Systemförslag: Powerplay 12/11 med 250.000 kronor extra!

Power Play promo
Full omgång av HockeyAllsvenskan och Svenska Spel har skjutit in 250.000 kronor extra att slåss om powerplay!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

BIK Karlskoga Aik If
1. BIK Karlskoga - Aik If Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Kupongen inleds i anrika Nobelhallen där AIK är på besök för att ta sig an ett BIK Karlskoga som efter en stark säsongsinledning är inne i en tyngre fas med tre raka förluster. AIK har å sin sida en handfull spelare borta på landslagsuppdrag, men vann trots det med 5-2 hemma mot Almtuna hemma i onsdags där tjugoårige Sebastian Falk blev matchvinnare med sina två baljor. BIK värvade i veckan hem Julius Persson som de senaste säsongerna spelat i norska och danska ligan. Inga mål eller poäng i debuten i onsdags för Persson som senast han var i BIK svarade för 25 poäng på 42 grundseriematcher och möjligtvis kan han lyfta värmlänningarna som jag håller snäppet högre än AIK. Det finns fler nivåer hos spelare som Henrik Björklund och David Lilja och mot ett AIK som måste lyfta upp ett flertall juniorer löser man samtliga tre poäng hemma i Nobelhallen.

Mora IK IF Björklöven
2. Mora IK - IF Björklöven Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

Mora har inlett säsongen tungt jämfört med i fjol då man gick starkt och tog sig till kvartsfinal. I år har man varit bottenförankrat, men har efter sju poäng de tre senaste matcherna lyft en aning och hittas på tionde plats i tabellen. Ikväll ställs man mot ett av seriens bästa lag då Umeå-laget Björklöven kommer på besök. När dessa två lag möttes för två veckor sedan, uppe i Umeå, vann Löven med förkrossande 8-2 i en match där Mora skapade i princip lika mycket men inte hade siktet inställt och effektiviteten på sin sida. Det finns gott om offensiv kvalité i båda lägren med Wernblom, Ljunggren, Persson i hemmalaget och Liss, Gropp, Fitzgerald hos gästerna. Jag håller Löven som favoriter här i linje med spelbolagen, men med tanke på de offensivt viktade lagen och förutsättningarna kan det vara fördelaktigt att gardera med ett eller flera tecken då det finns förutsättningar till en svängig match. När det vankas målrik och svängig match gillar jag gaffeln, etta-tvåa, vilket kan vara en god utgångspunk när pucken släpps i Smidjegrav Arena.

VIK Västerås Södertälje SK
3. VIK Västerås - Södertälje SK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Två förväntade topplag drabbar samman i ABB Arena då Västerås tar emot Södertälje. De förväntade topplagen har dock inlett lite svajigt då man hittas på sjunde respektive nionde plats i tabellen. Tycker det finns gott om potential i båda dessa lag och Södertälje kommer närmast från en match uppe i Umeå där man stod upp bra mot Björklöven och dessutom plockade med sig en poäng hem där lagets poängspruta Brett Pollock svarade för två mål och en assist. Västerås nollades senast då man ställdes mot MODO och inte fick hål på motståndarmålvakten Tex Williamsson som motade över femtio skott. Till matchen ikväll vandrar man in som relativt stora favoriter och man streckas i min mening alldeles för hårt av det svenska folket och garderingar är nästan ett måste.

Tingsryds AIF HC Vita Hästen
4. Tingsryds AIF - HC Vita Hästen Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Två förväntade bottenlag, som också förankrat sig i botten av tabellen, drabbar samman i Nelson Garden Arena ikväll då Tingsryd tar emot Vita Hästen. Elfteplacerade Tingsryd tappade inför säsongen ett flertal nyckelspelare från fjolårets fina säsong då bland annat Anton Svensson, Felix Olsson och Ludvig Claesson lämnade laget. Det är dock här hemma i de småländska skogarna man trivs som bäst då man vunnit fyra av sju hemmamatcher där förlusterna fallit mot topplagen BIK Karlskoga, Björklöven och Västervik. Nu gästar ett Vita Hästen som ligger sist i tabellen och som är det svagaste laget i serien när det kommer till spel på resande fot. Vi gjuter ned ettan och håller tummarna för Bogrens mannar!

Västerviks IK HV71
5. Västerviks IK - HV71 Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Toppmatch och smålandsderby stundar i Plivit Arena där HV71 besöker Västervik. Västervik tappade precis som Tingsryd ett stort antal spelare efter fjolårets fina säsong, men man har sannerligen prickat rätt med sommarens värvningar då spelare som Jens Holmström, Skyler McKenzie och Myles Powell bidragit i offensiven och Edvin Olofsson visat klass mellan stolparna. NU kommer serieledande giganterna HV71 på besök som i veckan får klara sig utan lagets poängstarkaste back, Emil Andrae, som är på landslagsuppdrag precis som Zion Nybeck och Victor Sjöholm. Västervik har å sin sida förstärkt med Viktor Liljegren från Timrå, som var en stor del i Västerviks framgångar i fjol när laget tog sig till semifinal. HV71 är stora favoriter här men har på sistone haft problem mot lag som Kristianstad och Troja/Ljungby och då tycker jag vi lämnar tvåan utanför i jakt på lite större stålar.

Almtuna IS MODO Hockey
6. Almtuna IS - MODO Hockey Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Botten mot toppen gäller i Uppsala då trean från slutet, Almtuna, tar emot trean uppifrån, MODO. Ett MODO som gått starkt i säsongsinledningen och precis som Västervik fått fin utdelning på sina sommarvärvningar i Sam Vigneault och Riley Woods. När man mötte Västerås senast var det dock målvakten Tex Williamsson som blev den stora matchhjälten då han motade över femtio skott och höll nollan när siffrorna skrevs till 4-0. Ikväll gästar man det lag som släpper in flest mål i hela serien och som har tio raka förluster i bagaget efter att ha inlett säsongen med tre raka segrar. Kan Benker, Berglund och Eriksson leverera i offensiven samtidigt som lånet från Färjestad, Jesper Eliasson, håller tätt mellan stolparna? Det är vad som krävs för Almtuna-pinnar, och det är vad vi hoppas på då gästerna streckas till över 60 %.

IF Troja-Ljungby Kristianstads IK
7. IF Troja-Ljungby - Kristianstads IK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Nykomlingen Troja/Ljugby har inlett säsongen lite knackigt och hittas som nästjumbo i tabellen på samma poäng som jumbon Vita Hästen och har fyra raka förluster på kontot. Man ställs hemma i Ljungby Arena mot ett av de formstarkaste lagen i serien, nämligen Kristianstad som i fjol var på gnällen att åka ut men som är kvar och som i år fått ett lyft med spelare som Trevor Cheek och Gustav Olhaver i spetsen. De gröna från Skåne är favoriter här och är spelmässigt bra och får nu dessutom poängen och resultaten med sig i större utsträckning än tidigare på säsongen. Men streckas dock aningen hårt av det svenska folket för att jag ska hålla skåningarna i handen, och håller tummarna för att de trojanska hästarna med Oscar Öhman och Joakim Hillding i spetsen löser minst en pinne.

Nyköpings SK Skövde IK
8. Nyköpings SK - Skövde IK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

De sju hockeyallsvenska matcherna ackompanjeras av en match från den västra HockeyEttan med Nyköping som tar emot Skövde. Ett hemmalag som är inne i en svajig fas med sex raka förluster mot ett Skövde som inte gått poänglösa från en match på de fyra senaste. När lagen möttes i Skövde för en knapp månad sedan slutade det med att Skövde drog det längsta strået efter straffavgörande, och att gästerna återigen får med sig minst en poäng är troligt och X2 är en fullgod gardering i min bok.


Det oreducerade systemförslaget för fredagens powerplay består av 216 rader. Rekommenderar i vanlig ordning att reducera och vikta systemet bort från överstreckade eller alltför betrodda lag som drar ned utdelningen. Vi vill inte betala för rader som betalar alldeles för dåligt tillbaka.

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

1
1
2
1
2
3
1
X
2
4
1
5
1
X
6
1
X
2
7
1
X
2
8
X
2

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.