Systemförslag: Powerplay 10/1 – CHL-semifinaler i fokus!

Power Play promo
Tisdagens powerplay bjuder på en trevlig blandning där de två semifinalerna från Champions Hockey League är först ut och kompletteras med matcher från den schweiziska, tjeckiska, österrikiska och danska ligan. Med åtta välbetalda bockar i kikarsiktet tar vi oss an kupongen

Spelstopp: 17:29

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


Frölunda HC Luleå HF
1. Frölunda HC - Luleå HF Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Helsvenkt i semifinal nummer ett där Frölunda ställs emot Luleå och i afton har hemmaplan i Frölundaborg. Det är göteborgarna som också bär favoritskapet i både kvällens match och när det gäller att ta sig till final. Dessa två lag möttes så sent som under lördagen, i Scandinavium och då var det Frölunda som segrade med 5-2. Här i Frölundaborg har Frölunda vunnit samtliga fem matcher som spelats under säsongen, och när gästerna nu dessutom ser ut att få klara sig utan såväl forwarden som Mario Kempe som försvarsspelaren Pontus Själin finns det goda chanser att dryga ut sviten till sex raka segrar. Att Frölunda segrar och skaffar sig ett bra läge inför returen är troligt. Etta!

Tappara EV Zug
2. Tappara - EV Zug Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

I den andra CHL-semifinalen är det finskt mot schweiziskt då finska mästarna Tappara ställs emot de schweiziska mästarna Zug. Tappara har gått starkt under hösten och placerar sig som tvåa i den finska ligan bakom Lukko, medan Zug går svagt i den inhemska ligan och placerar sig på niondeplatsen med sex poäng upp till topp sex och kvartsfinalplats. I helgen fick schweizarna dessutom klara sig utan såväl Niklas Hansson och Peter Cehlarik, och mot Tapparas offensiv, där Jori Lehterä, Niko Ojamäki och Veli-Matti Savinainen visar vägen, kan Zugs bristfälliga defensiv få det tungt i afton. Att Tappara ordnar minst ett oavgjort resultat här tycker jag är troligt. 1X är en solid gardering.

HC Lugano HC Ambri-Piotta
3. HC Lugano - HC Ambri-Piotta Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Vi tar oss till den schweiziska ligan och bottenmötet mellan Lugano och Ambri-Piotta, som placerar sig som tolva respektive elva i tabellen och jagar säker mark. Lugano kommer närmast från två raka nederlag och har dessutom fått klara sig utan såväl Mikko Koskinen som Markus Granlund, och mot Spengler Cup-segrarna Ambri-Piotta tycker jag att hemmalaget får alldeles för stort förtroende av det svenska folket som streckat ettan till sjuttio procent. Att ett för dagen starkare Ambri-Piotta med spelare som Heed, Virtanen, Formenton, Chlapik och Spacek nyper minst en poäng här finns det i min bok goda möjligheter till. X2 rensar friskt i Cornér Arena!

HC Pardubice HC Sparta Prag
4. HC Pardubice - HC Sparta Prag Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Den tjeckiska högstaligan Extraliga är nästa anhalt då serieledande Pardubice bjuder in till en härlig batalj i Enteria Arena. Det är storlaget Sparta Prag som gästar och som kommer hit med fin form då man segrat i två av sina tre senaste matcher och dessförinnan tog sig till final i Spengler Cup där man föll på straffar mot schweiziska och ovan nämnda Ambri-Piotta. Serieledande Pardubice överglänser dock laget från huvudstaden, då man äntrar aftonens batalj med fyra raka segrar i bagaget och i laget finns det gott om kvalité i spelare som Roman Will, Peter Ceresnak, Lukas Radil och Tomas Hyka. Att serieledande och hemmastarka Pardubice fortsätter på den inslagna vägen och tar sin femte raka seger är troligt, men i jakt på större stålar bör både kryss och tvåa följa med.

HC Plzen HC Vitkovice
5. HC Plzen - HC Vitkovice Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Vi håller oss kvar i Tjeckien och mötet i Plzen där tabelltvåan Vitkovice gästar. Gästerna kommer hit med fin form då man segrat i sina två senaste matcher och i fyra av sina fem senaste, där endast serieledande Pardubice satt stopp med en seger efter övertid. Hos hemmalaget Plzen är det inte lika muntert, då man har två tuffa nederlag i ryggen efter att man föll senast mot Trinec med 6-1 och dessförinnan mot Mountfield med 4-0. Gästande Vitkovice är dessutom ett av de starkaste lagen i serien när det kommer till spel på resande fot och har på bortais tagit tre raka segrar. Goda möjligheter för Milos Holans manskap att ta fjärde raka här mot ett klart svagare och ett formsvagt Plzen. Tvåa!

Mountfield HK Bili Tygri Liberec
6. Mountfield HK - Bili Tygri Liberec Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

Både Åttondeplacerade Mountfield och sjundeplacerade Liberec jagar topp fyra och kvartsfinalplatser i CPP Arena i afton, och upp till Olomuc på fjärdeplatsen har man åtta respektive fyra poäng. Hemmalaget Mountfield kommer hit med fin form, då man segrat i åtta av sina tio senaste ligamatcher och däremellan varit oerhört nära på att skicka ut de schweiziska mästarna Zug från CHL. Liberec är dock starka på resande fot och kommer närmast från en meriterande seger i huvudstaden mot Sparta Prag och har under hösten dessutom besegrat serieledande Pardubice på bortaplan. Mot bakgrund i hemmalagets fina form är ettan given, men med tanke gästernas fina bortafacit bör både kryss och tvåa ackompanjera.

Vienna Capitals HC Bolzano Foxes
7. Vienna Capitals - HC Bolzano Foxes Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

ICE Hockey League och den österrikiska huvudstaden Wien och är näst sista anhalt på tisdagens powerplay, och i huvudstaden väntar italienskt besök i form av tabelltvåan Bolzano som gästar Capitals. De italienska rävarna är formstarka och hade innan helgens nederlag mot ungerska Fehervar bärgat sex raka segrar, och i laget finns det fire power i Mitch Hults, Dustin Gazley och Mike Halmo. Hemmalaget uppvisar även dem fin form med sex segrar på de åtta senaste matcherna och man har dessutom tagit poäng i samtliga dessa åtta. Trots hemmalagets fina form är det ”The Foxes” som bär favoritskapet hos såväl oddsmarknad som det svenska folket, men i mitt tycke ska Capitals inte räknas bort här. Alla tecken och jobba in hemmalaget!

Aalborg Pirates Odense Bulldogs
8. Aalborg Pirates - Odense Bulldogs Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X2

En dansk toppmatch från Metal Ligaen rundar av tisdagens powerplay då tabelltvaån Aalborg tar emot fjärdeplacerade Odense. Gästande Odense kommer hit med två raka segrar efter att ha besegrat Rungsted med 9-2 och Fredrikshamn med 4-1, medan hemmalaget senast segrade med 7-2 borta mot Herlev. Det är hemmalaget Aalborg som bär favoritskapet här, och det svenska folket har streckat piraterna till över sextio proecent. Gästande Bulldogs är dock seriens starkaste lag när det kommer till spel på resande fot och har på bortais tagit poäng i de fem senaste och vunnit fyra av dessa. Inled från höger och strecka efter plånbok.


Kupongens kassaskåp: Frölunda

Frölunda segrade mot Luleå så sent som i lördags med siffrorna 5-2. Här i Frölundaborg har Frölunda vunnit samtliga fem matcher som spelats under säsongen, och när gästerna nu dessutom ser ut att få klara sig utan såväl forwarden som Mario Kempe som försvarsspelaren Pontus Själin finns det goda chanser att dryga ut sviten till sex raka segrar. Att Frölunda segrar och skaffar sig ett bra läge inför returen är troligt. Etta!

Dagens rensare: Ambri-Piotta

Lugano kommer närmast från två raka nederlag och har dessutom fått klara sig utan såväl Mikko Koskinen som Markus Granlund, och mot Spengler Cup-segrarna Ambri-Piotta tycker jag att hemmalaget får alldeles för stort förtroende av det svenska folket som streckat ettan till sjuttio procent. Att ett för dagen starkare Ambri-Piotta med spelare som Heed, Virtanen, Formenton, Chlapik och Spacek nyper minst en poäng här finns det i min bok goda möjligheter till. X2 rensar friskt i Cornér Arena!

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!

Systemförslag 324 rader:

1
1
2
1
X
3
X
2
4
1
X
2
5
2
6
1
X
2
7
1
X
2
8
1
X
2

Klicka här för att rygga vårt Powerplaysystem!


SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.seVeckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.