Systemförslag: Powerplay 2/11 med 250.000 kronor extra!

Power Play promo
Svenska spel har skjutit in 250.000 kronor extra att slåss om på tisdagskvällens powerplay där sex SHL-matcher kompletteras med två matcher från den schweiziska högstaligan.

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Djurgårdens IF Färjestads BK
1. Djurgårdens IF - Färjestads BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Vi inleder i den svenska huvudstaden där ett krisande Djurgården tar emot ett storsatsande Färjestad som inte alls motsvarat de högt ställda förväntningarna man har och haft på sig med tanke på hur man rustade laget i somras. Nu åker man till Stockholm för att ta sig an nästjumbon Djurgården som har en skadelista där bland annat Linus Videll och Tom Nilsson finns. Man får dock tillbaka Marc-André Gragnani i spel och Stefan Warg gör debut efter att han och Örebro gått skilda vägar i helgen. Inget av lagen imponerar nämnvärt och att Färjestad är så pass stora favoriter som man är köper jag inte varken odds- eller streckmässigt. Inled från vänster och jobba in stockholmarna.

Rögle BK Växjö Lakers
2. Rögle BK - Växjö Lakers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Toppmöte väntar i Skåne då fjolårets två finalister gör upp för andra gången den här säsongen. När lagen möttes i slutet av september var det Växjö som avgick med samtliga tre poäng efter 3-2 hemma i Vida Arena. Jag tror det här återigen kan bli jämnt och tight mellan lagen, som båda är bland de främsta i det defensiva spelet. Ettan streckas aningen hårt, och att utgå från kryss eller tvåa kan vara fördelaktigt. Jag tycker att krysset ligger nära till hands här och för den djärve kan det vara en utmärkt spik.

Timrå IK Frölunda HC
3. Timrå IK - Frölunda HC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Botten mot toppen är det sannerligen i NHC Arena då jumbon Timrå tar emot serietvåan Frölunda. Tio raka förluster är det på kontot för nykomlingen Timrå som tar emot ett Frölunda som vunnit fem av sina sex senaste matcher. Ryan Lasch och Frölundas powerplay har krattat manegen för göteborgska framgångar medan Timrå fortsatt sliter med en usel defensiv. Det mesta talar för Frölunda här, men gästerna är värderade till alldeles för låga odds och streckas alldeles för hårt för att jag skulle vilja hålla dem i handen ikväll. Vi målar dit samtliga tecken och håller tummarna för en skräll i Medelpad.

Linköpings HC Örebro HK
4. Linköpings HC - Örebro HK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Till östgötska Linköping har Örebro tagit den dryga timmen långa bussresan för att ställas mot ett Linköping som inlett säsongen lite knackigt och som dragits med en hel del skadebekymmer. Nu har de vita lejonen två raka och klara förluster i bagaget då man fallit med 4-1 och 5-1 mot Brynäs respektive Malmö. Örebro kommer å sin sida hit med tre raka vinster i kofferten där det efter två övertidsvinster mot Djurgården och Timrå blev tre poäng hemma mot Växjö under lördagen efter 3-1 på tavlan. Jag tycker att Örebro spelmässigt har varit ett av de klart bästa lagen i inledningen av säsongen och de underliggande siffrorna tyder på att man kommer vara ett topplag när grundserien summeras. Man har dock inte plockat alltför många poäng och befinner sig bara på en sjundeplats. En trepoängare borta mot Linköping finns det goda förutsättningar till och till rådande streckning lutar vi oss tillbaka på de rödvita från Närke och spikar tvåan.

Brynäs IF IK Oskarshamn
5. Brynäs IF - IK Oskarshamn Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

Oskarshamn har inlett säsongen piggt och över förväntningarna och hittas inför kvällens omgång på en femteplats i tabellen efter att spelare som Kim Rosdahl och Patrik Karlkvist tagit kliv i sin utveckling och nyförvärv som Cameron Brace och bröderna Zohorna infriat förväntningarna. Ikväll är smålänningarna på besök i Gävle för att ta sig an ett bottentippat Brynäs som har två raka segrar på kontot efter att ha besegrat Linköping hemma med 4-1 för att sedan åka upp och besegra topplaget Skellefteå med 3-2 uppe i Västerbotten. Efter segern uppe i norr värderas hemmalaget högt av det svenska folket som i min mening streckar ettan alldeles för hårt. 6-3 till Oskarshamn när lagen möttes i Småland i slutet av september och att det återigen blir svängigt och målrikt tycker jag det finns goda förutsättningar till och då gillas gaffeln, etta-tvåa.

Skellefteå AIK Luleå HF
6. Skellefteå AIK - Luleå HF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Säsongens första norrlandsderby stundar i afton då Skellefteå tar emot Luleå hemma i SkellefteåKraft Arena. Två topptippade lag där gästande Luleå inlett säsongen lite trögt och var länge nere och harvade i bottenskiktet av tabellen. Nu börjar ”Bulans” manskap lyfta och Luleå har två raka segrar i ryggen inför detta möte mot ett Skellefteå som å sin sida har två raka förluster i ryggen efter nederlag mot Rögle och Brynäs. Skellefteå är favoriter hos såväl spelbolag som det svenska folket och tycker att Luleå känns som det kart hetare laget för stunden och tycker det finns fint värde på gästerna i skrivande stund. Att börja från höger kan vara en god utgångspunkt och att utelämna ettan helt kan vara en god väg i jakt på lite större stålar.

SCL Tigers Langnau HC Davos
7. SCL Tigers Langnau - HC Davos Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Vi beger oss till Schweiz för att oss an två matcher och vi startar i Langnau där hemmalaget Tigers tar emot Davos hemma i Ilfishalle. Hemmalaget har fyra raka förluster på kontot medan gästande Davos kommer från att ha manglat topplaget Biel med hela 8-0 i helgen. Gästernas Mathias Bromé har fått rejäl fart på grejerna efter sin sejour i Detroit och är placerade högt upp i poängligan efter de inledande omgångarna. På andra sidan isen står Jesper Olofsson, som leder hela den schweiziska ligans poängliga med sina 27 poäng på 21 matcher och att den före detta Färjestads- och Skellefteåspelaren levererar ikväll är ett måste om det ska bli några poäng för Tigers som befinner sig i bottenskiktet av tabellen. Gästerna är solklara favoriter och streckas hårt av det svenska folket, och fört bättre höjd i systemet är det ett måste att antingen vaska eller gardera tvåan.

Geneva Servette HC EHC Biel
8. Geneva Servette HC - EHC Biel Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Sist ut på kupongen har vi ovan nämnda Biel som i helgen åkte på en rejäl smäll då man föll borta mot Davos med hela 8-0. Nu har man tagit sig till Genève för att ta revansch och för ta sig an Henrik Tömmernes Servette som hittas näst sist i tabellen. Biel placerar sig å sin sida som tvåa i tabellen bakom Fribourg och har en handfull skickliga spelare som hittas högt upp i poängligan, däribland Toni Rajala och Damien Brunner. Gästerna har även spelats ned en hel del under dagen och är i skruvande stund relativt klara favoriter på oddsmarknaden men streckas inte särskilt hårt av det svenska folket. Att toppen vinner mot botten förlitar vi oss på här, och spikar tvåan.


Det oreducerade systemförslaget för tisdagens powerplay består av 216 rader. Rekommenderar i vanlig ordning att reducera och vikta systemet bort från överstreckade eller alltför betrodda lag som drar ned utdelningen. Vi vill inte betala för rader som betalar alldeles för dåligt tillbaka.

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

1
1
X
2
2
X
2
3
1
X
2
4
2
5
1
2
6
X
2
7
1
X
2
8
2

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.

Aktiva andelsspel

Andelsspel av Andreas Nord
  • 50
    andelar
  • 65 kr
    per andel
  • 18:59
    torsdag
Andreas Nord
Andreas Nord
Expert på 1x2.se
Byggs LIVE på stream 17:30
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.