Systemförslag: Powerplay 25/5 med 250.000kr extra!

Power Play promo
Svenska Spel har skjutit in 250.000 kronor extra till tisdagens powerplay som sträcker sig över onsdagens matcher i VM. Vi har totalt sex matcher från VM och dessa kompletteras med två matcher från Stanley Cup-slutspelet.

Vi har fyra riktigt stora favoriter på kupongen:

  • Finland streckade till 77%
  • Ryssland streckade till 74%
  • Belarus streckade till 79%
  • Kanada streckade till 68%

Samtliga hittas inom på oddsmarknaden mellan oddsen 1.11 till 1.20 att vinna sina matcher. Det är således nationer som är stora favoriter både på oddsmarknaden och i svenska folkets ögon.

För att det överhuvudtaget ska bli några pengar är det av vikt att någon av dessa fyra nationer tappar poäng och rensar bort ett gäng rader.

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Schweiz Sverige
1. Schweiz - Sverige Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Vi inleder med den så viktiga matchen för Tre Kronor som i princip är pressade att vinna kvällens match mot Schweiz. Detta eftersom att man skrällartat förlorat de två inledande matcherna mot Danmark och Belarus. Schweiz har å sin sida vunnit båda sina matcher mot Tjeckien respektive Danmark och har seglat upp som relativt klara favoriter här. Kan Tre Kronor ta sig samman och hitta ett bättre flyt i spelet - eller blir det ytterligare en trubbig tillställning från svenskt håll? Vi föredrar att inleda från vänster och sedan gardera så långt plånboken håller.

Finland Norge
2. Finland - Norge Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Vi har parallellt med Sveriges match klockan 19:15 även ett Skandinaviskt möte då Finland och Norge drabbar samman. Finland öppnade turneringen starkt med att besegra USA med 2-1, men förlorade sedan efter straffar mot Kazakhstan vilket är en av många skrällar som ägt rum i detta mästerskap. Norge har även dem inlett turneringen med en vinst och en förlust då man vunnit mot Italien men förlorat mot Tyskland. Finland givetvis stora favoriter här och som ovan nämndes ska minst ett av de fyra stora lagen fällas för att nå lite större pengar. Således är en helgardering fördelaktig.

Montreal Canadiens Toronto Maple Leafs
3. Montreal Canadiens - Toronto Maple Leafs Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Vi tar oss efter kvällens två VM-matcher över Atlanten och till det stundande Stanley Cup-slutspelet som är inne i den första rundan. I den norra divisionen slog Winnipeg inatt ut Edmonton och i matchserien mellan Montreal och Toronto är det fördel för Maple Leafs som har 2-1 i matcher efter att ha vunnit två raka. Här i Bell Centre vann man senast, med siffrorna 2-1. Trots att lagkaptenen John Tavares saknas sedan kollisionen i match ett har de blå lönnlöven hittat rätt två matcher i rad. Kan man återigen vinna här i Montreal och framkalla två matchbollar - inte osannolikt om vi frågar oddsmarknaden där Toronto hittas en bit under två gånger pengarna på att vinna matchen. När det svenska folket endast streckat tvåan till 40% är det ett bra läge att slå ned en spik. Tvåa.

Carolina Hurricanes Nashville Predators
4. Carolina Hurricanes - Nashville Predators Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

I Central Division är ingen av matchserierna avgjorda då Tampa Bay har 3-2 i matcher på Florida och Carolina-Nashville står 2-2 efter att Nashville vunnit två raka matcher långt in i övertidsperioderna. Matt Duchene och Luke Kunin har blivit stora matchhjältar för de gulklädda rovdjuren. Efter två matcher i Nashville vänder serien nu tillbaka till North Carolina och PNC Arena där Carolina vunnit med 5-2 respektive 3-0 i denna matchserie och där man tog 45 av 56 möjliga poäng under grundserien. Carolina är i skrivande stund endast streckade till 43% och vi finner således bra värde i att spika ettan!

Russian Olympic Committee Danmark
5. Russian Olympic Committee - Danmark Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Onsdagen bjuder på fyra matcher från VM i Riga och samtliga tar plats på tisdagens powerplay. Och vi inleder onsdagen med Ryssland-Danmark där de sistnämnde inte spelat sin tisdagsmatch när detta inlägg skrivs. Man möter i eftermiddag Storbritannien där man är jättefavoriter och inte annat än bör vinna. För man vann mot Sverige och spelade sedan jämnt mot Schweiz och man har målvakten Sebastian Dahm att tacka för att de schweiziska segersiffrorna inte blev större än 1-0. Mot Ryssland ett dygn senare ställs man på desto svårare prov och med tanke på att ryssarna förlorade mot Slovakien finns det nog en del revanschlusta hos Valeri Bragins manskap. Ska något av de fyra stora lagen spikas, för att hålla nere på antalet system, är det Ryssland jag föredrar som spik. Men i detta systemförslag på 243 rader är det fördelaktigt med helgardering i syfte att sitta med bättre potential i sitt system.

Kazakstan Tyskland
6. Kazakstan - Tyskland Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Kazakhstan tog skrällartat två pinnar från Finland under söndagen och precis som Danmark spelar laget under eftermiddagen idag då man ställs mot USA. Tuff match då man där är klara underdogs och dessutom har svenskfödde försvarsspelaren Viktor Svedberg avstängd. Man möter ett dygn senare Tyskland, som besegrade Kanada under måndagskvällen. Hårt ansatta i defensiven, då Kanada fick en mängd powerplaytillfällen. Man vann där med 3-1, och kunde hålla undan den ledningen som togs hallvägs in i den första perioden då två mål gjordes inom loppet av fyrtio sekunder. Svårt att sia om vilken prestation Kazakhstan står för i mötet mot USA i eftermiddag. Det blir i alla fall ett dygns mer vila för tyskarna och med tanke på att Tyskland har en klart slagkraftigare trupp är man också relativt klara favoriter. Streckas trots det endast till 54% och det är ett bra spikalternativ på denna kupong.

Vitryssland Storbritannien
7. Vitryssland - Storbritannien Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Storbritannien nämndes ovan då de i eftermiddag har match mot Danmark. Ett drygt dygn senare ställs britterna mot Belarus, som stått för två starka insatser på rad, då Sverige besegrats och poäng tagits från Tjeckien. Britterna förlorade å sin sida bara med uddamålet, 2-1, mot Slovakien i söndags där målvakten Ben Bowns räddade 41 av 43 skott. Belarus har, som jag nämnt under turneringen, sin tyngd i offensiven med New Jersey-spelaren Yegor Sharangovich i spetsen. Har man, som Slovakien, oförmågan att hitta nätet är det inte osannolikt att britterna sticker upp och gör både ett och två mål då laget gjort mål mot både Ryssland och Slovakien hittills i turneringen.

Kanada Norge
8. Kanada - Norge Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Turneringens besvikelse hittills ihop med Sverige är givetvis Kanada. Tre förluster på tre matcher för detta trubbiga Kanada som ligger pyrt till efter förlusterna mot Lettland, USA och Tyskland. Kanada skapade en mängd målchanser mot Tyskland under måndagen, i synnerhet i powerplay, men hade inte spetsen och förmågan att få in pucken i nät och förlorade till slut med 3-1. Mot Norge, som spelar ikväll mot Finland, är man givetvis stora favoriter. Men vi har sett ett otal skrällar under denna VM-turnering, där Kanada varit inblandad i två stycken. Fortsätter skrällarnas VM?


Det oreducerade systemförslaget för fredagens powerplay landar på 243 rader. Rekommenderar i vanlig ordning att reducera och vikta systemet bort från överstreckade eller alltför betrodda lag som drar ned utdelningen. Vi vill inte betala för rader som betalar alldeles för dåligt tillbaka. Att ställa krav på att minst en av de största favoriterna tappar poäng är fördelaktigt för att inte betala för alldeles för dåliga rader.

Lycka till!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

1
1
X
2
2
1
X
2
3
2
4
1
5
1
X
2
6
2
7
1
X
2
8
1
X
2

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.