Systemförslag: Powerplay 14/10 med 250.000 kronor extra!

Power Play promo
Vi söker en välbetald åtta i afton då det är full SHL-omgång och Svenska Spel skjutit in 250.000 kronor extra på powerplay.

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Frölunda HC Rögle BK
1. Frölunda HC - Rögle BK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Vi inleder med ett tungviktsmöte i Scandinavium där Rögle besöker Frölunda. Två lag som varit i farten i veckan med den avslutande gruppspelsmatchen i CHL där Rögle spelade så sent som igår hemma mot danska Sönderjyske som tillslut besegrades med klara 8-3 efter flertalet sena powerplaymål från Ängelholmarna. Med tanke på att avancemanget redan var säkrat och man idag har ett viktigt möte med Frölunda så vilades ett flertal nyckelspelare hos Rögle. Trots det tycker jag i enlighet med spelbolagen och oddsmarknaden att det är hemmalaget som ska bära ett klart favoritskap då jag tycker att man spelare för spelare är ett bättre lag än Rögle och dessutom är spelmässigt starka med sju raka segrar varav två stycken i CHL mot Helsingfors. Att Lasch, Spacek och company löser samtliga tre poäng här finns det goda möjligheter till och när ettan i skrivande stund är klent streckad lämnar vi den alena.

Växjö Lakers Skellefteå AIK
2. Växjö Lakers - Skellefteå AIK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Toppmöte stundar i Småland då tabelltvåan Skellefteå gästar trean Växjö i Vida Arena. Även dessa två lag var i farten med CHL-spel i veckan där Växjö besegrade TPS Turku på hemmaplan medan Skellefteå kammade noll i Tampere mot Tappara men ändå kunde säkra avancemanget. Växjö har ännu inte förlorat efter ordinarie tid på hemmaplan där en förlust efter straffar i premiären mot Färjestad är lagets sämsta notering på hemmais. Nu möter man ett Skellefteå som kommer från en förlust på finsk mark och som har forwardsstjärnan Adam Mascherin avstängd. Fördel Lakers i hemmalaget och så länge ettan håller sig under 50 % streck tycker jag att den är spikvänlig.

Djurgårdens IF Luleå HF
3. Djurgårdens IF - Luleå HF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Visst får man nog nästan sätta en krisstämpel på Djurgården efter att laget efter de nio inledande matcherna hittas på jumboplatsen i SHL och har sex raka nollpoängare i bagaget. Detta trots att man värvat stjärnspäckat med spelare som Marcus Sörensen, Linus Videll och Paul Carey. Trots detta har det inte fallit ut väl varken spel- eller resultatmässigt för stockholmarna. Man möter ikväll ett Luleå som inledde svajigt, men som visat styrka de två senaste matcherna då man vunnit mot Malmö och Växjö efter sena avgöranden. Trots att norrbottningarna har den finske centern Juhani Tyrväinen samt försvarsspelarna Pontus Själin och Daniel Sondell på skadelistan håller jag gästerna klart högre här. Börja från höger och strecka efter plånbok.

Linköpings HC Malmö Redhawks
4. Linköpings HC - Malmö Redhawks Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Ett hack högre upp i tabellen än Djurgården hittar vi Linköping som nästjumbo. Fyra raka förluster för Östmans manskap som dragits med skadebekymmer på sistone, och som värvat Robert Lantosi från Rögle som jag tycker såg intressant ut i tisdagens match mot Örebro i kombination med Brian Gibbons. Kan den duon få fart på ett ineffektivt Linköping som ikväll ställs mot ett Malmö som förlorat två raka matcher mot Luleå och Rögle. Malmö alldeles för betrodda av det svenska folket här och att vaska tvåan kan vara en bra väg att gå i jakt på lite större stålar.

Färjestads BK IK Oskarshamn
5. Färjestads BK - IK Oskarshamn Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Storsatsande och topptippade Färjestad ser ut att ha hittat formen igen efter tre förluster. Nu har man på kort tid besegrat både Brynäs och Djurgården, och tar sig ikväll an ett annat bottentippat lag då Oskarshamn besöker Värmland. Ett Oskarshamn som redan nallat poäng av tilltänkta topplag som Frölunda och Luleå avser att ta ytterligare poäng här. Kedjan med bröderna Zohorna och Cameron Brace har varit livsfarlig i offensiv riktning för Oskarshamn och när man möter ett ihåligt Färjestad kommer garanterat chanser uppstå. Att ettan är streckad till en bit över 70 % är helt befängt och garderingar är ett måste.

Örebro HK Timrå IK
6. Örebro HK - Timrå IK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

I Närke börjar möjligtvis Örebro skruva igång maskineriet efter en tuff säsongsinledning och med två inledande hemmaförluster. Nu börjar Behrn Arena se ut som den borg där de rödvita närkingarna är otroligt svårslagna då man den senaste veckan blåst ned både Brynäs och Linköping efter ordinarie tid. Det satt dock långt inne mot Linköping senast där man på slutet var hårt ansatta och Jhonas Enroth fick svettas mellan stolparna. Ikväll gästar ett Timrå som har tre raka förluster på kontot och åkte på en riktig käftsmäll senast då man besegrades av Leksand med 8-3. Klar fördel hemmalaget, men de 76 % man är streckade till i skrivande stund är inget vi vill hålla i handen och garderar med både kryss och tvåa.

Leksands IF Brynäs IF
7. Leksands IF - Brynäs IF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Gävle-Dala-derby stundar i Tegera Arena då Brynäs gästar Leksand. Ett Leksand som spelade CHL i tisdags och stod för en stark insats mot det schweiziska topplaget men föll med 3-0 i en match där man var det klart bättre laget. Man har även visat styrka här hemma i SHL då man vunnit de fyra senaste matcherna. Hemma i ett fullsatt Tegera Arena ställs man ikväll mot det bottentippade Brynäs som efter en stark öppning av säsongen nu börjat dala i tabellen och har fyra raka förluster i bagaget inför detta rivalmöte. Klar fördel hemmalaget och vi gjuter ned ettan till strax över 50%.

8. Max Veronneau - Anton Rödin

Vårt tips: 1X2

Torsdagens högintressanta powerplay avslutas med en head-to-head mellan Leksands och Brynäs interna skytteligaledare Max Veronneau och Anton Rödin. Hemmalagets kanadensare svarade för ett hattrick i lördagens 8-3-kross mot Timrå medan Anton Rödin inte gjort mål på de två senaste matcherna. Dagsformen således i favör till hemmalagets skarpskytt och Leksand förväntas göra fler mål än Brynäs. Men krysset står i 1,57 - och att spika krysset till 41% föredras på mindre system och som utgångspunkt här.


Det oreducerade systemförslaget för torsdagens powerplay består av 162 rader. Rekommenderar i vanlig ordning att reducera och vikta systemet bort från överstreckade eller alltför betrodda lag som drar ned utdelningen. Vi vill inte betala för rader som betalar alldeles för dåligt tillbaka.

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

1
1
2
1
3
1
X
2
4
1
X
5
1
X
2
6
1
X
2
7
1
8
1
X
2

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.