Systemförslag: Powerplay 30/3

Power Play promo
Trevlig mix på onsdagens powerplay med nedslag i HockeyAllsvenskans slutspel, play-out samt SDHL:s slutspel innan vi ger oss ut på en europeisk turné med besök i Österrike, Ungern, Norge och Slovakien!

Notera det tidiga spelstoppet: 18.04

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


Västerviks IK HV71
1. Västerviks IK - HV71 Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Vi inleder i Småland med match tre i kvartsfinalserien mellan Västervik och HV71. Seriesegrande HV71 inledde matchserien med segrar hemma i Husqvarna Garden med 7-0 respektive 5-2, och när serien under måndagen vände ned hit till Västervik vann Jönköpingslaget med förkrossande 11-2. Matchbollar för Tommy Samuelssons manskap, och såväl oddsmarknad som det svenska folket tror att HV71 stänger denna matchserie redan i afton och mycket talar för det med tanke på hur de tre spelade matcherna sett ut samt att Västervik får klara sig utan den vitala försvarskuggen Luke Green som är avstängd. De 80 % som gästerna är streckade till är dock inget vi vill hålla alltför hårt i, och att gardera med både etta och kryss är ett måste i jakt på större stålar.

Kristianstads IK MODO Hockey
2. Kristianstads IK - MODO Hockey Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Matchserien mellan Kristianstad och MoDo är desto jämnare där det är gästerna för aftonen leder med 2-1 i matcher efter att ha inlett med två segrar hemma i Örnsköldsvik innan Kristianstad vann på hemmais under måndagen med 4-2. Det är MoDo, som över de tre matcherna som spelats, skapat flest målchanser och man besitter även spets i form av framförallt Riley Woods och Sam Vigneault, men även de offensivt skickliga backarna Pontus Näsén och David Bernhardt. Det är också gästerna som bär favoritskapet i denna match, och att inleda från höger är ingen dum idé mot ett Kristianstad som inte är på samma nivå som i höstas då man radade upp fina resultat och prestationer.

IF Troja-Ljungby Södertälje SK
3. IF Troja-Ljungby - Södertälje SK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

I det negativa kvalspelet har det spelats fem matcher mellan Troja-Ljungby och Södertälje, och det är Södertälje som är i förarsätet och fortsatt har matchboll inför kvällens match nere i Ljungby. 3-2 i SSK:s favör, och det är återigen kniven mot strupen för Roger Forsbergs mannar som lyckades vinna på bortaplan senast och därmed reducera i matchserien. Södertäljes belarusiske målvakt Nikita Tolopilo stod på huvudet och räddade i princip allt i de fyra första matcherna där Troja-Ljungby haft ett rejält tryck och skapat en stor mängd målchanser, men i söndagens match fick Tolopilo släppa fem puckar förbi sig. Det är hemmalaget som bär favoritskapet, och med tanke på att man varit det lag som skapat klart flest målchanser i denna matchserie samtidigt som Tolopilo börjar se mänsklig ut tycker jag att förutsättningarna för en hemmaseger är goda, och till rådande streckning kan ettan spikas med gott samvete!

Luleå HF/MSSK Brynäs IF
4. Luleå HF/MSSK - Brynäs IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Finaldags i SDHL där Luleå ställs mot Brynäs uppe i Norrbotten. Hos det svenska folket är det hemmalaget för dagen som hålls högst, medan det hos oddsmarknaden är Brynäs som är relativt tydliga favoriter. Det är också gästerna för dagen som vunnit flest matcher lagen emellan den här säsongen, då man förlorade den första men sedan vunnit tre raka mot Luleå. Det var också Brynäs som vann grundserien, med arton poängs marginal ned till trean Luleå, och Brynäs har också gått rent i slutspelet med fem vinster på fem matcher medan Luleå fallit mot både Djurgården och Linköping. Här håller jag Brynäs klart högre än vad det svenska folket gör och till strax över 40 % är tvåan en riktigt trevlig spik!

Vienna Capitals Red Bull Salzburg
5. Vienna Capitals - Red Bull Salzburg Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Vi tar oss till Österrike och slutspelet i Centraleuropeiska ICE Hockey League där vi är inne i semifinalfasen med matchboll för Salzburg i matchserien mot Vienna efter att ha vunnit de tre inledande matcherna och här har ett gott läge att smälla in matchbollen och ta sig till final. Hemma i Salzburg har man vunnit med god marginal, med resultaten 4-1 och 4-0, men i huvudstaden har det varit desto jämnare då man bara vann med 3-2 och då man tvingades vända på de 2-0 som Vienna skapade i den första perioden. Det är de röda tjurarna som kommer hit som favoriter, men man streckas i min bok för hårt av det svenska folket. Rulla ut heltäckningsmattan och jobba in en knall av Capitals.

Fehervar AV19 EC Villacher SV
6. Fehervar AV19 - EC Villacher SV Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Den andra ICE Hockey League-semifinalen spelas i Ungern där Fehervar är hemmahörandes och hemma i Ifjabb Ocskay Gábor Ice Hall har man under säsongen varit otroligt starka och vunnit tio av de elva senaste matcherna. Efter en inledande förlust i matchserien har ungrarna segrat 6-3 och 4-0. På andra sidan isen står dock ett urstarkt bortalag, som vunnit nio av sina elva senaste matcher på resande fot och under grundserien var seriens starkaste lag när det kom till spel på bortais. Hemmalaget streckas på tok för hårt av det svenska folket och garderingar är mycket välkomna.

IHK Sparta Sarpsborg Stavanger Oilers
7. IHK Sparta Sarpsborg - Stavanger Oilers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Även i det norska slutspelet är det i semifinalfas vi befinner oss och i afton har vi match nummer två framför oss i matchserien mellan Sparta Sarpsborg och Stavanger Oilers. Det är gästerna för dagen som sitter i matchseriens förarsäte efter att ha vunnit hemma i DNB Arena med 5-4, och det var också Stavanger som vann grundserien i överlägsen stil, med tjugo poängs marginal, före just Sarpsborg som slutade tvåa. Utöver match ett i denna semifinalserie har Sarpsborg och Stavanger möttes sju gånger under säsongen, och i sex av dessa matcher är det Stavanger som segrat. Med tanke på hur dominanta man varit den här säsongen, både överlag och mot just spartanerna, är det sannolikt med ny seger för Oilers. Spiktvåa!

HC 05 Banska Bystrica HKM Zvolen
8. HC 05 Banska Bystrica - HKM Zvolen Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Sist ut på onsdagens powerplay är en match från den slovakiska högstaligan där det är kvartsfinaler på programmet. Banska Bystrica tog sig till kvartsfinal via en åttondeplats i grundserien och via ett play-in-spel där Trencin besegrades, medan Zvolen direktkvalificerade sig hit med sin andraplats i grundserien. Det är också det högre rankade Zvolen som både leder matchserien, med 2-1, och som kommer till match fyra som favoriter. Trots att gästerna bär ett tydligt favoritskap hos oddsmarknaden hålls hemmalaget högt av det svenska folket och att då inleda från höger kan vara en god utgångspunkt.


Kupongens bank: Brynäs

Brynäs vann grundserien i överlägsen stil, med arton poängs marginal till Luleå, och Brynäs har också gått rent i slutspelet med fem vinster på fem matcher medan Luleå fallit mot både Djurgården och Linköping. Att gävlelaget segrar i finalseriens första match är mycket troligt. Solklar tvåa!

Dagens rensare: Villach

Fehervar må vara starka på hemmais, men det gästande Villach är ett urstarkt bortalag och har vunnit nio av sina elva senaste matcher på resande fot och var under grundserien seriens starkaste lag när det kom till spel på bortais. I truppen finns det dessutom gott om kvalité i form av spelare som Kosmachuk, Hughes och Schofield. Ettan streckas till över 70% och den östra halvgarderingen har god potential att rensa friskt i Ungern!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Systemförslag 162 rader:

1
1
X
2
2
1
X
2
3
1
4
2
5
1
X
2
6
1
X
2
7
2
8
X
2

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Aktiva andelsspel

Andelsspel av Andreas Nord
  • 50
    andelar
  • 65 kr
    per andel
  • 18:59
    tisdag
Andreas Nord
Andreas Nord
Expert på 1x2.se
Systemet tas fram på lunchstream 12:00
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.