linköping. Precis som för Skellefteå mot Växjö har vi ett hemmalag med mer att spela för gentemot bortalaget, i denna match Linköping, som endast kan spela om en bättre placering i ingenmansland. Klass och motivation flera snäpp högre hos hemmalaget men med tanke på att man streckats hårt bör krysset slinka med i jakten på något högre utdelning.

Malmo IF Frolunda HC
4. Malmo IF - Frolunda HC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Frölunda lyckades inte vinna hemma mot HV71 där man stundtals såg bra ut och där man ledde matchen tre gånger om. Malmö blandar och ger resultatmässigt men har en fin resultatrad hemma i Malmö Arena. Dock har rödhökarna några tuffa avbräck och bra läge för Frölunda att kunna vinna här. Streckar från höger, och helst hela vägen över om plånboken tillåter.

IK Oskarshamn Brynas IF
5. IK Oskarshamn - Brynas IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Oskarshamns sista möjlighet att ta sig från jumboplatsen finns ikväll hemma mot Brynäs. Endast seger som räknas för smålänningarna då man har fyra poäng upp till nästjumbon Leksand. Brynäs befinner sig tillsammans med Linköping i ingenmansland och kan endast spela till sig en elfteplats som bäst. Motivationen bör vara högre hos Oskarshamn och med tanke på att Brynäs saknar en handfull spelare, bland annat lagets poängkung Anton Rödin, streckar vi från vänster.

HC Orebro Leksands IF
6. HC Orebro - Leksands IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

I Örebro är Leksand på besök. Leksand kan haka av Oskarshamn och slippa jumboplatsen via en seger här. Dock är Örebro på uppgång efter en tuff trend och hade ledningen uppe mot Luleå i helgen där det till slut slutade med hemmaseger i förlängningen. Hemma i Behrn Arena är man svårspelade och senaste hemmamatchen skrevs siffrorna till 3-0 mot Linköping. Spelmässigt klart bättre och med tanke på att man fortfarande har chans på topp 6 bör motivationen finnas hos näringarna. Spik-etta!

Djurgaardens IF Rogle BK
7. Djurgaardens IF - Rogle BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Djurgården bjuder in Rögle till Hovet och det är med femton (!) raka hemmasegrar som man öppnar upp portarna. Förvisso krävts övertid två av gångerna, men på Hovets is är man trygga och det är där laget tagit poäng den här säsongen. Rögle slåss med Färjestad, Skellefteå och Hv71 om andraplatsen och varit stabila i bortaspelet den här säsongen. Djurgården slåss med näbbar och klor om att bibehålla sin sjätteplats och en seger ikväll är spiken i kistan. 1X bör räcka långt.

IF Bjorkloven MODO Hockey
8. IF Bjorkloven - MODO Hockey Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Sist ut, men absolut inte minst, den hockeyallsvenska finalens första omgång. Björklöven och MODO ska göra upp. Seriesegrarna Björklöven hemma mot tvåan MODO och vi väljer att inför matchseriens första möte backa de gröngula från björkarnas stad. Umeå-laget har byggt upp ett starkt lag under säsongens gång och slog poängrekordet i Hockeyallsvenskan. Hemma var man också starkast, med 69 poäng på 26 matcher. Ettan ser ut att betala bra, och spikas!

Systemförslaget för tisdagens powerplay landar på 144 rader och vi rekommenderar reducering via något spelverktyg!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

1
1
X
2
1
X
2
3
1
X
4
1
X
2
5
1
X
6
1
7
1
X
8
1

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Ett inlägg av