Systemförslag: Powerplay 25/9

Power Play promo
Lördag och hög omsättning väntas på powerplay där vi gör nedslag i Sverige, Ryssland och Belarus då tre ligor och åtta matcher ska bockas av!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Leksands IF Linköpings HC
1. Leksands IF - Linköpings HC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

Dagen inleds i Dalarna där två av seriens ineffektivaste lag drabbar samman då Leksand tar emot Linköping. Båda lagen har inlett trevande och hittas i bottenskiktet av tabellen trots att det finns kvalité både på pappret och på isen. Hemmalaget för dagen vann dock senast borta mot Frölunda så desto värre är det för gästerna från Östergötland som fortsatt står på noll poäng efter tre matcher och endast tre gjorda mål framåt. Lossnar det i offensiven för de båda lagen, och i synnerhet gästerna, så kan detta bli en underhållande tillställning. Gaffeln är vid ett sådant utgångsläge en fullgod gardering.

Brynäs IF Skellefteå AIK
2. Brynäs IF - Skellefteå AIK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Brynäs vände och vann senast hemma mot det regerande mästarlaget Växjö efter att ha vunnit den tredje perioden med hela 6-2. Nu ställs Gävlelaget mot ett Skellefteå som efter premiärsegern på Hovet spelat två tighta matcher där man fallit mot Frölunda med 2-0 och vunnit mot Leksand med 3-0. Till Monitor ERP Arena kommer man som relativt stora favoriter, men med tanke på vilken styrka det nederlagstippade Brynäs visade sist kan det vara fördelaktigt att sitta med hela säkerhetsbältet på.

Luleå HF Örebro HK
3. Luleå HF - Örebro HK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

I de norrländska skogarna är Örebro på besök under lördagseftermiddagen för att ta sig an Luleå. Det stjärnspäckade Luleå med Linus Omark i spetsen vann premiären hemma mot Linköping men fick sedan på nosen när man mötte Frölunda nere i Göteborg. Nu ställs man mot ett Örebro, som hittills norpat poäng mot Växjö och förlorat med uddamålet mot Rögle. Då har spelare som Kovacs, Abols och Puustinen inte presenterat sig i poängprotokollet ännu och jag tror att Luleå kommer få kämpa klart hårdare för en trepoängare jämfört med vad det svenska folket tror som streckar ettan till en bra bit över 60%. Den våghalsige kan lämna ettan utanför.

Växjö Lakers Rögle BK
4. Växjö Lakers - Rögle BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Repris på fjolårets final får vi under lördagskvällen då Växjö och Rögle drabbar samman i Vida Arena. Rögle har endast två matcher i bokföringen, och det är två vinster då både Örebro och Leksand besegrats. Växjö har å sin fyra matcher i bagaget och där man närmast kommer efter att ha tappat 2-0 till 4-6 mot Brynäs på en period. En plump i protokollet för Sam Hallams manskap som det finns gott om kvalité i, i synnerhet nu när firma Gynge/Rosén/Nättinen hittat kemin och svarat för tre mål vardera. Att man hemma i Småland tar samtliga tre poäng anser jag ör troligt, och till 38% tycker jag att ettan kan spikas med gott samvete.

IK Oskarshamn Frölunda HC
5. IK Oskarshamn - Frölunda HC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Den femte SHL-matchen som spelas under lördagen hittar vi också i Småland då Oskarshamn tar emot Frölunda. Ett nederlagstippat Oskarshamn har inlett säsongen hemma i Be-Ge Hockey Center med två riktiga Rock n’ Roll-matcher där man besegrat Timrå med 5-4 och förlorat mot Malmö med 5-2. Mot Frölunda, som kommer från en snöplig förlust hemma mot Leksand, finns det återigen skäl till att det ska bli underhållande och målrikt med tanke på att det finns spelare som Lasch, Zohorna och Brace på isen. Frölunda bär ett tungt favoritskap, men gästerna streckas hårt av det svenska folket och tvåan bör garderas.

Leksands IF Linköpings HC
6. Leksands IF - Linköpings HC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Leksand-Linköping, igen! Efter herrarnas batalj under eftermiddagen tar damerna vid på kvällskvisten och där det är ett tungt favoritskap på gästerna som under fredagskvällen norpade två poäng borta mot det topptippade Brynäs. LHC är fortsatt obesegrade efter fyra matcher och att den sviten förlängs ikväll är mycket sannolikt då man möter ett Leksand som förlorat tre av fyra matcher, där endast jumbon Göteborg kunnat luggats. Tvåan hamras dit utan pardon.

Lokomotiv Yaroslavl Salavat Yulaev UFA
7. Lokomotiv Yaroslavl - Salavat Yulaev UFA Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Parallellt med de svenska matcherna spelas det även matcher i KHL där vi får ett botten-mot-toppen-möte att sätta tänderna i när Lokomotiv Yaroslavl tar emot Salavat Ufa. Gästerna, med den finska topptrion Manninen, Hartikainen och Granlund, skördar framgångar och har vunnit åtta av nio matcher i säsongsinledningen. Inte lika muntert för Skabelkas mannar som enbart vunnit tre av nio. Det svenska folket har noterat gästernas form och tvåan streckas aningen för hårt för att lämnas alena. Gardera upp med något eller några tecken.

HK Dinamo Minsk SKA Saint Petersburg
8. HK Dinamo Minsk - SKA Saint Petersburg Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Belarus är sista anhalt på lördags-PP:t då Dinamo Minsk tar emot SKA S:t Petersburg. Blågul prägel på matchen då Bengtsson, Tedenby, Kempe och Strömwall ställs mot Johansson, Fantenberg och Händemark. Det är gästerna som bär favoritskapet hos såväl spelbolag som de svenska powerplayspelarna, men belarusierna knockade topplaget Ak Bars Kazan hemma i Minsk Arena innan sin tre matcher långa bortaturné och ska inte underskattas här. Samtliga tecken föredras.


Det oreducerade systemförslaget för lördagens powerplay består av 324 rader. Rekommenderar i vanlig ordning att reducera och vikta systemet bort från överstreckade eller alltför betrodda lag som drar ned utdelningen. Vi vill inte betala för rader som betalar alldeles för dåligt tillbaka

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

1
1
2
2
1
X
2
3
X
2
4
1
5
1
X
2
6
2
7
1
X
2
8
1
X
2

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.