Systemförslag: Powerplay 28/10 med 250.000 kronor extra!

Power Play promo
Full SHL-omgång stundar i afton och Svenska Spel har skjutit in 250.000 kronor extra att fightas om på powerplay.

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Brynäs IF Linköpings HC
1. Brynäs IF - Linköpings HC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Match nummer ett på kupongen hittas i Gävle där Brynäs tar emot Linköping. Två lag som mötte varandra så sent som i lördags drabbar nu samman igen. När lagen möttes för fem dagar sedan var det Linköping som drog det längsta strået efter en 3-0-seger, och laget ser dessutom ut att få tillbaka forwarden Patrick Russell till denna viktiga match i bottenskiktet av tabellen. Jag tycker Brynäs är lite för högt betrodda av såväl spelbolag som det svenska folket och tycker att samtliga tecken är fördelaktigt här.

Luleå HF Färjestads BK
2. Luleå HF - Färjestads BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

I Coop Norrbotten Arena gästas Luleå av Färjestad och det är ett möte mellan två tilltänkta topplag vi har framför oss här. Luleå har dock inlett säsongen lite svagare än förväntat då man efter de elva inledande omgångarna endast hittas på plats tio i tabellen. Färjestad har inte heller imponerat trots alla miljoner som investerats på hemvändare som Marcus Nilsson, Linus Johansson och Joakim Nygård. Nu möter värmlänningarna seriens starkaste defensiva lag som också har spelare som Linus Omark och Brendan Shinnimin i offensiven. Luleå streckas försiktigt av det svenska folket och jag tycker ettan i skrivande stund är en bra spik att luta sig tillbaka på.

Frölunda HC Djurgårdens IF
3. Frölunda HC - Djurgårdens IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Djurgården åker till Göteborg för att möta serieledande Frölunda. Man gör det med en gedigen frånvarolista där det i dagsläget finns fem nyckelspelare uppskriva i form av Marcus Högström, Tom Nilsson, Linus Videll, Sebastian Strandberg och Peter Holland. Dessutom finns det frågetecken kring den viktige kuggen i försvaret, Marc.André Gragnani som fått spela mycket sedan han anslöt till laget förra veckan. Frölunda är solklara favoriter enligt såväl mig som det svenska folket och spelbolagen. Ettan streckas dock till en bit över 70% nu vilket är alldeles för mycket att hålla i handen. Sjunker ettan med tio procentenheter streckmässigt är den ett spikalternativ men i skrivande stund är garderingar ett måste.

Rögle BK Skellefteå AIK
4. Rögle BK - Skellefteå AIK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Toppmöte väntar i Ängelholm då tvåan Skellefteå gästar trean Rögle. Skellefteå vann den första av två matcherna på sin skåneturné då man i tisdags besegrade Malmö med klara 6-1. Rögle spelade även dem i tisdags, borta mot Oskarshamn och knep där två poäng efter att Ludwig Larsson avgjort på övertid till 2-1. Rögle har hittills inte förlorat hemma i Catena Arena där man vunnit mot Malmö, Färjestad och Luleå. Nu väntar en svår nöt i form av ett Skellefteå som visade styrka i tisdags. Här sitter jag gärna med hela säkerhetsbältet på.

IK Oskarshamn Leksands IF
5. IK Oskarshamn - Leksands IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Oskarshamn var som ovan nämnt i farten så sent som i tisdags då man tog en poäng av Rögle hemma i Be-Ge Hockey Center. Nu tar man emot ett annat topplag då tabellfyran Leksand besöker Småland. Ett Leksand som innan helgens övertidsförlust mot Växjö hade svarat för sju raka segrar i SHL har imponerat i säsongsinledningen och i synnerhet i offensiven där Max Veronneau nu ställs mot sitt gamla lag. Trots att Oskarshamn överraskat och har några trevliga spelare i offensiven tycker jag att Leksand är ett par snäpp bättre och till de 45 % som tvåan är streckad till tycker jag att man kan spika.

Timrå IK Örebro HK
6. Timrå IK - Örebro HK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Tabelljumbon Timrå har sannerligen haft en tuff inledning på säsongen med sju inskrapade poäng på de tolv inledande matcherna. Man har seriens svagaste defensiv med 51 insläppta mål och mängder med målchanser emot sig. Ikväll ställs man mot ett Örebro som inlett säsongen lite trevande med ineffektivitet och ett svagt powerplay. I hemmalaget finns det ett par spännande spelare i offensiven i framförallt Ty Rattie och även i Viktor Lodin som ikväll är tillbaka i laget efter en fem matchers lång avstängning och ställs här emot sitt gamla lag. Jag tycker Örebro är rättmätiga favoriter men att man ska streckas till över 60 % tycker jag är felaktigt och välkomnar garderingar.

Växjö Lakers Malmö Redhawks
7. Växjö Lakers - Malmö Redhawks Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

De regerande mästarna Växjö har inlett säsongen med blandade resultat och var inte långt ifrån att bli utslagna ur gruppspelet i CHL. Man har haft ett stort antal spelare på frånvarolistan men har fått tillbaka majoriteten av nyckelspelarna och har även värvat den tyske forwarden Tobias Rieder som i helgens vinstmatch mot Leksand spelade fram till det matchavgörande målet i övertidsspelet. Malmö kommer å sin sida närmast från en riktig överkörning då Skellefteå vann med hela 6-1 nere i Malmö Arena i tisdags. Kan Fagervalls manskap med Carl Söderberg och Fredrik Händemark i spetsen studsa tillbaka efter den överkörningen? Växjö lite för hårt betrodda av det svenska folket här som streckar ettan till 70 %. Garderingar ett måste.

8. Julius Nättinen - Carl Söderberg

Vårt tips: X

En målskytte-head-to-head avslutar kvällens maffiga kupong där Julius Nättinen mot Carl Söderberg ställs mot varandra. Julias Nättinen är en av de spelare som befunnit sig på Lakers skadelista och har missat fyra av de tretton inledande matcherna på säsongen. Finländaren som inför säsongen är ny från schweiziska Ambri-Piotta har på sina nio matcher svarat för fem baljor och gjorde två mål i vinstmatchen mot Leksand senast. Carl Söderberg har å sin sida svarat för sex mål på de tretton han spelat sedan återkomsten från NHL. Som majoriteten av gångerna vi har en sådan här head-to-head på kupongen finns det ett stort värde i krysset. Oddsmässigt står krysset i denna head-to-head i 1.54 men streckas till klena 43%. Vill man gardera sig föredrar jag Julius Nättinen som är en mer utpräglad målskytt än Söderberg


Det oreducerade systemförslaget för torsdagens powerplay består av 243 rader. Rekommenderar i vanlig ordning att reducera och vikta systemet bort från överstreckade eller alltför betrodda lag som drar ned utdelningen. Vi vill inte betala för rader som betalar alldeles för dåligt tillbaka.

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

1
1
X
2
2
1
3
1
X
2
4
1
X
2
5
2
6
1
X
2
7
1
X
2
8
X

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.