Systemförslag: Powerplay 21/4

Power Play promo
Vi har ett trevligt torsdagspowerplay framför oss med en sjunde och avgörande match i det HockeyAllsvenska slutspelet mellan MoDo-Björklöven och därutöver har slutspelsmatcher från SHL och AllEttan samt internationella vänskapsmatcher att ta ställning till i sikte på en välbetald åtta.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


Frölunda HC Luleå HF
1. Frölunda HC - Luleå HF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

SHL:s slutspel startar upp dagens powerplay med match fyra i semifinalserien mellan Frölunda och Luleå där det är gästerna för dagen som har ett övertag i matchserien då man leder med 2-1 efter att ha tagit två raka segrar. Matcherna har blivit allt tightare och det har skapats färre och färre målchanser ju längre serien lidit och att det återigen blir en tight och jämn tillställning är troligt; och vid sådana förutsättningar kan krysset vara en djärv spik på ett mindre system. På större system föredras flera tecken, och framförallt tvåan som i nuläget inte får tillräckligt stort förtroende av det svenska folket.

MODO Hockey IF Björklöven
2. MODO Hockey - IF Björklöven Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

En härlig Game 7 har vi framför oss i det HockeyAllsvenska slutspelets semifinalserie mellan MoDo och Björklöven. I Hägglunds Arena är det i afton kamp om vilket lag som ska ställas emot HV71 i finalen, och det är hemmalaget som här bär ett stort favoritskap efter att under hela säsongen varit starka på hemmais och under semifinalserien ännu inte förlorat här efter ordinarie tid. Båda lagen dras med lite avbräck där Jesper Lindgren saknas hos gästerna till följd av en avstängning och hos hemmalaget finns det frågetecken kring stjärncentern Sam Vigneault. Det har varit jämnt i samtliga matcher hittills, och det är troligt även i afton sett till vad som står på spel. Rulla ut heltäckningsmattan.

Sverige Danmark
3. Sverige - Danmark Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Tre Kronor vann den första av två landskamper mot Danmark under onsdagskvällen med övertygande 6-1 och det var toppspelare som Mathias Bromé, Lucas Wallmark och Patrik Karlkvist som fick visa att de vill vara givna i truppen inför vårens VM-turnering. Man var överlägsna ett Danmark som gjorde sitt enda mål via straffslag, och det skiljer flera nivåer i kvalité mellan dessa två lag. Att Tre Kronor återigen står som segrare i Halmstad är mycket troligt och ettan spikas utan pardon.

Tyskland Schweiz
4. Tyskland - Schweiz Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Flera internationella vänskapsmatcher ska spelas på kontinenten och Tyskland tar i afton emot det schweiziska landslaget på hemmaplan i Rosenheim. Det är gästerna från Schweiz som bär favoritskapet här, och förbundskapten Patrick Fischer ställer ett ungt, men relativt starkt manskap på banan med spelare som Killian Mottet, Calvin Thürkauf, Santeri Alatalo och Damien Riat medan de vassaste tyskarna fortsatt spelar inhemskt slutspel. Bra läge för Fischers manskap och att inleda från höger rekommenderas.

Frankrike Lettland
5. Frankrike - Lettland Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

I den franska staden Épinal är det lettiska landslaget på besök för att ta sig an det franska landslaget som föregående vecka fick se sig besegrade av Schweiz två gånger om där matcherna slutade 4-2 och 4-1 i schweizisk favör. Inför matchen i nordöstra Frankrike tycker jag att letterna ställer ett svagt lag, där spelare som Indrasis, Kenins, Abols, Bukarts, Jaks och Krastenbergs lämnas på hemmaplan och man åker till Frankrike med endast en KHL-spelare och med en stor mängd spelare från den inhemska Optibet Hokeja Liga. Att rita dit samtliga tecken inför denna ovissa drabbning föredras.

HC Dalen Halmstad Hammers HC
6. HC Dalen - Halmstad Hammers HC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

I kampen om att ta steget från HockeyEttan till HockeyAllsvenskan är Halmstad Hammers helt avsågat och utan chans att avancera, och man möter i afton ett Dalen som placerar sig som trea i tabellen och fortsatt har möjlighet att ta steget till den näst högsta serien. Ett helt omotiverat och förlusttyngt Hammers är klara och rättmätiga underdogs här, men ettan streckas också oerhört hårt av det svenska folket; och för större stålar är garderingar ett måste.

Väsby IK Östersunds IK
7. Väsby IK - Östersunds IK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Östersund är i en ännu bättre sits än ovan nämnda Dalen då man placerar sig på andraplats i tabellen och har fyra poäng upp till serieledande Hudiksvall med fyra matcher kvar att spela. I afton gästar man Uppland och ett Väsby som, precis som Halmstad Hammers, är avsågade och utan chans på avancemang. Tre raka förluster för Väsby, medan Östersund är starka på bortaplan och senast dessa två lag möttes vann med hela 6-0. Motivation och klass i gästernas favör och till rådande streckning kring 50 % tycker jag att tvåan är en gedigen spik.

Nybro Vikings IF Hudiksvalls HC
8. Nybro Vikings IF - Hudiksvalls HC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Hudiksvall toppar serien med fyra poängs marginal, och sitter således i förarsätet i kampen om att ta steget upp i HockeyAllsvenskan. Man har ännu inte förlorat i detta slutspel, men möter i afton ett Nybro som fortsatt har häng på avancemang och är starka på hemmais. Jämn tillställning att vänta enligt oddsmarknaden, och hos det svenska folket är det Vikings som hålls högst. Inled med den klent streckade tvåan och gardera efter plånbok.


Kupongens bank: Sverige

Det upprustade Tre Kronor visade ingen hänsyn mot vårt sydvästra grannland under onsdagskvällen och vann med 6-1, och man ställer ett lag som är flera nivåer vassare än det danska vilket visade sig tydligt under gårdagens match. Det råder inga tvivel om att man återigen ska segra hemma i Halmstad och här är det ingen idé att ödsla med tecken. Given etta.

Dagens rensare: Frankrike

Det franska ishockeylandslaget är långt ifrån det vassaste i Europa, och Lettland bär ett tydligt favoritskap när man gästar den nordöstra staden Épinal. Men man gör det med ett lag som till stor del består av spelare från inhemska Optibet Hokeja Liga och flera av nationens toppspelare som Indrasis, Kenins, Abols, Bukarts, Jaks och Krastenbergs lämnas på hemmaplan. Bra läge för fransoserna att knäppa dit Lettland, och både kryss och tvåa bör följa med i Poissompré!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Systemförslag 324 rader:

1
X
2
2
1
X
2
3
1
4
X
2
5
1
X
2
6
1
X
2
7
2
8
1
X
2

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Aktiva andelsspel

Andelsspel av Andreas Nord
  • 50
    andelar
  • 65 kr
    per andel
  • 18:59
    tisdag
Andreas Nord
Andreas Nord
Expert på 1x2.se
Systemet tas fram på lunchstream 12:00
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.