Systemförslag: Powerplay 1/11 - SHL och Schweiz!

Power Play promo
Två SHL-matcher spelas under tisdagskvällen och på dagens powerplay ackompanjeras de två blågula bataljerna med sex matcher från den schweiziska högstaligan.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


Frölunda HC Växjö Lakers
1. Frölunda HC - Växjö Lakers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Vi inleder med SHL och en på förhand trevlig batalj i Göteborg mellan två lag som drabbade samman i kvartsfinal i fjol, nämligen Frölunda och Växjö. Då var det Frölunda som drog det längsta strået med avancemang till semifinal, men nu är det gästerna från Småland som placerar sig högre upp i tabellen med sin tredjeplats, två poäng före Frölunda på plats åtta. Frölunda har i säsongsinledningen haft oerhört svårt att göra mål, trots att man är det lag i serien som skapar allra flest målchanser, och nu möter man en solid Växjö-defensiv och smålänningarna är ett av de lag som släppt in minst antal mål under säsongsinledningen. Laget kommer dock från en svajig period då man förlorat fyra av de sex senaste matcherna, och Frölunda ska nog gälla som relativt tydlig favorit i hemmaborgen. 1X är en gångbar gardering.

Linköpings HC Timrå IK
2. Linköpings HC - Timrå IK Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Östergötland och SAAB Arena är nästa destination på tisdagens powerplay där Timrå gästar Linköping. Timrå som tippades långt ned i tabellen har under säsongsinledningen svarat för en rad fina och stabila prestationer och hittas på plats sex i tabellen. Närmast kommer man från en seger borta mot Örebro och Ante Karlssons manskap har nu tagit minst en poäng i sju raka matcher. Linköping har å sin sida haft en svagare säsongsinledning och hade inför lördagens 4-3-seger mot Leksand sex raka förluster. Oddsen pekar på hemmafavör men jag tycker inte att gästerna ska räknas bort här efter den fina säsongsinledningen. Alla tecken!

EHC Kloten HC Fribourg-Gotteron
3. EHC Kloten - HC Fribourg-Gotteron Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Vi beger oss till Schweiz där vi ska sätta tänderna i sex bataljer. Här inleds det med nykomlingarna och tiondeplacerade Kloten, som på hemmaplan tar emot femteplacerade Fribourg. Det är ett formstarkt Fribourg som kommer på besök, då man vunnit de tre senaste matcherna och vunnit fem av de sex senaste. Kloten uppvisar fin form även dem, med tre raka segrar i bagaget inför kvällens match. Gästerna förfogar över ett starkt manskap med spelare som Janne Kuokkanen, Killian Mottet och Ryan Gunderson, har dessutom fått förstärkning från NHL under säsongsinledningen i form av Victor Rask som anslutit från Seattle. Att Christian Dubés manskap drar det längsta strået här tycker jag mycket talar för, och vi spikar dit en klent streckad tvåa!

SC Rapperswil-Jona Lakers HC Lausanne
4. SC Rapperswil-Jona Lakers - HC Lausanne Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Toppen mot botten är det som gäller när tabelltrean Rapperswil tar emot nästjumbon Lausanne. Gästande Lausanne kommer hit med fem raka förluster i ryggen, men då ska vi komma ihåg att i tre av dessa har man förlorat på övertid eller i straffavgörande. Rapperswil är inte heller i sin bästa form, då man med sin 5-3-seger mot bottenlaget Langnau bröt sin tre matcher långa förlustsvit. Det svenska folket har tittat på tabellen och streckat hemmalaget till nästan 80% så här finns det gott om värde till höger. Helgardera och jobba in bortapoäng!

EV Zug HC Davos
5. EV Zug - HC Davos Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

De regerande mästarna Zug har inte fått det att stämma resultatmässigt under säsongsinledningen och hittas inte förrän på plats nio i tabellen. Det är ett liknande scenario som i fjol då man inledde svagt, men sedan klättrade i tabellen och sedermera vann guldet. I laget finns det gott om kvalité i spelare som Kovar, Cehlarik, O´Neill, Hofmann och Klingberg, och här möter man ett Davos som sviktar formmässigt med endast tre vinster på de åtta senaste samt två raka och tydliga nederlag mot Zürich och Kloten. I grund och botten ska Zug vara det bättre laget av dessa två och med det manskap man förfogar över ska man ha goda möjligheter till att vinna denna match med tanke på gästernas svaga form. Etta!

SCL Tigers Langnau Geneva Servette HC
6. SCL Tigers Langnau - Geneva Servette HC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Botten mot toppen gäller i Lagnau där elfteplacerade Tigers tar emot serieledande Servette. Servette med Linus Omark och Valtteri Filppula har gått som en ångvält i säsongsinledningen med endast fyra förluster på sjutton matcher. De är också det lag som gjort flest mål av samtliga och här ställs man mot ett Langnau som är ett av de lag som släpper in flest. Närmast kommer tigrarna från dubbla förluster där man släppt in totalt tolv mål. En passande uppgift väntar i afton för Omark och hans Servette som får gälla som tydliga favoriter. Tvåan streckas till över 70 % och i jakt på större stålar bör den givna tvåan garderas.

EHC Biel ZSC Lions Zurich
7. EHC Biel - ZSC Lions Zurich Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Vi har en toppmatch framför oss från Tissot Arena där tabelltvåan Biel tar emot fjärdeplacerade Zürich. Hemmalaget har ett galet starkt facit bakom sig med åtta raka segrar varav de sju senaste dessutom avgjorda under ordinarie matchtid. Gästerna från Zürich kommer också hit med fin form i och med tre raka segrar och sex segrar på de sju senaste matcherna. Det är hemmalaget som enligt oddsmarknaden bär favoritskapet, men det svenska folket håller även gästerna högt och värdet finns i skrivande stund till vänster. Inled från vänster och strecka efter plånbok.

HC Lugano HC Ambri-Piotta
8. HC Lugano - HC Ambri-Piotta Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Sist ut på dagens powerplay har vi en match från den undre halvan då åttondeplacerade Ambri-Piotta gästar tabelljumbon Lugano. Det är två lag med svag form som drabbar samman i Cornér Arena där det är hemmalaget som bär favoritskapet. Med utespelare som Markus Granlund, Mark Acrobello, Oliwer Kaski och med Mikko Koskinen mellan stolparna är det nog bara en tidsfråga innan laget börjar klättra i tabellen. Här på hemmaplan har man undet oktober månad besegrat såväl Rapperswil som Zug med stora siffror, och var det lag som skapade mest när serieledande Servette var på besök. Att man nyper minst en poäng här tycker jag är troligt. 1X bör räcka gott.


Kupongens kassaskåp:Zug

I Zug finns en rad klasspelare i Kovar, Cehlarik, O´Neill, Hofmann och Klingberg, och hamm i Bossard Arena möter de regerande mästarna ett Davos som sviktar formmässigt med endast tre vinster på de åtta senaste samt två raka och tydliga nederlag mot Zürich och Kloten. Att Dan Tagnes högkvalitativa manskap tar samtliga tre poäng är mycket troligt!

Dagens rensare: Lausanne

Lausanne gästar Rapperswil och har i bagaget fem raka förluster. Men då ska vi komma ihåg att i tre av dessa har man förlorat på övertid eller i straffavgörande. Rapperswil är inte heller i sin bästa form, då man med sin 5-3-seger mot bottenlaget Langnau bröt sin tre matcher långa förlustsvit. Det svenska folket har tittat på tabellen och streckat hemmalaget till nästan 80% så här finns det gott om värde till höger. Helgardera och jobba in bortapoäng!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Systemförslag 216 rader:

1
1
X
2
1
X
2
3
2
4
1
X
2
5
1
6
1
X
2
7
1
X
8
1
X

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Aktiva andelsspel

Andelsspel av Andreas Nord
  • 50
    andelar
  • 65 kr
    per andel
  • 18:59
    tisdag
Andreas Nord
Andreas Nord
Expert på 1x2.se
Systemet tas fram på lunchstream 12:00
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.