Systemförslag: Powerplay 30/9 med 250.000kr extra!

Power Play promo
Full SHL-omgång väntar och Svenska Spel har tryckt in 250.000 kronor extra i powerplay-potten!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Skellefteå AIK Färjestads BK
1. Skellefteå AIK - Färjestads BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Kupongen inleds i Västerbotten där Färjestad besöker Skellefteå. De gästande värmlänningarna rustade upp laget rejält under sommaren och har för det fått utdelning under säsongsinledningen där man norpat åtta av nio möjliga poäng efter tre segrar på bortaplan mot Växjö, Malmö och Linköping. Uppe i de norra delarna av landet ställs man mot ett Skellefteå som vunnit mot Djurgården och Leksand men som kammat noll när de ställts mot Frölunda och Brynäs. Jämn och oviss matchutgång här vilket både streck och odds indikerar, och vi väljer att dra på oss hela säkerhetsbältet.

Timrå IK Luleå HF
2. Timrå IK - Luleå HF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Vi håller oss till lite de lite nordligare delarna av landet då NHC Arena bjuder in till fight mellan nykomlingen Timrå och en av de stora guldfavoriterna, Luleå. Ett topptippat Luleå som förlorat två raka segrar då de haft svårt att få pucken i nät mot både Frölunda och mot Örebro där de förlorat med siffrorna 2-1 och 2-0. Nu ställs norrbottningarna mot det lag som släpper in flest mål och släpper till flest målchanser. Fortsätter det grusa i det offensiva maskinrummet för ”Bulans” manskap finns det kvalité i hemmalaget med framförallt Ty Rattie som kan straffa dem. Tvåan blir hårt betrodd av det svenska folket och bör garderas upp.

Djurgårdens IF Leksands IF
3. Djurgårdens IF - Leksands IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

På Hovet ser det ut att bli fullsatt för förstå gången på nästan två år när restriktionerna är hävda och Leksand kommer på besök. Det är två lag som inlett säsongen lite halv-svajigt och framförallt gästande Leksand som endast vunnit en av de fem inledande matcherna. För Barry Smiths Djurgården har de fyra första matcherna slutat med två vinster och två förluster, men man ser ut att ikväll få klara sig utan både Marcus Sörensen och Rhett Rakhshani medan gästerna saknar Ben Thomas och August Berg. Jag tycker att det finns mycket offensiv kraft hos de båda lagen och på isen får vi se spelare som Videll, Carey, Kloos, Ruohomaa och Veronneau, samtidigt som båda lagen varit ihåliga under säsongsupptakten. Svängigt, underhållande och målrikt finns det goda förutsättningar till och då tycker jag gaffeln är en gardering som fungerar utmärkt.

Frölunda HC Örebro HK
4. Frölunda HC - Örebro HK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Frölunda tar emot Örebro hemma i Scandinavium under torsdagskvällen och gästerna kommer från att ha rånat Luleå på poängen uppe i Norrbotten under helgen. Närkingarnas burväktare Jhonas Enroth räddade samtliga 33 skott som Luleå sköt mot honom och Örebro kunde segra med 2-0. För Frölundas del kom det dystra besked i veckan då lagets forward Jacob Nilsson, som inlett säsongen fint med tre mål på fem matcher, skadat knät på träning och kommer vara frånvarande från spel i ett par månader. Tufft för göteborgarna, men det finns fortsatt gott om kvalité i denna trupp med framförallt Ryan Lasch, som borta mot Oskarshamn senast svarade för tre målgivande passningar när laget vann med 3-2 efter övertid. Att man med sin kapacitet besegrar ett Örebro som kom undan med hjärtat i halsgropen sist tycker jag är troligt och ettan kan lämnas alena i Scandinavium.

IK Oskarshamn Brynäs IF
5. IK Oskarshamn - Brynäs IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Brynäs i serieledning efter fem spelade matcher - hur många trodde på det inför säsongsstart? Inte jag i alla fall som trodde och fortsatt tror att Brynäs kommer vara placerade längre ned i tabellen när grundserien summeras. Nu möter gävlelaget ett annat bottentippat lag, nämligen Oskarshamn som inlett säsongen med tre hemmamatcher där en vunnits, en förlorats och den senaste till övertid där Frölunda drog det längsta strået. Här i Be-Ge Hockey Center har det bjudits på mål i mängder i säsongsinledningen med 21 mål på de fred matcherna som spelats. Håller trenden i sig när Mikko Manners manskap kommer på besök tro. Det svenska folket tittar alldeles för mycket på tabellen här och streckar gästerna hårt trots att det är Oskarshamn som bär favoritskapet. Vi går den lite tuffare vägen med att helt avstå den överstreckade tvåan.

Linköpings HC Rögle BK
6. Linköpings HC - Rögle BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Fjolårsfinalisten Rögle gästar Östergötland i vad som är ängelholmarnas fjärde raka bortamatch. Två inledande segrar mot Örebro och Leksand följdes upp med en förlust mot de regerande mästarna Växjö. Nu ställs man mot ett Linköping som inlett säsongen tufft där man efter tre inledande förluster lyckades hämta upp ett 0-3-underläge mot Leksand och sedan vinna på straffar. Det finns gott om kvalité i hemmalaget som hittills varit det ineffektivaste laget i serien där spelare som Broc Little, Brian Gibbons och Nikola Pasic står fortsatt på noll poäng. Kan ”Cluben” få bättre utdelning ska de kunna utmana skåningarna här - och när tvåan är streckad till över sjuttio procent så är det bara att fatta garderingspennan och måla på åt vänster.

Malmö Redhawks Växjö Lakers
7. Malmö Redhawks - Växjö Lakers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Den sjunde fighten från kvällen är ett toppmöte från Malmö där hemmalaget och tabelltrean Redhawks tar emot de regerande mästarna och tabelltvåan Växjö. Gästernas förstakedja med Robert Rosé, Richard Gynge och Julius Nättinen har sannerligen fått en fin start på säsongen då dessa tre spelare legat bakom det mesta i offensiv väg för Lakers och lagt beslag på poängligans tre främsta placeringar. För Malmös del har Carl Söderberg öppnat lovande då den välmeriterade forwarden svarat för fem poäng på fyra matcher och där bakom har spelare som Joakim Ryan och bröderna Sylvegård startat säsongen bra precis dom Daniel Marmenlind mellan stolparna i Oscar Alsenfelts frånvaro. Ovisst toppmöte där en helgardering föredras.

8. Carl Söderberg - Richard Gynge

Vårt tips: X

Sist ut på torsdagens powerplay är en målskytte-h2h mellan Malmös och Växjös interna skytteligaledare. Oddsmässigt står denna h2h i 4,20-1,63-3,85 och det finns således ett stort värde i krysset (44 % i skrivande stund) som vi tar utgångspunkt i. Vill man gardera eller byta ett större system föredras ettan. Hemmalagets Carl Söderberg har på de fyra inledande matcherna svarat för tre mål och Gynge har för Växjö svarat för fyra mål på de inledande fem. Gynge har gjort tre av sina fyra mål i spel fem mot fyra, och Carl Söderberg både skjuter mer och spelar mer än vad bortalagets skarpskytt. Krysset som utgångspunkt men ettan kan följa med på större system.


Det oreducerade systemförslaget för torsdagens powerplay består av 324 rader. Rekommenderar i vanlig ordning att reducera och vikta systemet bort från överstreckade eller alltför betrodda lag som drar ned utdelningen. Vi vill inte betala för rader som betalar alldeles för dåligt tillbaka.

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

1
1
X
2
2
1
X
2
3
1
2
4
1
5
1
X
6
1
X
2
7
1
X
2
8
X

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.

Aktiva andelsspel

Andelsspel av Andreas Nord
  • 50
    andelar
  • 65 kr
    per andel
  • 18:59
    torsdag
Andreas Nord
Andreas Nord
Expert på 1x2.se
Byggs LIVE på stream 17:30
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.