Systemförslag: Powerplay 25/4

Power Play promo
Veckan inleds med ett mixat powerplay där slutspel från HockeyAllsvenskan, Schweiz och Finland ackompanjeras med NHL:s slutspurt och kvalspel från Tjeckien. I vanlig ordning har vi åtta välbetalda bockar i kikarsiktet!

Spelstopp: 17:29

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


HV71 IF Björklöven
1. HV71 - IF Björklöven Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Finalserien i HockeyAllsvenskan startade under lördagskvällen och de stora favoriterna HV71 visade från första nedsläpp var skåpet ska stå när man vann med 6-1 mot Björklöven hemma i Husqvarna Garden. Nu väntar ny match hemma i Husqvarna Garden, där man under slutspelet varit oerhört starka med sex segrar på sex matcher och ett stort antal gjorda mål. Björklöven visade fin form, och lyckades slå ut MoDo i semifinalserien, och man gick starkt i slutskedet av säsongen och i slutspelet – men ska man orka nöta ned HV71 i en serie över sju matcher? Tveksamt, sett till hur HV71 sett under säsongen och hur det såg ut i match ett. Här är HV71 återigen stora favoriter, och man streckas också hårt av det svenska folket. Garderingar välkomnas starkt i jakten på större stålar.

2. Fredrik Forsberg – Alex Hutchings

Vårt tips: 1X2

De två finallagens interna skyttekungar ställs här i en head-to-head här där hemmalagets Fredrik Forsberg bär ett tydligt favoritskap hos det svenska folket, medan det som alltid i sådana här H2H:s är krysset som är mest troligt. Att Fredrik Forsberg får stort förtroende är inget märkligt med tanke på att HV71 är klara favoriter och förväntas göra flest mål i denna match. Gästernas skarpskytt Alex Hutchings får dock stort förtroende av Viktor Stråhle och har i slutspelet loggat mer istid per match än Fredrik Forsberg, och får dessutom ett stort förtroende i powerplay. Att utgå från krysset rekommenderas, men att täcka upp med såväl etta som tvåa är fördelaktigt om plånboken tillåter.

ZSC Lions Zurich EV Zug
3. ZSC Lions Zurich - EV Zug Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

I det schweiziska slutspelet är Rickard Grönborgs och hans Zürich tydligt i förarsätet om mästartiteln då man har 3-0 i finalserien mot de regerande mästarna Zug. Kniven mot strupen för Dan Tangnes stjärnspäckade Zug, som i de två senaste matcherna varit det lag som skapat mest, men som i samtliga tre matcher i finalserien förlorat med uddamålet och efter att Zürich vänt på underläge. Med tanke på att man har gott om kvalité i truppen och i finalserien varit det lag som skapat flest målchanser tycker jag att man här har goda möjligheter att förlänga matchserien. Den östra halvgarderingen gillas starkt i Hallenstadion.

Tappara TPS Turku
4. Tappara - TPS Turku Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Slutspelet i Finland är även det inne i finalfasen och fjolårets finalister och silvermedaljörer, TPS Turku, ser återigen ut att få käka silvermedalj då det inför säsongen storsatsande Tappara leder med 2-0 i matchserien och i afton har chans att införskaffa sig två matchbollar. Det svenska folket är fast övertygade om att hemmalaget vinner detta efter sextio minuter, och ettan streckas till över sjuttio procent. Med tanke på att det varit två jämna matcher hittills, där det senast krävdes övertid, är det svenska folkets förtroende för Tappara obefogat stort. Rulla ut heltäckningsmattan och jobba in en skräll från Jussi Ahokas manskap!

Imatran Kettera RoKi-79 Rovaniemi
5. Imatran Kettera - RoKi-79 Rovaniemi Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

I kampen om segern i den finska andradivisionen har seriesegrarna Ketterä satt sig en prekär sits i semifinalserien mot tabellsexan RoKi där det är 3-3 i matcher och i afton en sjunde och avgörande batalj. Man räddade RoKis matchboll i lördagens match där man visade var skåpet ska stå via en 4-1-seger i Rovaniemi. Nu har man på hemmaplan chans att säkra en finalplats, och här hemma i OmaSP Areena har man varit starka under såväl grundserien som i slutspelet med tolv segrar på de arton hemmamatcher som spelats efter årsskiftet. Att man vinner här mot ett i grund och botten svagare RoKi är troligt – och till rådande streckning kring 55 % kan ettan spikas med gott samvete.

Rytíri Kladno HC Dukla Jihlava
6. Rytíri Kladno - HC Dukla Jihlava Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

I Tjeckien gör Kladno och Dukla Jihlava upp om vilket lag som ska ta plats i högstaserien till kommande säsong, och det ser efter fyra spelade matcher ljust ut för Kladno som med seger i afton försvarar sin plats i Extraliga där man i år slutade näst sist. Senast vann man med hela 7-2 och skapade klart flest målchanser, och det är troligt att luften gått ur Jihlava som haft en lång och krokig väg fram till denna matchserie. Fördel Kladno, som kan spikas på mindre system, men på större system och i jakt på större pengar bör garderingar följa med då Kladno riskerar att få ett stort förtroende av det svenska folket.

Chicago Blackhawks Philadelphia Flyers
7. Chicago Blackhawks - Philadelphia Flyers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

NHL:s grundserie är inne i slutfasen där det för de flesta lagen bara återstår ett par matcher innan det är dags för slutspelet att ta fart. För Chicago och Philadelphia, som är de enda lagen som spelar i natt, är chanserna på slutspel bortblåsta sedan länge och de båda lagen hittas långt ned i respektive konferens. Chicago kommer hit med ett knappt dygns längre vila än Flyers, men gästerna från Pennsylvania har vunnit två raka matcher där rookien Noah Cates varit framträdande och svarat för fyra poäng. I denna ovissa match där inget av lagen har något att spela för är det trevligast att sitta med hela säkerhetsbältet på.

8. Alex DeBrincat – James van Reimsdyk

Vårt tips: 1

I nattens enda NHL-match ska vi också bocka av en head-to-head mellan de båda lagens interna skyttekungar Alex DeBrincat i Chicago och James van Reimsdyk i gästande Philadelphia. Här är det i min mening klart favoritskap för hemmalagets amerikanska skarpskytt, då han svarat för fyrtio mål under säsongen jämfört med van Reimsdyks 23 gjorda. Dessutom ackompanjeras DeBrincat med stjärnspelare som Dylan Strome och Patrick Kane medan van Reimsdyk får spela med klart svagare Bobby Brink och Joel Farabee. Ettan betalar bra och är i mitt tycke en trevlig och inte alls tokig spik!


Det oreducerade systemförslaget för måndagens powerplay består av 324 rader. Rekommenderar i vanlig ordning att reducera och vikta systemet bort från överstreckade eller alltför betrodda lag som drar ned utdelningen. Vi vill inte betala för rader som betalar alldeles för dåligt tillbaka.

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

1
1
X
2
2
1
X
2
3
X
2
4
1
X
2
5
1
6
1
X
7
1
X
2
8
1

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 1000 kr
7.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
120 kr gratisspel
9.3
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.