Systemförslag: Powerplay 15/11 med 250.000 kronor extra - CHL-slutspel och HockeyAllsvenskt toppmöte

Power Play promo
Svenska Spel har skjutit in 250.000 kronor extra på kvällens powerplay där vi ska sätta tänderna i sju CHL-åttondelar och ett HockeyAllsvenskt toppmöte!

Spelstopp: 17:59

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


Djurgårdens IF MODO Hockey
1. Djurgårdens IF - MODO Hockey Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

HockeyAllsvenskan öppnar upp kvällens kupong och i afton väntar ett toppmöte och en tidig seriefinal i och med att det är serieledande MoDo som gästar Hovet och tabelltvåan Djurgården. Det är två lag som, innan landslagsuppehållet tog vid för en dryg vecka sedan, visade prov på god form och de båda har fyra raka segrar i bagaget inför kvällens batalj. Djurgården börjar få allt större ordning på sitt lag då spelare som Cameron Schilling, Stefan Elliott och Linus Klasen anlänt till laget under säsongen och den sistnämnda har satt ett rejält avtryck i offensiven med fem gjorda poäng på sina fyra spelade matcher. Gästerna från Örnsköldsvik ska dock inte räknas bort här, då man är det lag som leder serien och också är de som gjort flest mål tack vare en offensiv med Riley Woods och Josh Dickinson i främsta ledet. Värdet i skrivande stund på ett hemmastarkt Djurgården, och när det inför kvällen finns frågetecken kring gästernas Emil Wahlberg och August Berg finns det fog att tro på hemmaseger. Etta!

Grizzlys Wolfsburg Luleå HF
2. Grizzlys Wolfsburg - Luleå HF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Vi tar oss ut på kontinenten då vi har sju CHL-åttondelar att sätta tänderna i under kvällen, och det är svenskt först ut med Luleå som ska ta sig an Wolfsburg nere i Tyskland. Ett Luleå som inte imponerat i inledningen av SHL-säsongen men som gick runt rent i gruppspelet med sex av sex möjliga segrar. Wolfsburg har å sin sida gått än sämre i det inhemska ligaspelet och placerar sig på åttonde plats i den tyska ligan och gick på landslagsuppehåll med att förlora fem av de sju sista matcherna. Trots hemmaplan och svenskbekantingar i laget som Nolan Zajac, Jordan Murray, Rhett Rakhshani och Tyler Morley är laget relativt tydliga underdogs i kvällens match. Med tanke på Luleås starka spel i CHL och med tanke på att Wolfsburg tappat rejält med fart under hösten tycker jag att det är fördel Luleå i Eis Arena. X2 bör räcka gott.

Färjestads BK Mountfield HK
3. Färjestads BK - Mountfield HK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Färjestad har gått starkt hemma i SHL och är placerade på plats två i tabellen, och tog sig till åttondelsfinal via en andraplats i gruppen bakom tyska Straubing. Man ställs i åttondelsfinal mot tjeckiska Mountfield, som var i final i CHL 2020 där man föll mot Frölunda. I det inhemska spelet har man varit halvdana och placerar sig på i dagsläget på en sjätteplats i inhemska Extraliga. I Champions Hockey League har man dock varit klart starkare, och man vann en tuff grupp före Frölunda och de tyska mästarna Eisbären Berlin. Med tanke på tjeckernas facit i CHL under hösten samtidigt som Färjestad fortsatt dras med en del skadebekymmer finns det goda möjligheter till ett bra resultat för tjeckerna inför returen på hemmaplan. När det svenska folket streckar värmlänningarna upp till skyarna är det läge att blicka österut på kupongen. Alla tecken och jobba in tjeckerna!

Frölunda HC Straubing Tigers
4. Frölunda HC - Straubing Tigers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Framför Färjestad i Grupp F placerade sig tyska Straubing Tigers då man gick och vann fem av sex gruppspelsmatcher. Nu ställs tyskarna åter mot svenskt motstånd i form av Frölunda som hemma i SHL gått tungt resultatmässigt och gick på uppehåll med att förlora tre av de fyra sista matcherna. Desto bättre form besitter gästerna som vunnit fem av de sex senaste matcherna och tagit poäng i åtta av de nio senaste matcherna. När göteborgarna streckas till över åttio procent finns det tydligt värde på de tyska tigrarna. Helgardera och jobba in ett formstarkt Straubing.

Red Bull Salzburg Rögle BK
5. Red Bull Salzburg - Rögle BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

De regerande mästarna Rögle har inlett säsongen svajigt hemma i SHL då man placerar sig som trea från slutet i tabellen. Desto starkare i det inhemska spelet går Red Bull Salzburg som ligger två i Ice Hockey League kommer till denna åttondelsfinal med vinst i sex av de sju senaste matcherna. Rögle har under hösten varit svaga i bortaspelet då man förlorat sex av nio matcher på resande fot, och inför kvällens batalj kommer man få klara sig utan såväl Dennis Everberg som Adam Tambellini. Gott läge för ett formstarkt Salzburg som presterat på en jämn och hög nivå under hösten i både det inhemska ligaspelet och i CHL. 1X rensar friskt i Eisarena!

Red Bull Munich EV Zug
6. Red Bull Munich - EV Zug Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Tungviktsmöte stundar i Tyskland då München tar emot Zug hemma i Olympiahallen. München toppar den tyska ligan medan Zug smyger i den schweiziska ligan där man placerar sig som femma i tabellen. Hos gästerna finns det gott om kvalité i spelare som Cehlarik, O’Neil, Kovar, Hofmann och Klingberg, och Dan Tangnes åker till Tyskland med fyra raka segrar i ryggen. Det finns gott om både form och kvalité även hos hemmalaget, men när det schweiziska maskineriet är igång är det svårt att stoppa. Tvåa!

HC Davos Tappara
7. HC Davos - Tappara Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Hemma på den höga höjden brukar Davos vara ett svårmanövrerat lag att möta, men facit är att de blågula schweizarna på hemmais förlorat vid fyra av de fem senaste tillfällena. I afton ställs man mot de finska mästarna Tappara, som gått starkt under hösten i såväl ligaspel som i CHL där man vann en tuff grupp före München och Rapperswil. Mixen med rutinerade Jori Lehterä och Veli-Matti Savinainen tillsammans med yngre förmågor som Petteri Puhakka och Waltteri Merelä har hittills burit frukt. Finnarna har presterat bättre under hela hösten och att man är så pass tydliga underdogs här är i min bok felaktigt och jag rekommenderar således att inleda från höger.

Mikkelin Jukurit HC Fribourg-Gotteron
8. Mikkelin Jukurit - HC Fribourg-Gotteron Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Sist ut på kvällens powerplay är bataljen från Finland där schweiziska Fribourg-Gottéron gästar Jukurit. Jukurit som i fjol gjorde en oväntat stark säsong och slutade tvåa i grundserien hemma i den finska ligan. I år har Olli Jokinens manskap inte varit lika framgångsrika då man för närvarande placerar sig på plats elva i den inhemska ligatabellen. Motståndet i åttondelsfinalen, Fribourg-Gottéron, har å sin sida gått något starkare i det inhemska ligaspelet och vann gruppen övertygande före Salzburg, Stavanger och Ilves. Här är det gästerna som gäller som favoriter, men det är hemmalaget som streckas hårdast av det svenska folket. Värde österut således och att inleda från höger föredras.


Kupongens kassaskåp: Djurgården

Trots att det är serieledande MoDo som gästar huvudstaden håller jag Djurgården högst i detta HockeyAllsvenska toppmöte. Stockholmarna har fått allt större ordning på sitt lag ju längre säsongen lidit, då spelare som Cameron Schilling, Stefan Elliott och Linus Klasen anlänt till laget, samtidigt som det finns frågetecken kring gästernas backbesättning. Hemmaseger att vänta på Hovet!

Dagens rensare: EC Red Bull Salzburg

Rögle har under hösten varit svaga i SHL och i synnerhet när det kommer till bortaspel då man förlorat sex av nio matcher på resande fot. Inför kvällens batalj kommer man dessutom få klara sig utan såväl Dennis Everberg som Adam Tambellini. Gott läge för ett formstarkt Salzburg som presterat på en jämn och hög nivå under hösten i både det inhemska ligaspelet och i CHL.

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Systemförslag 144 rader:

1
1
2
X
2
3
1
X
2
4
1
X
2
5
1
X
6
1
7
X
2
8
X
2

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.6
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.

Aktiva andelsspel

Andelsspel av Andreas Nord
  • 50
    andelar
  • 65 kr
    per andel
  • 15:14
    lördag
Andreas Nord
Andreas Nord
Expert på 1x2.se
Byggs LIVE på stream lördag 12:00
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 200% upp till 1200 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.