Åtta av åtta rätt senast, men där det tyvärr blev låg utdelning när vi återigen hade två stenhårt streckade hemmalag i Frölunda och Djurgården som båda två höll för trycket och tog en trepoängare.

Desto jämnare streckfördelning inför lördagens powerplay där Skellefteå på i skrivande stund 66% är det hårdast streckade laget. Chans till större pengar under lördagens system där vi har sju SHL-matcher och en NHL-match framför oss.

Ett förhoppningvis vinstgivande systemförslag följer nedan!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


Leksands IF Rögle BK
1. Leksands IF - Rögle BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Inleder i Dalarna, med jumbon Leksand som tar emot Rögle. Leksand är dåliga, och har fem raka förluster i bagaget inför matchen. Rögle vann i förlängning mot Malmö, men har haft det tufft på bortaplan senaste månaden med tre raka förluster. Att Leksand ska lösa minst ett oavgjort resultat här är ingen omöjlighet, och värdet finns till vänster.

IK Oskarshamn Växjö Lakers
2. IK Oskarshamn - Växjö Lakers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Vidare nedåt i landet till Småland och smålandsderby mellan två lag som inte imponerat i säsongsinledningen. Oskarshamn med förlust borta mot Frölunda och Växjö med förlust hemma mot HV71 senast. Oskarshamn står för starka insatser hemma i Be-Ge Hockey Center och kan mycket väl vinna den här matchen.

Skellefteå AIK Malmö Redhawks
3. Skellefteå AIK - Malmö Redhawks Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Malmö komme till Skellefteå med ett par avbräck på backsidan och med fyra förluster på sina fem senaste bortamatcher. Ett Skellefteå, som ofta gör bra hemmamatcher, har goda vinstchanser här. Dock lite för hårt streckade och krysset plockas med i hopp om högre utdelning.

Färjestads BK Frölunda HC
4. Färjestads BK - Frölunda HC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Färjestad och Frölunda har mötts flera gånger på sistone och vi har genomgående bjudits på underhållande matcher lagen emellan. Färjestad starka hemma och kanske ska ha en knapp fördel till segern här. Men det är seriens bästa och formstarkaste lag, Frölunda, som man möter och att ha med alla tecken här är givet.

HV71 Brynäs IF
5. HV71 - Brynäs IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Repris från 2017 års SM-final. Då vann HV71 och man är klara och rättmätiga favoriter att vinna även den här matchen. Starka hemma och hade fyra raka segrar innan tisdagens nederlag mot Örebro. Brynäs har två raka segrar, mot Linköping och Malmö, men är klart svagare när man nu dessutom saknar sin bäste forwardsspelare i Anton Rödin. Ettan spikas.

Linköpings HC Luleå HF
6. Linköpings HC - Luleå HF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Linköping såg ett tag ut att vara på gång. Fyra raka segrar har följts upp med tre raka förluster och det finns stor risk att sviten förlängs i lördagens hemmamatch mot Luleå. Luleå gör förvisso sina allra bästa matcher hemma, men ser klart mycket stabilare och vassare ut än Linköping. X2 bör räcka långt.

Örebro HK Djurgårdens IF
7. Örebro HK - Djurgårdens IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Örebro har tagit hockey-Sverige med storm den här säsongen och ligger för närvarande trea i SHL-tabellen. Spelar ruskigt bra hemma i Behrn Arena och har goda vinstchanser mot ett Djurgården som såg segt ut mot Leksand under torsdagen.

New Jersey Devils New York Rangers
8. New Jersey Devils - New York Rangers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Kupongens åttonde match hittas på andra sidan Atlanten. Här blir det en given helgardering från vår sida då kunskapen om den nordamerikanska ishockeyn inte ligger på den högsta nivån.


Systemförslaget för lördagens powerplay landar på 216 rader. Som vanligt rekommenderar vi reducering via något spelverktyg!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

1
1
X
2
1
X
2
3
1
X
4
1
X
2
5
1
6
X
2
7
1
8
1
X
2

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Ett inlägg av